| Twister09 a întrebat:

Iubita mea m-a lasat pentru altul. Si ala ai făcea ceva probleme si s-a despărțit de el.
Acuma sta cu altul, care e de treaba etc.
Si eu Stau si plâng si sufăr. Si pe ea o doare undeva de mine.
Credeti ca se va învârti roata mai devreme sau mai tarziu?
Chiar dacă băiatul ăsta e de treaba si chesti de genul?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu te-a inselat si tea anuntat ca termina cu tine a fost sincera acum vezi daca ai noroc sa prinzi alta

| Adry05 a răspuns:

Du-te mă și caută-ți pe alta și lasă suferința pentru toate târfele. Te-aș înțelege să suferi dacă ai și avea pentru cine dar sincer ești prost dacă stai și plângi după o târfă

| Andreeush a răspuns:

Mai bine ai renunța la ea și ți-ai vedea de viața ta.
E clar că îți pierzi timpul.

| Glacyer a răspuns:

Nu are rost sa suferi. Gandeste-te ca nu merita sa suferi pentru ea ca nu te-a iubit. la mine a durat o saptamana sa stau sa analizez lucrurile ca nu a meritat fata asta timpul pierdut si na.

| Dalmore1996 a răspuns:

E clar de ce te-a lasat. Maturizeaza te si treci peste.

| Iote a răspuns:

Daca ea nu s-a intors la tine dupa cel ce-i facea probleme, inseamna ca nici de tine nu era multumita. Te comportai macar civilizat cu ea?

| GouDidodino a răspuns:

Te-a lăsat pentru ca esti fatalau si iti plângi de mila, femeia are nevoie de un bărbat nu de un plangacios

| Florin9Florin9 a răspuns:

Posibil, dar tu trebuie să-ți vezi de viața ta, chiar dacă ia o să sufere asta nu te va încălzi cu ceva, trebuie să treci peste, să-ți faci altă iubită și să uiți de ea, succes!

| MPersephone a răspuns:

Nu trai cu speranta asta.Mergi mai departe.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ai mai pus astfel de intrebari, si ajung la concluzia ca ai fost dependent de ea.Nu mai suferi atata pentru ea.Ea te-a tradat si a distrus toata relatia fara sa regrete prea mult.Asa e viata, oamenii vin si pleaca din ea, si foarte putini care vor fi alaturi de noi mereu. Daca asa zisa iubire s-a terminat, inseamna ca ea nici nu a existat cu adevarat.Fiecare persoana care vine in viata noastra fie e o pedeapsa, fie e o rasplata, dar fiecare dintre ele ne invata lucruri importante, si o mare parte dintre ele dispar de parca nici nu au fost.Suferi din cauza ca traiesti mereu in trecut, te tot gandesti la ea si la acele momente in care ai fost fericit.Inceteaza sa mai faci asta.Ce a fost a fost si nu mai poate fi schimbat si nici trait.Trecutul trebuie analizat si inteles dar nu trebuie retrait iar si iar, pentru ca doar vei suferi astfel degeaba.Ai fost deja acolo, stii unde a dus asa ca treci peste.Intelege ca nimic nu e vesnic,bucuria odata si odata se termina, exista un balans intre bucurie si tristete, nici una din ele nu e vesnica, dar mereu una vine dupa alta si e foarte important sa le simti. Daca nu vom sti ce e suferinta, nu vom pretui niciodata bucuria.Accepta ca ea a plecat din viata ta, inceteaza sa te mai interesezi de viata ei si mergi inainte.Nu are rost sa lupti pentru cineva care te-a parasit pentru altcineva.Mai vrei tu sa ai o relatie cu ea din nou dupa toate astea? Nu poti tine un om in viata ta daca el nu vrea.Vei mai cunoaste fete, mult mai bune, vei mai iubi si vei fi iubit cu adevarat, dar toate la momentul potrivit.

| llleo a răspuns:

Asta e situația momentan. Trebuie să accepți, vrei nu vrei. Acum dacă e de treabă nu înseamnă că vor muri amândoi de mână. Bănuiesc că și tu ești de treabă. Nu cred că ăsta e principalul motiv pentru care sunt împreună.
Nu e imposibil ca într-o zi să se întoarcă la tine. Nu știi ce-ți rezervă viața.

| dbigiu84 a răspuns:

Calmeaza-te.Felul in care pui intrebarea imi suna a disperare.Sa se invarte roata? Adica vrei ca ea sa pateasca ceva rau cum ai patit si tu? Pur si simplu nu a mai simtit ca te iubeste.Treci peste asta e! Maturizeaza-te omule, nimeni in lumea asta nu sta dupa tine. Daca ea nu a mai vrut nu ai nimic de facut, cauta si tu pe altcineva la fel cum a facut si ea.

| Ionut99a a răspuns:

Conteaza daca roata se invarte sau nu? Go on, mergi mai departe si vezi-ti de viata ta. Bucura-te de ea cat te mai tine, ca-i scurta.

| Artioma a răspuns:

N-am înțeles întrebarea."Până la urmă de ce suferi? Ești Bărbat Nu?

| comyne a răspuns (pentru Artioma):

Si? Nu poate omul sa sufere doar din cauza ca e "barbat"? Cand iubesti pe cineva e normal sa suferi indiferent de sex