TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
andaaaaaa
în 10 Februarie 2020 | andaaaaaa întreabă:

Îmi puteți spune care este sezonul și episodul din The Vampire Diaries în care se duce Elena la colegiu? Îmi amintesc că era undeva în campus cu una dintre fete( Bonnie/Caroline) și cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
drogh
în 10 Februarie 2020 | drogh întreabă:

Imi puteti recomanda filme/seriale interesante de vazut? (nu pe Netflix deoarece nu am ).

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2020 |

De ce atunci când descarc un serial pe iPad și intru în configurări ca să văd spațiul de stocare nu îmi apar toate numele videoclipurilor (numele unora dintre acestea sunt înlocuite cu cifre fără...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Nonoo1
în 10 Februarie 2020 | Nonoo1 întreabă:

Va salut! As dori sa primesc mai multe informații despre Anca Tivadar(Delia din iubiri secrete). Are cineva idee ce s-a întâmplat cu ea? Ceva conturi pe rețele de socializare?

1
Răspunde Raportează
GrozzyGroaza
în 9 Februarie 2020 | GrozzyGroaza întreabă:

Salut, îmi puteți da niște seriale gen Sf. Fantezy dar sa fie medievale gen merlin, legend of tha seker? Cu sabii dar sa fie cineva personajul principal, de exemplu sa ai magie, sa fie mai special...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
marY5
în 9 Februarie 2020 | marY5 întreabă:

Erau niste desene animate cu o maicuta( cred) care avea grija de multe fetite... era un orfelinat. Cred ca locuiau in Franta si se difuza pe minimax. Mergeau foarte repede si aveam impresia ca zburau....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
rizariz21
în 9 Februarie 2020 | rizariz21 întreabă:

Cand va veni sezonul 7 din dragoni in marele necunoscut?

2
Răspunde Raportează
Katte
în 8 Februarie 2020 | Katte întreabă:

Cineva stie filme horror de te c*ci pe tine de frica? De recomandat Youtube sau Netflix

5
Răspunde Raportează
Hdhsjsjs
în 8 Februarie 2020 | Hdhsjsjs întreabă:

Urgent! Cei care ati vazut primele doua filme din seria avengers (sunt 4 filme in total)primele doua care au fost publicate, va rog sa imi povestiti tot ce se intampla in primul si in al doilea!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheSeventhSin
în 8 Februarie 2020 | TheSeventhSin întreabă:

Vreau sa-mi ziceti care sunt desenele voastre preferate din copilarie, cele care v-au placut foarte mult. (si varsta pe care o aveti acum)

12
Răspunde Raportează
Inejbrekker
în 8 Februarie 2020 | Inejbrekker întreabă:

Stie cineva niste seriale britanice bune? De gen politist sau fantastic, dar nu prea scurte.

3
Răspunde Raportează
Georgevosky127
în 8 Februarie 2020 | Georgevosky127 întreabă:

Caut un film care nu știu cum se numește. Este vorba despre un om care merge cu mașina pe șosea și din întâmplare a dat peste o vacă, el s- a dat jos din mașină apoi a văzut un fel de...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Miriam_Stanescu_1991
în 8 Februarie 2020 | Miriam_Stanescu_1991 întreabă:

Bună! Știe careva cum se numește filmul in care actorul principal trebuia să aibă grijă de un bebeluș de plastic pentru un timp? Mi- e in cap filmul dar nu pot să îmi aduc aminte nici măcar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeathReaper123
în 8 Februarie 2020 | DeathReaper123 întreabă:

as vrea sa va intreb ceva, de la un timp am inceput sa ma plictisesc, este vorba de anime- uri dar daca stie cineva un anime, in special cu arte martiale, va rog sa ma ajutati daca puteti,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 8 Februarie 2020 | Furnicuta000 întreabă:

Care este cel mai bun serial pe care l- ati vazut vreodata? Intreb asta pentru ca as vrea sa ma uit la ceva dar eu de obicei ma plictisesc repede si greu ma atrage ceva, dar au fost cateva care mi- au...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
RazvanFlorea1993
în 7 Februarie 2020 | RazvanFlorea1993 întreabă:

Cum se numeste episodul din seria Laboratorul lui Dexter in care Deedee are in ureche niste bacterii care o fac sa cante?

3
Răspunde Raportează
andaaaaaa
în 7 Februarie 2020 | andaaaaaa întreabă:

Știe cineva cum se numește acest film/serial? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=137716844329685&id=101926187908751

2
Răspunde Raportează
Yohei
în 7 Februarie 2020 | Yohei întreabă:

Stie cineva niste filme în care sa fie niște acțiune, în dramă, și tristețe, și gen cu animale?

