anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei TPU...


Nu știu cum sa încep... Colega mea de bancă s-a supărat pe mine din nu știu ce motiv și mi-a cerut sa ma mut. M-am mutat în banca cu un prieten, care s-a dovedit sa ma dea afara din banca imediat ce a avut ocazia. Chestia e ca nu ma pot muta cu fata aceea înapoi deoarece nu vrea. Nu am cu cine sta, iar dacă vorbesc cu dirigintele ne muta cum vrea el.
Parca toți colegii s-au unit și au format o alianță împotriva mea. Încerc sa par prietenoasa pentru a putea lega câteva prietenii dar degeaba. Eu acum nu am cu cine sta în banca, întrebarea e : Cum sa ma impac cu fata aceea și cum sa fac sa nu mai fiu data din propria banca?

Răspuns Câştigător
| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine din ceea ce ai spus tu imi dau seama ca problema este ca nu iti poti impune autoritatea.De ce ea este cea care te-a dat pe tine afara din banca ei dar nu tu? De ce ea decide daca tu trebuie sa stai in banca cu ea sau nu? Nu e banca ei, ci e si a ta. Faptul ca s-a suparat pe tine fara nici un motiv poate semnifica ca fie cineva te-a vorbit pe la spate si ea e suparata pe tine sau poate ca astfel asteapta ca tu sa fii cea care sa isi dea seama cu ce a gresit si sa iti ceari scuze sau pur si simplu nu mai vrea sa continue aceasta prietenie.Totusi prietenii adevarati nu fac astfel, chiar de apare o problema, o discuta impreuna dar nu renunta. Faptul ca consideri ca toti sunt impotriva ta e doar un gand pe care tu ti l-ai creeat din cauza ca nu reusesti sa ajungi acolo unde iti doresti.Nimeni nu e impotriva ta, doar tu crezi astfel.Cand legi o prietenie, e important sa iti impui autoritatea, sa le arati celor din jur ca nu te lasi influentata de ei si ca tu ai propria personalite.Incearca sa te legi doar cu acele persoane care iti sunt pe plac, si nu le face mereu pe plac in speranta ca astfel veti fi prieteni pentru ca vei forma astfel prietenii toxice.Cat despre colega ta, ar fi bine sa discuti cu ea care e problema si ce anume a suparat-o.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zici la diriginte sa te lase cu ea si sa te suporte ca nu-i dupa cum vrea ea in banca

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu vrea, nu vrea. Este dificil să stai în bancă lângă cineva care nu te vrea. Diriginta să decidă.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Cel mai bine ar fi să găsești o soluție cu ajutorul colegilor de care te simți mai apropiată.

| Haha234 a răspuns:

Ii spui direct im fata ce are cu tine, si daca evita asta ii spui ca e ceva important si ca nu ai chef de fitele ei! Si gata