|

Chiar se pun absente la cursurile online sau e doar vrajeala? Adica se stie ca nu ne pot lasa repetenti/corigenti anul asta si de asta ma intreb daca oare chiar se pun absente? Am vreo 2/3 profesori care "fac prezenta" sau screen shot, dar restul nu. Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, chiar se pun absente pentru neprezentare la ora online!
la 10 absente, se ia un punct de la purtare.
Bineinteles ca ti se poate inchide media generala si cu 7 sau 8 la purtare, daca ai avut 20-30 de absente.

| a răspuns:

Ca să treci în acest an clasa, trebuie să îți arăți interesul, să participi să te implici. Astfel absențele online te-ar putea lăsa repetent. Vor trece cei ce fac ceva, nu cei ce nu au apărut online deloc, cu alte cuvinte nu am mai dat deloc pe la școală.

| a răspuns:

Depinde ce fel de profesori sunt respectivii. Daca sunt mai tâmpitei de fel sunt sanse mari.Eu sunt curios cum vor proceda la transcrierea in catalog si cum vor corela orarul cu cursurile online.Curiozitatea cea mare e ce se intampla daca in semestrul 1 ai fost corigent.

| a răspuns:

La cursurile de la facultatea mea (totul e digital, desigur) prezenta ar trebui sa nu fie obligatorie. E însă un profesor care ține evidența absențelor și la care dacă depășesc "limita bunului simț" voi pierde creditele de la final, deci dacă profesorii vor, există excepții. Nu trebuie decât sa ne adaptăm, nu?
Până la urmă dacă ești prezent ai doar de câștigat. Poate se dezbat lucruri care în fișierele pe care ți le încarcă pe diferite platforme nu se regăsesc, date importante, ș.a.m.d.
Iar dacă tot stai acasă în cea mai mare parte a timpului, nu văd de ce te-ai priva de lucrurile astea.

| a răspuns (pentru Delilahhh):

Tu ai un profesor așa, eu nu știu dacă am 2 care să nu fie așa.

| a răspuns (pentru Delilahhh):

Dar de ce "ar trebui sa nu fie obligatorie"? Eu stiu ca fiecare profesor isi anunta criteriile de notare la inceputul semestrului, iar daca prezenta face parte din ele, ghinion...cel putin la facultatea la care am fost eu, asa se proceda, prevazut in regulament.