TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Zed22
în 16 Iunie 2022 | Zed22 întreabă:

Bună ziua, știe cineva cum o cheamă pe "Corina" din lecții de viata sez 7 ep 5 în realitate?

5
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 16 Iunie 2022 | LordCristobal întreabă:

Salut! O întrebare pentru fanii Star Wars. Ce impresie v-a lăsat până acum serialul,, Obi Wan Kenobi"?

1
Răspunde Raportează
Fakeru
în 16 Iunie 2022 | Fakeru întreabă:

Aveți anime- uri cu personajele principale care dețin o putere imensă sau este un lord demon? în afara de:The misfit of demon king academy, how not to summon a demon lord Tirinty seven(cred ca asa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iunie 2022 |

Ce părere aveți despre filmul "V for Vendetta"? Dintre personajul "Zorro" jucat de diverși actori și personajul "V" din "V for Vendetta", care creedeți că e mai bun și de ce?

2
Răspunde Raportează
AGresiv94
în 15 Iunie 2022 | AGresiv94 întreabă:

Salut! Caut un film de ceva vreme si nu il gasesc sub nici o forma. Daca ma poate ajuta cineva voi fi recunoscator. Multumesc! In 2020/2021 am vazut un film pe Netflix despre o echipa de americani...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 14 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

De ce atunci după ce văd un film sau un serial încerc să fiu și eu ca personajul principal? De exemplu mă uit la Spider- Man și încerc să mă comport si eu ca Peter, doar eu pățesc asta? Adică...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2022 |

Imaginați-vă o luptă între banditul Zorro și V din filmul "V for Vendetta". Dat fiind că ambii sunt la fel de antrenați și abili, cine credeți că ar câștiga? :)

1
Răspunde Raportează
gogocazacu
în 14 Iunie 2022 | gogocazacu întreabă:

In ce episod se intoarce ichigo acasa fupa ce a salvat-o pe rukia? Eu momentan sunt cand il antreneaza pe ichigo si nu are decat 3 zile la dispozitie.

4
Răspunde Raportează
gogocazacu
în 14 Iunie 2022 | gogocazacu întreabă:

Buna TPU, sunt pe la ep 50 din bleach si cred ca s- a dus, adica nu mai are niciun farmec ca l- a batut pe capitanul celor 13 divizii, ce o sa mai FACA in continuare? Deja e cel mai puternic, credeam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Suki111
în 14 Iunie 2022 | Suki111 întreabă:

Acum cativa ani (mai mult de 5) am văzut un film in care o femeie își cumpara o vila pe care vrea sa o renoveze, vila avea o piscina in care femeia cade neputând sa iasă, un bărbat aude țipetele...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
raul321422
în 14 Iunie 2022 | raul321422 întreabă:

Salut TPU, erau acum ceva timp niste desene pe disney cred cu ceva titani dar nu teen titans go, erau mai reali, tin minte ca incepe la ceva petrecere si baiatul care era personajul principal s- a transformat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
iubescpisicutele47
în 13 Iunie 2022 | iubescpisicutele47 întreabă:

Când apare pe Disney Chanel sezonul 3 din BIA?

1
Răspunde Raportează
SelenaTpu
în 12 Iunie 2022 | SelenaTpu întreabă:

Pentru cine a vazut serialul Halo, cum vi se pare?

10
Răspunde Raportează
mariusrvar01
în 11 Iunie 2022 | mariusrvar01 întreabă:

Bună, vreau să găsesc acest film. Băiatul este un cântăreț celebru. Fata principala și prietena iei au fost la concertul lui. Fata se îndrăgostește de băiat, dar ia este prea încrezuta....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreicriistian
în 11 Iunie 2022 | andreicriistian întreabă:

Era mai demult ceva serial cu o fata care creease un robot prietenos si avea mare atelier unde facea chestii de genu si un baiat care se mutase recent pe acolo si a vazut ce face pentru ca tinea secret...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DARLINGx
în 10 Iunie 2022 | DARLINGx întreabă:

Îmi puteți recomanda niște filme horror /thriller gen wrong turn 1.2.3 *Persevation 2014* *The furies 2019* care se petrec în cabană/în pădure/insulă

5
Răspunde Raportează
Fintoiu_Alberto_1997
în 10 Iunie 2022 | Fintoiu_Alberto_1997 întreabă:

Salut! Aveți idee de filme/ seriale/ documentare despre/ cu Ed și Lorraine Warren? Exceptând,, The Conjuring". Mersi! Dau fundă!

