|

Am vorbit o perioadă cu un tip de 29 ani care părea să aibă o relație serioasă, dar îmi tot trimitea mesaje, îmi cerea poze. În ultima perioadă îmi scria tot mai des şi mă întreba dacă vreau să ne vedem. Mă atrăgea fizic, dar nu eram înnebunită după el, nu simțeam nimic. Începuse să-mi trimită poze dezbrăcat, să-mi spună că vrea să petreacă o noapte împreună cu mine. Se ascundea de iubită, îmi interzicea să-i scriu seara, vorbeam doar ziua cu el. Zilele trecute mi-a spus că o să ne vedem, dar surpriză, nu ne-am văzut. De ce? Pentru că mi-a spus că n-a mai putut să vină, l-au trimis cu munca în altă parte. La o criză de nervi pe care mi-a făcut-o, i-am spus că o parte din conversația noastră va ajunge la iubita lui. Mi-a dat block, fără să mă oprească, fără să-mi spună ceva. I-am trimis, iar ea mi-a mulțumit şi mi-a spus a doua zi că s-au despărțit. N-am vrut s-o rănesc, i-am spus că nu ne-am văzut. Dar m-am gândit la ea, puteam să fiu în locul ei, nu aveam de ce să mă supăr pe cea care urma să-mi arate ce am la uşă, ci pe el. Credeți că am făcut ceva greşit? Am spus doar ce am avut de spus, m-a forțat oarecum, repet, putea să mă oprească.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă pentru atâta lucru ea s-a despărțit imediat, nu ești dta de vină, părerea mea. Dar având în vedere cum s-a purtat, cu duplicitate față de ea, dacă veți fi împreună te poți aștepta de la un asemenea om să îți facă o figură asemănătoare oricând. Eu asemenea persoane, le atașez un apelativ, ASECOD = A Se Evita Complect și Definitiv.

| a răspuns:

Ar fi trebuit sa te retragi in momentul in care ai aflat ca este intr-o relatie. Si sper ca nu i-ai trimis poze deocheate cu tine.
Altfel eu cred ca ai facut bine. Cred ca toti ne-am dori sa stim daca jumatatile noastre se tin de diverse activitati in afara relatiei.

| a răspuns (pentru SkyPilot):

Sunt măritată cu elll

| a răspuns:

Ești o anonim distrus sa de viață fără caracter pe scurt o greață de om
Uite și tu ce porcarii scrii *
N-am vrut s-o rănesc, i-am spus că nu ne-am văzut. Dar m-am gândit la ea, puteam să fiu în locul ei* asta după ce deja ai vorbit cu animalul ala o perioada de timp și ți-ai dat deja
întâlnire

| a răspuns:

E urat ce și făcut. E doar răzbunare nu ai făcut o din bunătate, nu trebuia sa te bagi deloc si nu vad cu ce te a ajutat pe tine despărțindu i pe ei.

| a răspuns:

Trebuia sa o lasi balta cand ai aflat ca are relatie
pentru ca, daca pe aia o inseala, chiar daca tu ai fi ajuns sa fii cu el, ce te face sa crezi ca pe tine nu o sa te insele, ca doar asta e tipul de om
si trebuia sa il lasi cu atat mai mult cu cat nu esti inebunita dupa el
iar, "criza de nervi" pe internet... WOW, iti dai seama ce viata ai fi avut cu ala daca se enerveaza asa usor
in plus, faptul ca l-ai dat in gat la persoana cu care avea relatie, nu e un lucru prea frumos (NIMANUI nu ii plac turnatorii), dar, totusi, chiar daca a durut-o, TOTUSI, i-ai facut un serviciu, ca a aflat ce fel de om e inainte sa se casatoreasca si sa faca copii, iar daca ti-a multumit, cred ca deja cel putin il banuia serios, si daca ii facea crize de nervi, nu ii mai placea sa fie cu el

| a răspuns:

Ai gresit si tu si el.
Apropo daca stiai ca are o relatie mai ales la un memendat, dc nu ai plecat?

| a răspuns:

Dacă te vedeai cu el nu ii mai trimiteai conversația aleia, și tu ești maimuță hoata! Dar dacă te-a lăsat balta de nervi i-ai trimis-o. Of, of.