| shookdazed a întrebat:

Salut,am sperat atâția ani ca poate voi reuși sa fac si eu pentru prima data sex insa se pare ca nu voi avea parte vreodată.
Am sperat ani de zile intr-o relație si dupa am zis ca sper degeaba si am zis sa ma axez in a face doar sex insa se pare ca eu am o problema de comunicare in a-mi exprima lucrul acesta. Daca il spun direct sunt facut obsedat daca incerc sa dau de inteles sunt respins sau refuzat,m-am saturat sincer sa imi dau seama ce anume isi doresc femeile. Am incercat sa le fac la toate pe plac insa din cate se pare nu am ce trebuie pentru o relatie, nu stiu ce imi lipsește atitudinea, tupeul chiar nu am habar. Am obosit sa încerc sa ma perfectionez doar, doar poate voi atrage vreo fata sa ma placa. Am ajuns la 28 ani virgin si singur, asta e am vrut pe cineva care sa ma inteleaga insa nu s-a putut.
Aceasta va fi ultima mea postare deoarece nu voi mai intra pe acest site, am sperat intr-o soluție dar nu a fost sa fie.
Toate bune.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu gasesti la ocazie nici de durata sau nu ai o masina smechera sa le prinzi gratuit. Platesti si ai sex cat te tine bugetul

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericit dacs te-ai ruga lui Dumnezeuvsa te ajute sa gasesti o sotie.El a creat barbatul si femeia pentru a se bucura de sex numai in cadrul casatoriei.Ai fost respins pentru ca orice fata mai mult decat sex isi doreste sa aiba o relatie cu cineva care vrea sa ii fie dedicat ca oersoana, sa- i fie alaturi nu doarxsa se foloseasca de ea pentru detensionare sexuala. Sunt si site- uri crestine matrimoniale crestine unde scriu tinerii care cauta un partener de casatorie. Nistr prieteni de ai nostri asa s- au gasit si acum au o familie frumoasa si 2 baieti.La 28 de ani inca ai toata viata inainte. Tatal meu era virgin la 31 de ani cand s-a casatorit cu mama mea si ea la fel la 24 pentru ca erau credinciosi nu voiau sa - l supere pe Dumnezeu prin pacatul curviei.Peste 4 ani aveau deja 3 fete, au recuperst totul si se iubesc si au o relatie faina si acum, eu toata copilaria am visat sa am o relatie de casnicie ca a lor. Daca esti virgin la casatorie ai cele nai multe sanse sa ai o casnicie fericits, niciunul nu face comparatii cu altii, nu e gelos ps trecutul celuilaltì, imvatati impreuna cum sa va simtiti cat mai bime si ai si binecuvantarea lui Dumnezeu peste relatia si deci o constiinta libera de vinovatie.

| luffypk a răspuns (pentru ania):

Doamna, va respect opinia pentru ca orice om are dreptul la o opinie, dar dvs. il bagati pe acest "Dumnezeu" la fiecare raspuns pe care il lasati la fiecare intrebare la care v-am vazut. Daca dvs., mai ales sotul, ati reusit sa ramaneti virgini pana la asa o varsta, bravo voua, dar hai sa nu-i blamam pe cei care nu fac sau nu au facut ca si dvs. Faptul ca te-ai dezvirginat la 17 ani, nu te face mai mult sau mai putin credincios, conteaza cum esti tu ca persoana si ce valori morale ai, am vazut atei care au facut mai mult bine decat unii credinciosi.

| Jassmina a răspuns:

Intr-adevar ai o probleme de comunicare mare, daca nu ai reusit panaa cumm sa-ti faci nici o iubita.
Ceva din comporatmentul tau sau lipsa respectului, ori atitudinea ta, supara fetele si le indeparteaza.
va trebuii sa mai lucrezi la acest lucru si sa cauti fete in alte medii, decat cauti acum.

| Dintrebare a răspuns:

Te inteleg ca ai ajuns la capatul rabdarii, dar nu cred ca este cazul sa fii asa fatalist. Nu stiu care sunt motivele din cauza carora nu reusesti sa dezvolti o relatie sanatoasa cu fetele, dar probabil e o combinatie intre faptul ca nu stii cauta fete potrivite si alte chestii. Daca vrei sa faci sex poti face asta si contra cost. Dar probabil pe tine te-ar interesa sa dezvolti si o relatie de iubire. Ai intrebat care sunt motivele atunci cand ai fost refuzat? Poate poti invata ceva din experientele esuate. Oricum, abilitatile de comunicare se pot imbunatati. Nu iti trebuie nu stiu ce calitati ca sa vorbesti cu fete sau ca sa faci sex, sa fim seriosi.

| Shimozukushiki a răspuns (pentru Dintrebare):

Rare sunt fetele care să-ți dea explicații pentru anumite lucruri pe care nu le fac, de obicei devin nervoase și repetă aceeași chestie.

| Dintrebare a răspuns (pentru Shimozukushiki):

Te cred. Dar oricum daca baietii isi doresc relatii mature in care sa comunice sanatos, ar trebui sa caute partenere care sa aiba anumite calitati si comportament matur. Dar asta presupune ca si ei sa se comporte matur. Asta e motivul pentru care majoritatea cuplurilor nu functioneaza, ca multi oameni habar nu au sa comunice