|

Am si eu nevoie de un model de cerere de transfer de la un profil la altul in cadrul aceluiasi liceu ( stiinte ale >naturii filologie). In liceul meu sunt 2 clase de filologie ( A si B) si eu as vrea la B. Stiu sa fac o cerere de transfer de la un liceu la altul, dar de la un profil la altul in cazul aceluiasi liceu nu... Am facut o cerere in iunie, cu ajutorul dirigintei si mi-a spus sa i-o dau ei. Azi m-am dus la secretariat si am aflat ca cererea mea nu e acolo. De diriginta nu reusesc sa dau si nu imi aduc aminte cum se face. Parca se scria in loc de profil stiinte ale naturii filiera reala si cealalalta filiera umana. Si nu mai stiu daca trebuie sa mentionez clasa la care vreau sa ma mut. Cum spuneam si mai sus, nu stiu sa fac o astfel de cerere si as dori un model. Multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!
Cererea e can asa
" Domnule Director,
Subsemnatul __, elev la ___in clasa a ___ profil real, specializarea stiinte ale naturii, liceul___va rog a-mi aproba transferul la clasa a... B profil uman, specializarea filologie, in cadrul aceluiasi liceu.
Doresc transferul, deoarece nu m-am putut adapta cerintelor inpuse de noul sistem.

Data Semnatura


Domnului director al liceului X, localitatea Y judetul Z


funditabatting eyelashes

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu am facut vacanta asta o cerere de transfer de la un profil la altul.
Scrii sus titlu Domnule Director, si apoi Subsemnatanumele tau eleva a acestui liceu in clasa a 9, 10, etc.cat esti profil stiinte ale naturii doresc sa ma transfer la filo.si pui si niste argumente...cat de bune poti. sper sa ne mute pe amandoi! sad
succes! >big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Blin eu tot nu stiu cum sa o fac

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează