| caritas a întrebat:

Prolema mare...iubesc o fata foarte mult,si as face multe pentru ea. Faza e ne-am intalnit printr-un grup de prieteni la un concert, si culmea ea incepea conversatiile cu mine(de obicei cand imi place o fata, le incep eu). Apoi ea mi-a dat numarul ei de telefon+mi-a cerut adresa de facebook.Cum ma vedea online, intra cu un "buna, ce faci?:*" si ea ma intreba in loc sa o intreb eu daca vreau sa iesim pe afara.Am ajuns sa vorbim cu orele la facebook,chiar voiam sa ii spun ca o iubesc,dar era prea devreme. Apoi in timp, s-au cam schimbat lucrurile si i-am spus, ca ajungeam sa numai vorbesc cu ea.Am facut-o in cel mai frumos mod si a zis ca nu poate chiar acum sa aiba prieten, ca are examen si etc etc. Faza e ca tipa asta a suferit mult din dragoste, indragostindu-se de persoane care nici nu o baga in seama.Ieri m-a sunat daca vreau sa ies pe afara,si aveam de ales intre ea si baieti,dar pana la urma am ales sa merg cu ea,tot drumul vorbea despre anumiti baieti, si ma cam deranja, desii ea stia ca o iubesc. Faza e ca nu inteleg unde am gresit de la punctul in care vorbeam cate 2-3 ore pe fb, la acum care vorbim 10-15 minute.Acuma nu vreau sa ma laud dar sunt un baiat care arata bine(am patratele,piept,spate, fibra), sunt frumos insa singuru defect e ca nu am ochii albastrii dupa care e topita.Deci ce ar trebui sa fac sa se indragosteasca de mine? Tin sa precisez ca am incercat de nenumarate ori sa ii cumpar ceva in oras(ca imi permit multe bugetu) dar nu m-a lasa+ca odata cand vorbeam a acceptat ca intr-o zi sa mergem la un suc/pizza.

2 răspunsuri:
| BDorin a răspuns:

Simplu, renunta la facebook si petrece mai mult timp cu ea...
Iar in privinta fizicului. nu pune atat de mult accent pe el.

Unele fete vor mai mult decat o papusa masculina. vor un baiat care sa le asculte, sa le inteleaga. sa fie mai mult decat un simplu "sac de proteine"

| Raluca_Tudurache_1994 a răspuns:

Buna! Sa stii ca noi fetele nu cautam sa vorbim mult pe fb, mesaje, telefon. Noi cautam sa vorbim fata in fata, deoarece asa vedem si noi, mimica fetei, cand va deranjeaza ceva, cand va place ceva, cand sunteti incantati. Daca o iubesti cu adevarat, nu exista "am avut de ales intre ea si baietii", nu trebuie sa te gandesti, cand vrei sa iesi cu o fata mai ales cand sustii ca o iubesti, pai exista numai ea si atat, eventual cand nu poate ea atunci exista baietii. Arata-i ca ea este pe primul loc in viata ta si nu baietii. Nu e o problema faptul ca nu vrea sa ii platesti consumatia, asa suntem noi fetele (fetele care nu stau cu un baiat din interes), fetele care intr-adevar se pot numi fete in adevaratul sens al cuvantului. Nu conteaza ca nu ai ochii albastri si ca nu te incadrezi in tiparele ei, tiparele se pot schimba. Arata-i sufletul tau, ce e in interior, ocroteste-o si vorbeste dulce cu ea. Ai sa vezi dupa ca totul o sa se schimbe.
Si lasa conversatiile pe fb pentru o iesire cu ea, prin parc unde sa va analizati, petreceti timp mult impreuna, fata in fata, nu pe internet.
Mult succes!