| caruflorin a întrebat:

Salutare!

Ce părere aveți despre acele fete care încearcă mai multe "relații" în același timp, pretind a fii serioase cu fiecare și nu își asumă ceea ce sunt?

Fundă!

22 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O părere foarte bună. Astfel pot face comparație și știu ce să aleagă.

| caruflorin explică (pentru sadrian46):

Chiar dacă acestea nu își asumă ceea ce sunt și pretind a fi altfel de cum sunt de fapt?

| sadrian46 a răspuns (pentru caruflorin):

Este vorba de ceva extraordinar de important. Instinctul de supraviețuire, care se manifestă prin comportamente care duc la actul sexual, care duce la perpetuarea speciei. Familia monogamă, are o vechime de aproximativ 100000 de ani. Ca să citez pe fiica mea, medic, în hoarda primitivă, sexul se făcea la grămadă și la înghesuială, ca în grupul de maimuțe. Sunt femei cu instincte sexuale foarte puternice care nu se pot încadra în morala comună de acum, și nici nu pot fi judecate după criterii și norme comune. Poți să spui că e curvă, nimfomană, pe ce bază? Că așa gândești tu lumea, că o femeie trebuie să fie proprietatea ta personală? Leag-o de pat, scoate-i ochii, și învelește-o de sus până jos ca musulmanii, să nu cadă
în păcat și nu o lăsa să iasă din casă numai însoțită, dacă atât te duce mintea. Astea sunt nevoile vieții ei, și ca să și le poate satisface, nu poate decât în secret, să se ascundă. Așa sunt aceste fermei. Ele sunt rele, doar când sunt judecate așa de către oameni de nimic, care trăiesc o viață de nimic. Nu mă refer la tine, m-ai întrebat cum sunt ele. Așa le văd eu. Am ajutat mii de cazuri să se rezolve, printre care și unele care semănau cu ceea ce dorești dta să știi și să înțelegi.

| caruflorin explică (pentru sadrian46):

Duci lucrurile la extrem maestre, aici e vorba doar de o puștoaică care încearcă difertie tipuri de sex cu mai mulți indivizi in acelasi timp, mai puțin sexul normal pentru că îi e inca teamă să facă asta laughing

| caruflorin explică (pentru sadrian46):

Partea fără sens e că minte și nu își asumă faptul că e asa cum e, în final ajunge singura sau cu oameni care nu au valori la fel ca și ea

| sadrian46 a răspuns (pentru caruflorin):

Bravo ei, va ști să aleagă un partener pe termen lung după asta.

| sadrian46 a răspuns (pentru caruflorin):

Nu ai de unde să știi cum ajunge.

| caruflorin explică (pentru sadrian46):

Va apreciez opinia și va respect punctul de vedere, nu sunt de acord cu el.
Atunci nici dv. nu aveti de unde să știți că va știi să își aleagă partenerul.
Vorbiti in necunoștință de cauză.

| caruflorin explică (pentru sadrian46):

Nu am o problema cu nimeni, cu atât mai puțini cu oamenii care fac lucruri asumate, problema survine atunci când te dai cine nu esti, oamenii se apropie, vad ca nu esti asa cum te-ai dat și se îndepărtează.
Unde e logica când ai fi putut crea ceva cu acei oameni care ar fi fost ok asa cum esti tu?

| sadrian46 a răspuns (pentru caruflorin):

Păi cum vrei să inspire încredere o tipă care are trei iubiți?
Când te dai cine nu ești este și acesta un mod de a fi, fiecare cu aleluia.

| caruflorin explică (pentru sadrian46):

Va mulțumesc mult pentru opinie!

| sadrian46 a răspuns (pentru caruflorin):

Ba, eu stiu mai mult ca dta, căci studiez psihologii umane de 54 de ani.

| Celcestietot a răspuns:

Salut! Sunt fete care nici nu merita bagate in seama, o pierdere de timp.

| Xchop43 a răspuns:

Panarame

| caruflorin explică:

Aștept și alte răspunsuri laughing

| Ppaulmmle a răspuns:

Sunt curioase pentru vor sa experimenteze. Sunt vanitoase pentru ca vor sa isi perfectioneze controlul. Sunt un pic sirete. Dar in principiu la fel ca si barbatii cu care au aceste relatii paralele, nu sunt prin definitie monogame si nu vor fi niciodata, desi moralitatea afisata de unii sau unele ne-ar face sa credem contrariul. Ei bine afla ca exista discretie sau vulgaritate, dar nici decum monogamie.

| mariancercel a răspuns:

Parerea mea despre acele fete este următoarea,
Au nevoie de a vorbi serios cu o persoana in care are încredere.
O sa iti dau un exemplu cum imi place din viata mea.
Cand iubita mea mi-a zis ca este nesigura pe sentimentele ei asupra mea si apoi o zis ca o realizat asta mai tare cand o inceput sa placă alt băiat, dar dupa si-o dat seama ca nu sunt sentimente de,, plăcut,, sau,, iubit,, ce am făcut?
Probabil majoritatea băieților ar fi inceput,, cum să înceapă sa iti placa de altcineva? Da ce eu nu sunt bun? Uite cate ti-am oferit! Incepi sa fii curvă sau?,,
Eu mi-am controlat tristetea si sentimentele evazive ce nu isi aveau locul total si am intrebat-o frumos ce se întâmplă in sufletul ei, de cand simte asta, cine este acel băiat, ce sentimente are asupra mea, cum putem rezolva. Apoi i-am promis ca orice se va întâmpla voi fi acolo pentru ea, sa ii ascult sufletul si sa o ajut.
E usor sa critici o persoană ca face toate acestea, dar va întrebați de ce o face? Este greu sa ai o nesiguranța si sa stii ca oriunde te-ai duce cat de serioasa ai fii tot nu se simte ca,, locul tau,,.
Răspunsul meu acesta este, aceste fete/baieti au nevoie de un ajutor asupra sentimentelor lor, cineva sa le promita ca orice ar zice nu vor fi criticate. Astfel eu zic ca ele isi voi gasi locul undeva candva^^

| caruflorin explică (pentru mariancercel):

Mă refer la acei oameni pe care i-ai aprecia daca ar fi sinceri, iar ei nu sunt nici macar atunci când lucrurile sunt pe față și îi prinzi că te înșeală ca de exemplu, la acei oameni care din start pornesc cu ideea de "vreau cu mai mulți sau mai multe in acelasi timp".

Răspuns utilizator avertizat
| tzionut a răspuns:

Sunt imature, cand se vor maturiza va fi prea tarziu.

| bubu12234 a răspuns:

Pai...nu fac asta pentru ca asa ar fi fost mereu prin natura lor, personal, pot spune ca eram o tipa care se dedica complet unui baiat, dar apoi, dupa ce am aflat ca eram doar o varianta de a sa printre multe altele, iar povestea asta mi s-a repetat de cateva ori, mi-am dat seama ca poate...e mai bine asa, nu neaparat relatii, dar sa tii legatura cu mai multe persoane, ajuta uneori.

| Glenky a răspuns:

Sunt doar niste persoane care o sa piarda increderea tuturor