|

Salut TPU!
Vreau sa ma mult la alt liceul si am mai multe nelamuriri. Deci va rog sa ma ajutati.

Chestia e ca eu sunt la un liceu tehnologic si am ajuns aici din cauza matematicii. Am ramas corigent in clasa a 8-a si nu am putut sa dau examenul pentru ca sunt sigur ca nu ajungeam aici. Nu sunt eu vreun geniu dar pe bune acum, cred ca asta nu se numeste educatie, am colegi in clasa care habar nu au ce e ala un verb si se chinuie sa primeasca un 5 pentru nimic. Jumate din ei sunt numai chiulangii si majoritatea sunt de la tara (nu intelegeti gresit) si se folosesc de motivul asta ca sa nu vina la scoala. Ba ca le-a intarziat autobuzul si chestii de genul.
Iar eu, ma gandeam ce o sa fac la matematica si de fapt aici am un profesor la care ma asteptam sa fie muult mai rau ca cel dintr-a opta dar de fapt sunt zile cand vine in clasa la si 20 laughing am luat un 6, ceea ce pentru mine inseamna foarte mult avand in vedere ca eu eram paralel cu matematica. Sincer, nici eu nu stiu cum l-am luat. Am iesit la tabla, am scris divizorii unui numar si gata laughing)
Iar la alte materii e la fel.

Deci vreau sa am media pe acest semestru 9, trag cat pot si scot eu cumva. Numai sa stiu cum ma pot muta la alt liceu happy Daca se dau ceva teste inainte, daca e vorba de matematica, nu mersi. E deja picat. La noi la liceu se fac materii la fel ca la cele teoretice numai ca avem si Ecologie, module etc. Dau funda si nu vreau copypaste va rog happy am mai cautat si eu dar nu prea inteleg.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Media anuală (a 9 a) să fie mai mare decât a ultimului din clasa in care vrei să te muți

| a răspuns:

Asta am facut si eu anul trecut, din tehnologic, tot a 9 a... Daca vrei sa te muți pe acelasi profil nu o sa dai nimic dar daca vrei pe un alt profil o sa dai niste examene (daca esti pe economic te duci tot pe economic, mare info tot pe mare info) asta ca sa nu dai examene si iti trebuie o medie mai mare decât cea a liceului dar o sa fiti mai mulți care o sa va mutați si ei daca o sa aiba o medie mai mare o sa i ia pe ei primii si tu nu o sa mai ai loc la liceul ala, deci trage tare

| explică (pentru Baks):

Deci daca sunt pe Protectia mediului dau ceva teste pentru filo? Daca da, la ce?