| VaduvaSebastian a întrebat:

Salut TPU, am si eu o Intrebare, am 20 de ani si am realizat ca nu am nicio experienta in acest spatiu. Nu am fost invatat cum se procedeaza sau cum sa gasesc pe cineva sa fiu pe aceeasi lungime. Vreau si eu niste sfaturi derioase, va rog. (Sunt o fire mai timida)

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca nu ai vrea sa te casatoresti in viitorul apropiat cel mai bine e sa nu iti bati capul cu fetele ci sa ai o cariera, sa ai cu ce intrerine o familie.Roaga -te pentru viitoarea ta sotie, cine il implica pe Creator in alegerea partenerulhi de cadatorie are ca aliat pe Inventaorul xasatoriei si al sexului care stie cel mai bine cu cine se potriveste fiecare si ii ajuta pe cei care au incredere in El sa se gaseasca.Cauta comunitati crestine unde casatoria, fidelitatea, familia sunt valorizate si incurajate, e cel mai bun mediu unde se pot cunoaste si casatori tinerii.

| OldSoul a răspuns:

Singurul sfat pe care pot sa ti-l ofer, e sa fii atent la tine, si la starile prin care treci.
Incearca sa te intelegi, incearca sa te accepti asa cum esti.
Daca nu nu te poti accepta asa cum esti, nu te astepta ca alte persoane sa te accepte.
Incearca sa fii pe aceeasi lungime de unda cu tine. Adic nu pune presiune inutila asupra ta. Accepta-te asa cum esti, intelege-te, si apoi, cel mai important, incearca sa fii din ce in ce mai bun.

| StrongHeart a răspuns:

Hei, uhm. urasc melodiile comerciale, dar chiar ai nevoie sa asculti melodia asta
https://www.youtube.com/watch?v=gCwZ11-XAdA
Ridica-te mai sus ca toti!

| Adolf8 a răspuns:

În primul rând contează mult încrederea de sine, să fi stăpân pe orice sentiment ai produce față de o persoană. Să ai ceva comun cu o persoană este bine să practici hobby-uri. Dacă faci ceea ce îți place îți vei găsi o persoană care va proceda la fel. " cine se aseamănă se adună". Nu fi timid, uită-te în ochii acele persoane pe care o vrei, fi curaj și demn pentru a începe o relație!

| VaduvaSebastian explică (pentru Adolf8):

Multumesc pentru Raspuns Si Pentru Incurajare Si sfaturii dar unde mai exact se gasesc sau se fac in general relatile? ( Gen locatie ).

| Adolf8 a răspuns (pentru VaduvaSebastian):

În țara noastră se fac online, în realitate life, cluburi, baruri, restaurante nu îți sfătuiesc din cauză că unele fete care au obraz și nu rușine vor relati pe interes. Ideal al fi sa găsești o persoană care te place și cu timpul te va iubi. Fete ieftine găsești la orice colt. Pe propria ta experiență vei înțelege ce fel de femeie e pe interes și care te iubește!