| StoryLife14 a întrebat:

Bună,vreau sa ma exprim putin fiindca daca tin toate aceste sentimente in mine nu voi rezolva nimic
Deci uite cum sta treaba:
In scoala am o colega pe care o plac mult,toti batieți din cls o plac,ea erea cu un baiat care și-a batut joc de ea mult iar eu am ajutat-o sa treaca peste si să-l uite si într-un timp m-a placut si ea dar acele sentimente au disparut iar eu inca o plac si am incercat sa o uit, am luat block de la ea pe toate retelele de socializare, dar am uitat ceva ceva sau asa cred eu..cand o vad sau cand o ating acele sentimente revin am niste fluturi in stomac si da,ea stie ca o plac dar a zis ca daca ar fi cu mine ar fi ciudat fiindca este ciudat sa fi impteuna cu o persoana din aceiasi clasă,uhhh, ma simt mai bine, Aveți vreun sfat?

Răspuns Câştigător
| miolina a răspuns:

Mda. Fata sa-ti raspunda la intrebarea : de ce e ciudat ca o fata si un baiat, colegi in aceeasi clasa nu pot deveni prieteni? Sau tu sa-ti testezi colegii, adica pe baieti, discret. Sau sa-ti dai seama cu care baiat se potriveste mai bine fata. Sa-i testezi pe amandoi, punandu-le intrebari incalcite sau de cultura generala. Bafta.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

S-o uiti ca ti-a zis frumos ca nu te vrea

| doctorAnswer a răspuns:

Bună!
Ce ai tu nevoie e maturitate.
Dacă ea nu simte același lucru înseamnă că trebuie să privești înainte. Viața ta nu se învârte în jurul unei singure persoane. În viață vei întâlni și pierde o mulțime de oameni.
Trebuie să înveți să-ți controlezi emoțiile și să accepți situația așa cum e.
Sper ca răspunsul să-ți fie util!