2
Răspunde Raportează
acerr
în 9 Iunie 2022 | acerr întreabă:

The staircase sezonul 2, stiti cumva cand apare? Bun serial! Recomand

5
Răspunde Raportează
and0ra
în 8 Iunie 2022 | and0ra întreabă:

De ce in filme si seriale, cand cineva e injunghiat in partea de jos a abdomenului, partea stanga sau dreapta, mereu mor, in majoritatea cazurilor aproape instant? Este o exagerare sau e chiar realistic?...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 7 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

De ce apar desenele animate așa greu dublate in română? Adică astept să dubleze Lego Ninjago sezonul 16 dar ei nici sezonul 15 nu l- au dublat și trebuie să- l văd in engleză...Nu mă plâng dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
balu533
în 7 Iunie 2022 | balu533 întreabă:

Salut! Cand eram mic gen clasa 1 sau 2 ne punea Doamna un pe dvd player sau cd un filmuleț in fiecare vineri, vreau de mult timp sa gasesc cum se numea cd ul ala, tot ce stiu este ca era pe volume, ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2022 |

Dacă în SUA există show- ul "Cheaters" în care sunt prezentate cazuri și investigații reale, de ce la noi "Ochii din umbră" și "Trădați îndragoste" sunt ficțiuni, cu actori amatori? De ce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2022 |

Bro, care dintre voi aveți un fel de viață paralelă, fantezii să zic așa? Adică tot timpul pe unde vă duceți, vă puneți în pielea unui anumit personaj, astfel dând viață unor scenarii...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
Angelooooo
în 6 Iunie 2022 | Angelooooo întreabă:

Are HBO Max subtitrări in romãnă sau trebuie sa le adaug eu cumva? De fiecare dată cand dau sa selectez subtitrările găsesc :Engleza,Daneza,Finlandeza, Norvegiana şi Suedeza.ms

3
Răspunde Raportează
Cozmea022004
în 5 Iunie 2022 | Cozmea022004 întreabă:

Pentru fanii de anime-uri, care e anime-ul vostru favorit?

16
Răspunde Raportează
gogocazacu
în 5 Iunie 2022 | gogocazacu întreabă:

Cum pot vedea jujutsu kaisen 0?

5
Răspunde Raportează
Jorjik
în 4 Iunie 2022 | Jorjik întreabă:

Am văzut 1/2 ani un film despre o echipa care pleca dintr- un stat, {cred ca America spre nu știu mai exact} si trebuia sa treacă prin desert sau ceva de genu, atunci le se strica motorul din stânga...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DracuIa
în 4 Iunie 2022 | DracuIa întreabă:

Niste filme mister/actiune sau actiune thriler horor? Ms

3
Răspunde Raportează
Strepix
în 3 Iunie 2022 | Strepix întreabă:

Salut! Era un film horror cu o fetița care a murit si mama ei a aflat ca dacă se duce la un templu o poate auzi pe fiica ei in spatele ușii dar sa nu deschidă usa căci se va întâmpla ceva rău. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Pinkidin123
în 3 Iunie 2022 | Pinkidin123 întreabă:

Salut TPU! Stie cineva cand începe sezonul urmator din ma numesc Zuleya de pe canalul CanalD? Adica e un serial turcesc care merita vizionat. Dau funda celui mai bun raspuns.

1
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 3 Iunie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

De ce unii oameni spun că e copilăresc să te uiți la desene animate? Doar nu sunt făcute de copii, și sunt sigur că sunt adulți care încă se uită.Eu prefer să mă uit la desene animate decât...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
janina19
în 2 Iunie 2022 | janina19 întreabă:

Bună, caut un film de multa vreme, este vorba despre un baiat care ramane la aceeasi varsta datorita unei ape pe care o bea si care calatoreste peste tot in lume si peste cativa ani se intoarce sa bea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 2 Iunie 2022 | Aoxkajcjw întreabă:

Cum se numea filmul cu Jackie Chan in care il batea tatal lui?

3
Răspunde Raportează
gabi11000
în 2 Iunie 2022 | gabi11000 întreabă:

Caut un film animatie de pe disney vechi, care incepe cu actori si dupa se transforma intr- o animatie cu un personaj baiat asa la vreo 15 ani, care se duce intr- o biblioteca si adoarme acolo si se ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bunaziua94
în 2 Iunie 2022 | bunaziua94 întreabă:

Salutare, ma poate ajuta cineva sa găsesc un film? Nu ii știu numele, dar pot sa dau detalii, el este agent secret și se îmbolnăvește de o boala care nu exista leac și mai are 6 luni de trăit....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kkay
în 2 Iunie 2022 | kkay întreabă:

Salut, caut un film pe care l- am vizionat acum un an, dadusem de el prin TPU. Este vorba de un barbat care vrea sa mearga la un party sau ceva de genu si cunoaste o fata, se duc la ea acasa si cand...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DjSannan
în 1 Iunie 2022 | DjSannan întreabă:

Buna,cine ma poate ajuta cu subtitrarea in romana la filmul A Royal Winter 2017? Am cautat peset tot si nu gasesc.

