| iGoxi a întrebat:

Salut!
Duminica am făcut cu prietena mea sex neprotejat, ea fiind virgina, pensiul nu a putut penetra în totalitate, sincer nici nu știu dacă a întrat puțin, probabil doar milimetric și s-a tras ca o durea. Nu m-am "terminat" in ea, nu m-am "terminat" deloc mai bine spus. Și ieri, după 5 zile, mi-a spus ca o doare capul, ii vinea puțin senzația de greata, a sângerat puțin și a luat-o durerea de ovare, mai exact cel stâng. Durerea de ovare încă o are și azi. Ce ar putea fi? Mulțumesc.

3 răspunsuri:
| epurasu a răspuns:

In nici un caz sa nu va ganditi la sarcina- exclus asa ceva. Da asa e la inceput cu durere si cum zici tu de aceea s-a tras happy - o sa-i treaca.

| Zuzu1991 a răspuns:

Sunt schimbari mari in organismul unei fete cand isi incepe viata sexuala, chestie amplificata de faptul ca (presupun) ca e minora

nu degeaba se dau pastile anticonceptionale unor fete care sunt virgine si nu au nici o intentie sa faca sex, pentru ca le regleaza hormonii (am cunoscut pe cineva, dar maica-sa era doctor)

| trebert a răspuns:

Probabil e de la faptul ca pentru ea a fost prima data (chiar daca tu zici ca ai "penetrat-o milimetric"). Daca acesta este motivul, o sa-i treaca in cateva zile si n-ai pentru ce sa te preocupi (daca este si la o varsta fragila, gen pana-n 15 ani, sau doar mai imatura fizic, atunci foarte proabil este din motivul asta).