anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! Am 21 de ani iar acum 4 ani le-am spus parintilor faptul ca sunt gay. Tatal meu a acceptat, mamei insa ii este foarte greu. Pana acum a ales sa ignore si sa considere ca e doar "o faza", dupa care a ales sa dea vina pe faptul ca sunt "imatur" si "incult" si ca o data ce ma voi maturiza si culturaliza va disparea totul. Eu am o relatie de 7 luni de care a aflat dar a zis ca ea nu vrea sa stie niciun detaliu. Acum 3 zile am fost plecat la Bucuresti cu iubitul meu iar mamei i-am zis conform indicatiilor ei ca merg cu inca 2 prietene. O data ce m-am intors insa a inceput sa imi investigheze masina, ca de ce sunt doar 2 pahare de suc, ca de ce este scaunul pasagerului prea dat in spate. I-am zis tatalui meu iar el a
i-a recunoscut cu cine am mers de fapt. De atunci, adica de 3 zile mama nu mai vorbeste cu nimeni, nu mai raspunde la mesaje, vorbeste doar cu vecinii mei, asa stiu ca este bine. Ce sa fac? Ce sa vorbesc cu ea, ce sa ii spun?sad ajutati-ma va rog

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii explici ca femeile sant complexe si ti-a fost mai usor sa ajungi bulangeriu / macar nu stai singur si iti traiesti viata alaturi de alt individ

| Jassmina a răspuns:

Da-i pace! Las-o sa rumege adevarul si sa-l inteleaga odata, indiferent cat ii este de dificil acum.
Il va accepta pana la urma, daca te iubeste, ca doar esti copilul ei, iar o preferinta sexuala nu va modifica niciodata dragostea unei mame.
Incearca sa vorbesti cu tatal tau si sa-i spuna ca nu ar trebui sa te mai cotroleze atata, ca nu mai esti un adolescent, ci ditamai barbatul, cu viata ta privata.
Sunt mama si am copii mari, dar eu nu m-am bagat in viata lor si nici nu i-am controlat in masina sau camera. I-am invatat responsabili si le-am cerut sa fie sinceri cu mine, pentru ca minciuna este ultimul lucru pe care nu am acceptat-o niciodata.

| batranulintelept77 a răspuns:

La 21 de ani ai nevoie de aprobarea mamei?

Răspuns utilizator avertizat
| AerProaspatMatinal a răspuns:

Oricarui psiholog ii vei spune asta iti va zice ca e ceva normal. Nu mai dezinforma lumea doar din frustrarile tale.

| akqowjwjqkq a răspuns:

Si daca e gay e vreo problema? In loc sa-l sprijinim, sa-i acceptam situatia si sa ii oferim variante mulate pe situatia lui, tu stai sa-i spui sa nu mai fie gay, ca nu e ok, ca sa se duca la psiholog. Tu nu esti normal, pentru ca nu esti in stare sa accepti o orientare sexuala. Daca tu erai gay si nu puteai scapa de inclinatie, iti convenea sa fi judecat aspru de toti si sa ti-i se taie multe optiuni?

| FantasyBoy a răspuns:

La 21 de ani n-ar trebui sa mai ai niciun fel de relatie cu mama ta, si n-ar mai trebui sa locuiesti cu babacii. Din moment ce ai masina, presupun ca ai un venit, nu poti sa-ti inchiriezi o grasoniera, si sa-ti vezi de viata ta?

| AlaSwek a răspuns:

Ba băiatule, esti nebun, la 20 de ani trebuie să stai cu ochii dupa fete, nu după băieți, adică na, înțelegi tu, fii si tu oleaca mai serios pe tine, cum să accepte o mama asa ceva, adică cum, vrea si ea nepoți, alea alea, stii ce zic. Eu propun sa i dai block aluia, si sa ti vezi de calea cea dreapta pana nu e prea târziu

| MariaQuenn27 a răspuns:

Încearcă să vorbești cu fete, lasă băieți în pace. Băieți sunt făcuți pentru fete, iar fetele pentru băieți.Îți place sa fii gay? Îți place să nu vorbească nimeni cu tine, decât iubitul tau. Renunță la asta până nu e prea târziu.