2
Răspunde Raportează
Claudia45
în 6 Februarie 2020 | Claudia45 întreabă:

S- a uitat cineva la filmul Midsoomer? Am auzit atâtea chestii despre el și m- a făcut curioasa. Așa ca l- am vizionat. Și acum încă ma gândesc ce naiba a fost cu filmul asta? Voi ce părere...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Februarie 2020 |

Aveti idee cu ce program este facuta aceasta animatie? https://www.youtube.com/watch?v=7800uh_pwos

1
Răspunde Raportează
Secretullll
în 6 Februarie 2020 | Secretullll întreabă:

Era un fim wester ( stiu ca era o secventa cu unul care facea baie in cada si ceilalti se bateau pe langa el :)) era comica secventa aia ) am vazut fimul acum multi ani si am uitat cum se numeste!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maxxxi
în 6 Februarie 2020 | Maxxxi întreabă:

Salut TPU, credeti ca daca nu vizionez filme horror pierd ceva? Aud la altii cum se uita si mi se pare extraordinar deoarece fata de alte filme chiar traiesti filmul, te sperii, te implici emotional ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Februarie 2020 |

Mi-am făcut cont de Netflix și după perioada gratuita l-am anulat. Daca ma conectez acum imi ia banii de pe card ca se reactiveaza sau ceva de genul?

10
Răspunde Raportează
VisovanAdi
în 6 Februarie 2020 | VisovanAdi întreabă:

Mi- am amintit un film de când eram mai mic și nu- mi amintesc cum se numește, vă descriu acum din ce îmi amintesc: un tip cu nava sa avansată s- a prăbușit pe pământ și a dat de un regat care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
iKaiju
în 5 Februarie 2020 | iKaiju întreabă:

Era un film cu ceva tabără unde merg niste adolescenți și la un foc încep să spună o poveste de groază si povestea chiar se adevareste si iese un zombie dintr- un laborator.Aș vrea să il revad...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
JustAK1d
în 5 Februarie 2020 | JustAK1d întreabă:

Cum se chema acel desene animat, in care cazuse o creatură din cer, iar o fetita s-a imprietenit cu el (creatura era albastră și și parca îl chema Geo).

1
Răspunde Raportează
alincristianbobo
în 5 Februarie 2020 | alincristianbobo întreabă:

As vrea sa revad un film pe care l- am vazut mai demult. In film e vorba de niste studenti si profesori care ajung pe o insula ( cred ) si se dupa ce se "cazeaza" in cabane se impart in grupuri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Etro
în 4 Februarie 2020 | Etro întreabă:

Este un film in care o familie este fugarita de cineva si prin magie apare o barca lângă casa lor ce ii duce într- un taram magic. Stiu ca erau zane, un minotaur. Daca știți cum se cheamă filmul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jhonny22
în 4 Februarie 2020 | Jhonny22 întreabă:

Salutari TpU, am si eu nevoie de numele unui film, era vorba de o fata care era violata de niste tipi si cumva scapa din mana lor si se razbuna pe ei, ii omoara pe rand si daca nu ma insel sunt doua...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ferii
în 4 Februarie 2020 | Ferii întreabă:

Imi puteti recomanda ceva filme/seriale despre/cu motociclete?

7
Răspunde Raportează
Ander000
în 4 Februarie 2020 | Ander000 întreabă:

Era un film horror cu niste adolescenti care au intrat intr- un spital abandonat care era bantuit. Acolo se confrunta cu fantome si incearca sa scape. Era si cu o fantoma cu parul negru lung dat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alin_Stroe_1997
în 3 Februarie 2020 | Alin_Stroe_1997 întreabă:

Am și eu o întrebare: de ce nu-mi apare sezonul 6 Teen Wolf pe Netflix si îmi arată doar 5?

1
Răspunde Raportează
DangerF
în 3 Februarie 2020 | DangerF întreabă:

Ce seriale recomandati? In afara de Prison Break, The Walking Dead si The 100 ca le-am vazut

3
Răspunde Raportează
Julia1188
în 2 Februarie 2020 | Julia1188 întreabă:

Care filme horror v-au ingrozit cel mai tare? Multumesc!

