|

Dacă din motive medicale + tragice in familie, am lipsit in ultimele saptamani din primul semestrul al clasei a 11 a si din aceasta cauza imi lipsesc câteva note pentru a încheia media la 3 materii. Pana cand pot lua note? (Se pot lua si la inceputul semestrului al 2? )

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Note poti obtine, pe trim.I, pana la incheierea mediilor. Daca ramai cu situatia neincheiata pe sem.I va trebui sa obtii notele necesare in primele 4 saptamani ale sem.II.

| explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc foarte mult! Chiar nu stiam ce sa fac! Si am fost informată ca asta ar fi ultima săptămână disponibila sa iau note...Multumesc foarte mult

| a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti cu fiecare profesor in parte si iti va spune fiecare ce pretentie are. Nu te speria, oamenii sunt sensibilizati de situatii tragice si de boala, fiind mult mai indulgenti decat de obicei.
Mergand din timp sa vorbesti cu ei, ii vei impersiona cu atitudinea ta, de buna intentie sa-ti inchei semestrul. Sunt convinsa ca, vor lua decizii care te vor avantaja.

| a răspuns:

"Pana cand pot lua note?" - până in ultima zi de școală

"Se pot lua si la inceputul semestrului al 2?" - nu risca (teoretic poți)

| a răspuns:

Dacă de mâine mergi la școală zi de zi până la sfârșitul semestrului I, îți vei putea încheia situația semestrul acesta.
În caz contrar (dacă vei fi nevoit/ă să absentezi și în aceste zile ce au mai rămas din semestrul I), îți vei putea încheia situația la aceste 3 materii în primele două săptămâni ale semestrului al doilea. Mult succes!