| Asterisk a întrebat:

Hei am o problema cum as putea sa nu mai fiu timid de exemplu mi-e mi-e rusine sa vorbesc sau sa intre-b lucruri sau nu pot gasi subiect ma puteti ajuta

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Timiditatea dispare in momentul in care saluti cand intalnesti pe cineva cunoscut, sau intri intr-o incapere, fiindca oamenii te saluta inapoi si unii s-ar putea chair sa te intrebe ce faci, lucru de care te poti lega, ca sa faci conversatie.
Va trebuii de asemenea sa lucrezi la increderea in tine, citind cat poti de multa lectura, geografie, istorie, tot ce-ti pica in mana.
Cunsotintele generale se inmultesc si cresc sansele sa poti purta o discutie placuta si frumoasa cu orice, despre orice subicet, fara sa mai fii retras, pentru ca detii acele cunostinte.

| cristimihailov a răspuns:

Cand vei avea mai multa incredere in tine.

Asta se face in general pe termen lung prin exercitii si repetitii.

| Xirus a răspuns:

Fii dezinvolt, fii in largul tău dar nu exagera in anumite situații. totul se antrenează prin comunicare cu lumea, prietenii afară, obținând anumite experiente. Apoi vei ști să te descurci. Dacă ești o fire mai retrasă, trebuie să rezolvi la partea cu comunicatul. Gen să: Începi o discuție, să îți alegi o temă de discuție care are priză la public, să stii să te faci apreciat, haios în unele momente etc. Toate astea oferă, un antrenament destul de bun pentru a scăpa de niște temeri. Poți Gasii teme de conversație, după priceperea ta fie în calculatoare, muzică, citit, dans, filme etc. Vezi dacă persoana este, interesată de una din aceste teme și dacă Da, vei fii destul de degajat iar conversatiile vor fii interesante în mod reciproc.


Cam atât, poate îti va folosi cu ceva.

| AlinMrs a răspuns:

Https://youtu.be/GW-tvLQD2gI
Tot pe tema asta se discuta, asculta ce are de zis ca o sa te-n vețe bine. Succes