TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
Alis57
în 5 Mai 2021 | Alis57 întreabă:

Bună, știți vreun serial bun, gen TVD, To, Orange is The New Black, The secret circle, look key, The haunting of hill house, știu ca sunt genuri diferite, vreau seriale care sa fie gen ca ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cristina5728
în 5 Mai 2021 | Cristina5728 întreabă:

Buna! Deci am văzut un film mai de mult, era vorba despre un băiat care avea o sora care și- a omorât părinții sau ceva de genul și a rămas cu fratele ei dar ea a murit când era mică căzând...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimaams
în 4 Mai 2021 | Anonimaams întreabă:

Doresc sa imi spuneti niste filme in genul the notebook, 10 things i hate about you, pretty woman, dear john, a walk to remember, dirty dancing, etc. Ofer funda

2
Răspunde Raportează
ofataoarecare120
în 4 Mai 2021 | ofataoarecare120 întreabă:

Hey, poate sa îmi spună cineva dacă finalul k-dramei Tale of The Nine Tailed este unul trist sau unul fericit? Sunt deja la ep 7 si mi-e frica sa se termine trist

0
Răspunde primul Raportează
Vanessika
în 4 Mai 2021 | Vanessika întreabă:

Hei! Care sunt cele mai bune filme polițiste pe care le-ați văzut? Sau mini-seriale?

4
Răspunde Raportează
Alex363839
în 4 Mai 2021 | Alex363839 întreabă:

Vreau să încerc să îmi fac abonament de Netflix pe Turcia că e mai ieftin, am o întrebare oare o să am subtitrările în română?

1
Răspunde Raportează
DenisaMaria02
în 4 Mai 2021 | DenisaMaria02 întreabă:

Buna. Acum ceva timp am vazut un film, insa nu-mi pot aminti numele lui. Era vorba despre ceva ce se afla in aer, invizibil, ce te facea sa te sinucizi. Multumesc anticipat.

6
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 4 Mai 2021 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, cunoasteti un site/loc/canal de Youtube etc. unde pot urmari documentare (in engleza) cu si despre crima organizata si infractori, cum functioneaza imperiul lor in nu stiu ce tara si cum incearca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
marius13k
în 3 Mai 2021 | marius13k întreabă:

Salut! Caut un film dar nu ii mai stiu numele si nu- l pot gasi! Sa va zic cate ceva poate il stiti voi: Filmul este fantasy si imi amintesc ca o casa undeva langa o padure locuia un tata si o fiica (se...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexur0714
în 3 Mai 2021 | alexur0714 întreabă:

Salut, care este ordinea seriilor inazuma? Abia am terminat Inazuma Eleven GO și nu știu pe care sa o continui

3
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 3 Mai 2021 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Acum câțiva ani am văzut un film în care era vorba despre un potop care urma să vină, iar mai mulți oameni de știință au construit mai multe arci, așa cum a făcut Noe. Țin mintea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
bymhyt
în 3 Mai 2021 | bymhyt întreabă:

Salut, am vazut acum cativa ani un film in care erau cativa tipi cu motoare de viteza si plimbau prin orase (nu mai stiu exact scopul) si schimbau pe parcurs motoarele daca aveti ideee de acest film va...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
în 3 Mai 2021 | 1ntrebator întreabă:

Salut! Am văzut un serial mai demult și nu mai știu cum se numea. Stiu doar că era o familie care s- a mutat la o casa care avea o tapițerie și făceau ceva vrăjitoarele acolo, personajul principal...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Diana99624
în 2 Mai 2021 | Diana99624 întreabă:

Buna tuturor! La ce filme si seriale va mai uitati pe Netflix? M-ar interesa in special thriler sau romance. In afara de Gone girl si Fata din tren, le-am vazut deja. Multumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
Mihai131
în 2 Mai 2021 | Mihai131 întreabă:

Ce filme îmi recomandați?

9
Răspunde Raportează
hereforjoyz
în 2 Mai 2021 | hereforjoyz întreabă:

Stateam pe anime kage si ma uitam pe contul meu si vad acolo lista de pokemoni prinsi, eu am prins unul de cand am contul dar la mine pe cont sunt 8. Cand apar? Se prind singuri? Ajuta cu...? (mai mult)

0
nicolici24
în 1 Mai 2021 | nicolici24 întreabă:

Bună TPU, Am văzut în 2020 cred, cam așa, un serial sau un film pe AXN, cred că era Sci- Fi cu o femeie pe nume Marisol care încerca împreună cu un tip sa scape dintr- un fel de sat/oraș ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
jdavy209
în 1 Mai 2021 | jdavy209 întreabă:

Ceva pirati din universul animat Disney?

2
Răspunde Raportează
ABYGAYL
în 1 Mai 2021 | ABYGAYL întreabă:

Buna! Știe cineva cum se numește filmul în care protagonistul găsește un ou de dragon iar când acesta crește îi devine loial și îl ajută să salveze o fată care a fost otrăvită de unghia ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 1 Mai 2021 | Furnicuta000 întreabă:

Exista un film despre viata lui Iisus? Adica de cand s-a nascut pana a inviat? Recunosc ca nu stiu prea multe despre acest subiect

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2021 |

Bună, ce părere aveți de emisiunea HaiUmor?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2021 |

De ce serialul animat "Paw Patrol", mai bine zis episoadele, au un număr mare de dislike- uri pe YouTube? De exemplu, am văzut că au în jur de 300k de likeuri dar 200k de dislike- uri. Eu nu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
xXAnnoyingOrangeXx
în 30 Aprilie 2021 | xXAnnoyingOrangeXx întreabă:

Hey TPU, știe careva cine a dublat desenul animat Transformers Prime în limba română? Mai exact mă interesează numele actorilor care au fost vociile personajelor!

