| Mmihaita64 a întrebat:

Salut, as avea o mica intrebare, mai mult curiozitate. Situatia sta cam asa: eu cu prietena mea suntem impreuna de 10 luni si ne-am inceput viata sexuala impreuna, problema este ca mie nu imi vine sa ejaculez. Din cauza unor motive nu avem timp sa intretinem relatii intime lungi, ca in studentie si pana acum nu am ejaculat. Am avut contacte sexuale de la 15 min pana la 30 min si eu efectiv nici nu am simtit ca is in punctul de a ejacula. Nu ma plang de chestia asta, doar vreau sa stiu ca este totul ok, am inteles de la multa lume ca primele acte sexuale din viata dureaza putin. O mica paranteza, eu is primul barbat care a intretinut relatii intime cu ea si ea prima femeie pentru mine. Puteti sa ma lamuriti, daca este totul ok? *multumesc ^^*

Răspuns Câştigător
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Exista studii care arata ca in cazul barbatilor, primele contacte sexuale pot dura de la 33 de secunde la 44 de minute happy
Desigur, asta include doar cateva mii de oameni si fiecare este diferit.

Dar nu, nu este nimic in neregula cu tine.
Avand in vedere ca exista si o presiune a timpului, este clar ca intervine acest mic blocaj care te distrage de la activitatea sexuala in care nu te vei implica 100%.
Acest fenomen apare mai des in cazul femeilor, dar si barbatii il experimenteaza.Atunci cand exista ceva in minte: se arde mancarea pe foc, trebuie sa ajungi la serviciu, la ora 4 vine mama etc., in general atunci cand esti contra-timp, creierul tinde sa prioritizeze aceasta informatie, timpul fiind cea mai importanta resursa, blocand anumite mici placeri, printre care orgasmul; placeri care ne-ar putea distrage de la a indeplini obligatia temporala.

Cel mai probabil, atunci cand veti avea ocazia sa faceti sex fara a avea presiunea timpului, va veti relaxa mai mult si lucrurile vor decurge altfel.
Dar pana atunci, poti sta linistit, este normal si nu e nimic gresit cu tine happy

7 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Problema nu este la ea, ci la tine si se pare ca este vorba de o disfunctie, odata ce nu ai reusit pana acum sa ejaculezi niciodata Asa ceva nu este normal!

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal ce ti se intampla. Consulta de urgenta un medic urolog. El este in masura sa-ti dea cele mai bune sfaturi pentru problema care o ai tu.

| ywar a răspuns:

Pai ai experienta sexuala zero, aproape de zero. Ce te astepti? In plus daca nu merge asta cu ea, schimb-o si vezi daca poti sa termini cu alta.
In chestia asta nu merge sa umbli cu jumtati de masura... esti sau nu esti pe felie ca Adi Ilie. Esti sau nu esti!?!?!?

| meinteil a răspuns:

Asta se întâmplă cand te masturbezi multi ani si nu faci sex la un moment dat te obișnuiești doar asa si cand ajungi la contactul sexual nu mai poti ejacula fiindca te-ai obisnuit cu masturbarea.
Acum vina nu este a ta ci as putea spune a femeilor care urasc sexul si il fac doar pe bani.
Cu timpul iti vei reveni.

| DeletedAccount a răspuns:

Cu totii ne-am dori un asa skill. Esti norocos, nu ghinionist.

| hatcremos1 a răspuns:

Nu a mers ca ai facut cu prezervativ