6
Răspunde Raportează
Vasilescu_Radu_2003
în 2 Februarie 2020 | Vasilescu_Radu_2003 întreabă:

Am o problema. Nu pot viziona Netflix cu subtitrare in romana pe smart tv Philips de prin 2015. Contul si televizorul sunt setate pe limba romana si pe alte dispozitive imi apar subtitrarile in romana....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ely1234567
în 2 Februarie 2020 | Ely1234567 întreabă:

Ce părere aveți despre serialul turcesc de pe canal D "Ma Numesc Zuleyha"?

11
Răspunde Raportează
Boss_Alexandru_1978
în 2 Februarie 2020 | Boss_Alexandru_1978 întreabă:

Daca stiti anime-ul Attack on titan, puteti sa imi recomandati un anime cu aceeasi conceptie?

5
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 1 Februarie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Sunt aici fani ai serialului Dr.G? De ce v-a placut acest serial?

3
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 1 Februarie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Sunt aici fani ai serialului Dr.House? Daca da, de ce v-a placut acest serial?

10
Răspunde Raportează
Girbita_Sami_1999
în 1 Februarie 2020 | Girbita_Sami_1999 întreabă:

S-a terminat serialul arrow de tot sau va continua un alt serial cu fata lui? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
NumeSiPrenume220415
în 1 Februarie 2020 | NumeSiPrenume220415 întreabă:

Stie cineva daca a aparul sez 2 din Inu X Boku SS? Multumesc! Ofer funda!

5
Răspunde Raportează
totuldesprenaturasiaventura
în 1 Februarie 2020 | totuldesprenaturasiaventura întreabă:

Cum se numeste filmul in care joaca actorul David Duchovny in care are o fetita care este muscata de un liliac si moare in spital si dupa moartea fetitei se hotaraste sa faca un spital cu ajutorul oamenilor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robo2
în 1 Februarie 2020 | Robo2 întreabă:

Cand vreau sa ii dau contul meu de HBO Go unui prieten ii dau adresa de email si parola contului meu, nu se poate sa ii fac un profil separat?

7
Răspunde Raportează
Robo2
în 1 Februarie 2020 | Robo2 întreabă:

Unde pot vedea alista filmelor cu oscar de anul acesta care sunt pe hbo go? Ori mi le poate enumera careva?

1
Răspunde Raportează
Cristi_Cristian_2004
în 31 Ianuarie 2020 | Cristi_Cristian_2004 întreabă:

Stiti cumva continuarea tokyo ghoul adica ce urmeaza dupa el ex alt anime?

12
Răspunde Raportează
Eliza6437
în 31 Ianuarie 2020 | Eliza6437 întreabă:

Seriale bune gen the order sau the chilling advendures of sabrina in care personajele sa fie adolescenți și sa aibă legătura cu magia va rog?

2
Răspunde Raportează
psica
în 31 Ianuarie 2020 | psica întreabă:

Vreau si eu cateva recomandari de filme/seriale captivante pe Netflix pot fi si horror dar nu numai. Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 31 Ianuarie 2020 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Am văzut începutul unui film despre un sportiv negru care se bătea în ring cu mâinile și picioarele. La un moment dat era în Rusia și făcea o reclamă la o băutură, în timpul acesta, niște...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Romakevo
în 31 Ianuarie 2020 | Romakevo întreabă:

Salut, aș vrea să îmi spuneți niște anime-uri cu Samurai, dar să fie subtritate în română plus.

3
Răspunde Raportează
Ene_Claudia_1981
în 31 Ianuarie 2020 | Ene_Claudia_1981 întreabă:

Cănd pot vedea filmul I'm-a Pet at Dali Temple în engleză?

0
Răspunde primul Raportează
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 6 Octombrie

tonyc7 întreabă:

Cat de mare este riscul infectarii cu vreun virus sau vreo boala, precum hepatita, atunci cand stomatologul lucreaza in gura ta cu aceleasi ace si instrumente cu care cu cateva minute in urma a lucrat...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 6 Octombrie

tonyc7 întreabă:

Cât credeți că e suma minimă în care poți investi într-o criptomonedă astfel încât să ai șanse mari de câștig?
    19 răspunsuri
  • Esther100
    trimisă pe 6 Octombrie

Esther100 întreabă:

De ce majoritatea bărbațiilor înjură? Se poate să fie din cauza traumelor din trecut?
    19 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 6 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.696
  • Întrebări: 3.951.691
  • Răspunsuri: 17.644.267
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre ciocolata

Curiozitati despre ciocolata

Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?

Start quiz
Categorii
  • 651.919 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.713 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.993 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.900 Conversaţii