|

Hello! Poate știți de problema mea cu iubitul mamei mele, ieri s-a întâmplat ceva diferit. Mâncam și eu linistita lapte cu cereale și mă duc eu in camera sa-mi iau telefonul.Cand merg înapoi în bucătărie îl văd pe iubitul mamei mele că îmi aruncă mâncarea, încep să-i zic că de ce mi-o arunca și el zice că ai mers de la masă și că dacă nu mănânci o arunc la gunoi, apoi zice ca voi mânca mâine, mă enervez și încep să-i zic că dacă s-ar întâmpla ca el să-și lase un pic mâncarea pe masa să mă duc și eu să o arunc.Intervine mama și începe să urle la mine că e numai vina mea și să mă duc în cameră, apoi îmi zice iubitul ei că dacă nu îmi convine sa ies din casă, așa că am plecat în ceea mea m-am îmbrăcat, m-am dus la mama să-i spun că plec.Nu vă gândiți că am fugit de acasă și că nu am unde merge, doar am un tata nu? Logic că m-am dus la el.Inca nu i-am zis nimic deoarece știu că o să se enerveze.Problema e că în momentul în care m-am dus la mama să-i zic că plec a zis că pot să plec că mă da afara din casa. Oare e bine că am plecat? Oare ce ar trebui sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Mama ta ar trebui sa te puna pe primul loc pe tine, nu pe iubitul ei care candva s-ar putea sa o lase, ea nu se gandeste ca daca el pleaca tu ramai langa ea? Urat din partea ei cat si a iubitului ei.E clar ca nu te suporta sa zic asa, dar mama ta ar trebui sa ia putina atitudine, el nu e tatal tau, ar trebui sa se comporte frumos, dar sigur face asta pentru ca vede ca mama ta nu se cearta cu el si tot tu esti aia vinovata, isi permite si ii permite si mama ta! Ai facut bine ca ai plecat.Nu iti face bine sa stai intr-un mediu in care cineva nu te inghite! Sper ca macar tatal tau biologic te iubeste si incearca sa comunici mai mult cu amandoi.

| explică (pentru Ama1011):

Daa, tatăl meu îmi oferă tot ce poate și nu m-ar da niciodată afară din casă

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai făcut bine.

| a răspuns:

Eu aș fi plecat din casă și m-aș fi dus direct la politie. Fapta acelui animal, dar și apărarea care i-a luat-o "mama" ta se numește abuz asupra minorilor; și astfel de fapte nu trebuie să rămână nepedepsite. Multi "părinți" scapă nepedepsiți, deoarece copii nu știu cum să procedeze. Mă duceam la politie și contactam protecția copilului.
Dar se pare că oamenii trăiesc după cum le place. Statul poate că dă legi; dar pentru că nu le pune în aplicare oamenii își bat joc de legile statului și în felul acesta de conducerea țării. Ei își bat joc și de copii. Și sunt mulți copii în situația ta. Spune-i deci tatălui tău cele întâmplate. Dacă nu-i spui tot, te vei face vinovată și de soarta nenorocită prin care vor trece alți copii. Pentru că fiecare om poate ajuta pe alții -fara să își dea seama- să trăiască mai bine sau mai rău.

| a răspuns:

Stai o perioadă la tatăl tău, daca mamei tale ii va parea rau si ii va fi dor de tine te va chema, daca nu mutate de tot la tatăl tău si las-o in pace.Va conștientiza mai tarziu ca si-a îndepărtat singura copilul.

| a răspuns:

Mă scuzi, dar mama ta e o animală. Dacă ai un tată și posibilitatea de a rămâne la el, nu sta pe gânduri și mută-te.

| a răspuns:

N-ai ce face, Asa e in familiile despartite., Tu sa nu faci acelasi greseala cand cresti., Una e sa stai in relatie Alta sa faci copii.

| a răspuns (pentru Laurosa):

Depinde de mentalitatea oameniilor, dar eh e nasol de tot. Stiu senzatia expresiei : "ies-i afara din casa mea "
Din ce regiune esti?

| explică (pentru AA1CK3D):

Ardeal(Cluj)winking

| a răspuns:

Iubitul mamei tale, este cam nesimțit. Probabil a făcut asta, intenționat știind că tu te vei împotrivi iar mama ta îi va lua apărarea. Prin faptul că se culcă cu mama ta, el câștigă teren, iar tu ești pusă pe ultimul loc se pare.
Cam este pus pe strategii.
Practic este casa ta, el este un intrus nedorit. Dacă atmosfera s-a înrăutătit, este foarte bine, dacă nu ai altă soluție și nu mai suporți.

| a răspuns:

Cred că ar fi mai bine să rămâi la tatăl tău, din moment ce ei n-au avut nicio problemă să te dea afară din casă. Îi spui tatălui tău că nu mai vrei să stai cu ei, mergi, îți faci bagajele și te muți la el. Dacă o să rămâi la mama ta, sunt sigură că ei nu s-ar opri din a-ți reproșa anumite lucruri și ar țipă la tine. Dacă știi că nu poți face față, mai bine pleci, pentru că e posibil să te marcheze comportamentul lor...

| a răspuns:

Da ai făcut bine ca ai plecat înseamnă că pentru mama ta e mai important acel bărbat decat tu. Dacă îl ai pe tatăl tău rămâi la el asa este mai bine

| a răspuns:

Iubitul mamei tale e clar abuziv si controlativ. Una dintre tacticele acestor fel de oameni e sa starneasca intotdeauna un conflict ca sa aiba motiv pentru a scoate copii(sau alte persoane) din poza. Nu ai facut gresit ca ai plecat, deoarece am dubii sa cred ca conflicte vor tot aparea. Dar ma intreb oare daca ar evolua acel iubit in a fii abuziv si fata de mama ta... Eu as zice ca ar merita sa ii spui tatalui tau ce s-a intamplat, macar sa stie situatia.

| explică (pentru BlueRoby35):

Mulțumesc de răspuns!happy

| explică:

Vă mulțumesc tuturor! Aș vrea să declar tuturor răspunsurile corecte dar nu potcrying(