| mtw123 a întrebat:

Buna seara.

Am un prieten si situatia sta in felul urmator:
A fost intr-o relatie cu o fata din de cativa ani si a inselat-o cu o fata pe care a cunoscut-o la munca, ideea e ca fata cu care a fost sta aproape de el in orasul de domiciliu, desi el lucreaza in alt oras si spune ca oriunde mergea acasa isi aduce aminte de ea si ii simtea lipsa. Practic el nu stie pe care s-o aleaga, e super confuz, sa ramana cu cea cu care a fost timp de cativa ani, desi nu mai stau impreuna sau sa ramana cu cea pe care a cunoscut-o la munca. Cumva spune ca uneori simte ceva pentru una, alteori pentru cealalta si tot asa… ii e frica la munca sa nu se gandeasca la cea pe care a cunoscut-o pentru ca lucreaza in acelasi loc. Ba mai mult, prostia a lui a fost ca si pe cea cu care lucreaza a inselat-o cu fosta.

Voi ce parere aveti?
Ce sa faca? laughing mi se pare ca e intr-un labirint

Răspuns Apreciat de Editori
| SkysetDarkkax a răspuns:

Este un cerc vicios care nu va duce nicăieri, se mint unii pe altii si e trist, neplacut si injositor. Personal dacă as ști ca mai are pe cineva as pleca imediat și oricum mi-as da seama daca ar avea pe cineva pentru ca sarbatorile ar fi lipiste de prezenta lui pentru ca dacă ești in ipostaza de iubita secreta este practic mai mult o umilinta, un joc inutil de-a șoarecele și pisica, nesiguranta zilei de maine a relatiei respective pentru ca probabil persoana respectiva este serioasa și dorește sa își întemeieze o familie, chiar dacă respectivul este nevoit sa aleagă între doua persoane ar face bine sa se gândească si sa ia o decizie in privinta aceasta cat mai repede, pentru ca lumea nu sta în loc

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pe scurt: el fiind "super confuz" te-a intrebat pe tine ce să facă și tu, iute-iute, ne intrebi pe noi să-ți zicem ca tu să-i zici lui ce să facă?

mi se pare ca e intr-un labirint, e și mai confuz!

| cfrtobias a răspuns (pentru sierra1):

Poate prietenul = el, si intreaba pentru el

| sierra1 a răspuns (pentru cfrtobias):

Tot "mi se pare ca e intr-un labirint" (citește: incâlcit)

| mihai69 a răspuns:

O relație în trei?

| Freya1 a răspuns:

Partea proasta in situațiile de genul nu e labirintul, ci motivul.

Ideea e în felul următor. Daca iubești nu înșeli, din perspectiva mea nu exista sa îți înlocuiești omul pe care îl iubești mai ales fără motiv. Daca o placi fizic, mental, sufletește și e ceia ce tu cauți nu ai de ce sa te duci în alta parte. Daca te duci în alta parte ori 1.esti nehotărât de ce vrei și posibil sa dai cu piciorul unei relații frumoase
Ori 2. Nu o iubești pe cea cu care ești și vrei altceva.

Partea proasta e ca, dacă ramai cu cea cu care ai fost și pe care ai inselat-o. Posibil sa mai repeți treaba asta și alta data și nu ai rezolvat nimic.
Iar dacă ramai cu cea cu, care ai inselat-o. Posibil sa regreți ca poate nu ai ales bine și cazi din lac în put.Dar oricum, cert e ca nu ar mai trebui sa ii încurce viata primeia.A inselat-o sa fie sănătos, sa caute în alta parte ceia ce îl face fericit ca nu e ok sa îți bați joc de nimeni.

| Hammurabi a răspuns:

Asta nu e o situație în care cineva poate fi ajutat sau sfătuit.
E o alegere.
Pe care numai el singur o poate face.
(cât mai rapid, că dacă mai aleargă mult după doi iepuri, s-ar putea să rămână fără niciunul laughing )

| AliGab a răspuns:

Mie mi se pare ca este un prost

| carevaescu a răspuns:

Par un trio fericit laughing

| DeMicUnCălător a răspuns:

Eu zic să-și trăiască viața și să nu uite. Fetele-s cele care-l invărte printre degete, nu el

| SuperCoolDude a răspuns:

Să facă gangbanghee heewinking

| cristinutafrumushikamea a răspuns:

E un pampalau. lolololol bozo l l friend