7
Răspunde Raportează
DanielleJackson
în 1 Iunie 2022 | DanielleJackson întreabă:

Bună, cum se numea seria aia Power rangers? Era un serial îmi amintesc care era cu o fata gardianul albastru și era o tipa bruneta și era foarte smechera seria.

3
Răspunde Raportează
Cătălina1115
în 31 Mai 2022 | Cătălina1115 întreabă:

Buna! Am nevoie de ajutor! Am văzut acum ceva timp un film cu Jackie Chan, din ce țin eu minte care se asemăna cu Spionul din vecini, parca era cam aceeași idee, doar ca el parca era bona pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marianahsvvd
în 31 Mai 2022 | Marianahsvvd întreabă:

Va rog cel mai tare film văzut de voi de pe Netflix

4
Răspunde Raportează
Marianahsvvd

Vreau sa ma uit și eu pe Netflix la un film si nu găsesc nimic. Va rog Nu de dragoste, poate sa implice putin si subiect de iubire dar vreau de acțiune, aventura. Nu cu mult sf. Ceva motivațional....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marianahsvvd

Cele mai tari filme prezente și pe Netflix? Ceva gen Lara croft, despre aventura, motivatie ( fete\baieti care se schimba, devin puternici etc etc)

2
Răspunde Raportează
Latinmoon
în 30 Mai 2022 | Latinmoon întreabă:

Ce filme si seriale ati mai vazut?

7
Răspunde Raportează
maricicafloricica44
în 30 Mai 2022 | maricicafloricica44 întreabă:

Bună! Prin 2010, 2011 parca, era un desen cu iepurași. Erau doi frați și din câte știu trăiau cu bunica lor. Va rog frumos dacă știți cum se numește să-mi spuneți

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2022 |

Hey! Ce parere aveti despre filmul The reader? Mie mi se pare aproape la nivelul lui shawshank redemption. Totusi, am vazut o perspectiva interesanta. Ganditi- va daca rolurile erau inversate: fata...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2022 |

Filme Animatie? Si vechi. Nu conteaza

4
Răspunde Raportează
Sado
în 28 Mai 2022 | Sado întreabă:

Salut, a- și dori sa știu dacă a văzut cineva filmul pe care îl voi povesti și sa îmi poată spună numele lui, l- am văzut cam acum vreo 13 ani în urma intre 2008 si 2013 nu mai țin minte ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Mai 2022 |

De ce unii actori nu sunt menționați în lista de distribuție a unui film/serial? De exemplu, am văzut seriale în care apăreau persoane mai puțin cunoscute și populare în industria cinematografică...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DanielleJackson
în 26 Mai 2022 | DanielleJackson întreabă:

Cum se numeste filmul? https://www.bilibili.tv/en/video/2003135423

1
Răspunde Raportează
ZiKDavidZiK
în 25 Mai 2022 | ZiKDavidZiK întreabă:

Cine altcineva aproba ca avem nevoie de un nou Avatar, am avut Avatar The Last Airbender care a fost cu Aang si am mai avut Avatar Korra, am auzit ca noul avatar a iesit deja dar, nu este tradus, stiti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 12 ore

9PM întreabă:

Am un televizor Starlight 40DM6600, e nou televizorul luat de 2 săptămâni. De azi am remarcat că nu mai merge telecomanda, doar sa îl închid și să îl aprind, in rest nu răspunde la comenzi ...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 7 ore

Ion1989 întreabă:

Cum poti sa stii daca o geaca este din piele? M-am uitat la o geaca si acolo zice ca este facuta din 100% polyurethane si 100% din polyester fiber, ce inseamna?
    14 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 8 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Am o mica problema la care nu m- am asteptat si nu stiu sa o rezolv.Telefonul meu are radio din fabricatie si merge cu o perreche de casti cu jack de 3.5.Toate bune si frumoase pana azi cand i- am...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Mih201
    trimisă pe 22 Septembrie

Mih201 întreabă:

Cum mă pot angaja într-un magazin de haine? Am încercat pe toate site-urile și nu am fost contactat. Voi cum v-ați găsit loc de muncă în domeniu?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.310
  • Întrebări: 3.951.221
  • Răspunsuri: 17.640.881
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Egiptul Antic

Egiptul Antic

Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.

Start quiz
Categorii
  • 651.893 Adolescenţi
  • 55.508 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.681 Auto & Moto
  • 144.205 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.973 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.841 Conversaţii