| Roseeeeeee a întrebat:

Bună TPU, eu nu înțeleg delo geometria deși am note destul de mari, algebra mi se pare destul de ușoară însă geometria nu pot să o înteleg. Cum pot întelege geometria să pot rezolva corect o problemă?
Înafară de meditați

3 răspunsuri:
| AllMight a răspuns:

Metoda cea mai buna : suna un prieten/o ruda care stie bine.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Eu sunt a 8a deci nu stiu nimic de cea de liceu (din cate am inteles e diferita matematica de liceu), insa cel putin cea din generala e foarte usoara. Trebuie doar sa gasesti pe cineva dispus sa iti explice. Poate fi si un coleg, nu musai un profesor. Poti incerca sa inveti singura, dar nu vor fi rezultatele la fel de bune / rapide, cel mai probabil. In ce clasa esti?

| Popa482 a răspuns:

Salut! Iată un sfat cu roade maxime dacă te ții de el: zilnic, ia un creion, o hârtie și o culegere și începi să rezolvi cele mai ușoare exerciții, dacă nu îl știi pe moment treci mai departe și te reîntorci la el mai târziu și îți mai storci puțin creierul. Dacă nu îți iese, caută la răspunsuri câte o porneală sau pe internet. Dacă ai o profesoară sau un profesor de mate de treabă la clasă, nu ezita să întrebi, de obicei profesorii sunt bucuroși când îi întrebi ceva, văd că ești dedicat. Procesul poate dura ceva timp, deci ai răbdare! Baftă la școlărit!