3
Răspunde Raportează
Anonimm30
în 30 Aprilie 2021 | Anonimm30 întreabă:

Seriale cu pirati la fel ca black sails?

5
Răspunde Raportează
cozmincr7
în 29 Aprilie 2021 | cozmincr7 întreabă:

Salut stie cineva filmul cu un submarin in care toti oamenii de pe pamant mor din cauza unei bombe chimice sau ceva gen in care singurii supravietuitori raman cei de pe submarin. si in cele din urma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adrian_Doaga_2001
în 29 Aprilie 2021 | Adrian_Doaga_2001 întreabă:

Salut TPU! Vreau si eu sa stiu unde ma pot uita la emisiunea Ilegal whit Mariana, dau funda!

4
Răspunde Raportează
AndreiBote12
în 29 Aprilie 2021 | AndreiBote12 întreabă:

Era un film cu o fata mica zeita si un om stiu ca era o sabie care putea fi deschisa de cel ales si stiu ca la sfarsit fata zeita ucidea ingeri si fata aia mica era rea care stie filmul va rog

2
Răspunde Raportează
DrDoofenshmirtz
în 29 Aprilie 2021 | DrDoofenshmirtz întreabă:

Salut. Vreau si eu niste filme la care sa ma pot uita impreuna cu iubita.

6
Răspunde Raportează
andiceasu95
în 28 Aprilie 2021 | andiceasu95 întreabă:

Salut TPU, cum pot rezolva problema "the media could not be loaded either because the server or network failed or format is not supported" de la server-ul Netu

1
Răspunde Raportează
Face0ff
în 27 Aprilie 2021 | Face0ff întreabă:

Salut Era un film cu un barbat mai in varsta care tot isi insela nevasta cu hoes și se confesa la o psiholoaga, iar spre sfarsit o inseala cu vecina si ea intra peste ei. Atat imi amintesc, sper ca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Justmeale2345
în 27 Aprilie 2021 | Justmeale2345 întreabă:

Buna TPU! Acum cam un an m- am apucat de The Walking Dead. M- am lasat la sezonul 4, episodul 13. Ma gandeam sa ma reapuc. Tin minte ce s- a intamplat in mare parte, insa ma gandeam daca imi poate ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dede26
în 27 Aprilie 2021 | Dede26 întreabă:

Salut TPU. nu stiti cand o sa apara noul film Mortal Kombat in Romania? Dau Funda!

12
Răspunde Raportează
Matic_Catalin_1998
în 26 Aprilie 2021 | Matic_Catalin_1998 întreabă:

Stie cineva un film cu o fetita urmarita care intra in casa unui barbat si este aparata de el?

4
Răspunde Raportează
jdavy209
în 26 Aprilie 2021 | jdavy209 întreabă:

Salutare! Am citit intr- un articol ca daca va apărea piratii din caraibe 6 va aparea capitanul Hook sau Davy Jones(cel mai probabil davy jones) Voi ce parere aveti despre asta? Apropo:stiu ca unele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TOOL
în 25 Aprilie 2021 | TOOL întreabă:

Ceva seriale gen Creepshow (2019)? Am inteles ca si Black Mirror e episodic, dar e mai mult thriller drama, decat horror si nu prea ma atrage thriller-ul.

2
Răspunde Raportează
VANTE
în 25 Aprilie 2021 | VANTE întreabă:

Acum ceva timp am vazut un episod din iubire interzisa difuzat pe national tv si era vorba de doua fete dintre care una era grasa rau:)) care erau Indragostite de unu care se mutase recent pe scara lor...? (mai mult)

0
Theo94
în 25 Aprilie 2021 | Theo94 întreabă:

Ce parere aveti de serialul lucifer? https://www.imdb.com/title/tt4052886/

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2021 |

Am o întrebare. Mi- am amintit de serialul avatar Korra (dacă îl știți) și am văzut toate cele 4 sezoane. Mi- a plăcut la fel de mult ca atunci când aveam 14 ani. De când eram mică...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ionut659
în 25 Aprilie 2021 | Ionut659 întreabă:

TPU vreau să mă uit la un anime cu multă acțiune, ceva care să fie cu multă adrenalină și care să te țină în suspans dar fără scene de romantism sau lucruri asemănătoare.

3
Răspunde Raportează
Anayysss
în 24 Aprilie 2021 | Anayysss întreabă:

Are cineva instagramul a Mihaielei de la cei 7 ani de masa?

1
Răspunde Raportează
George_Geo_1996_wOV7
în 24 Aprilie 2021 | George_Geo_1996_wOV7 întreabă:

Salut, tocmai mi- am facut cont de Netflix, am platit abonamentul de pe telefon si cand incerc sa ma conectez de pe alt dispozitiv ma baga in partea a 4- a din configurare unde ma pune iar sa- mi fac...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alesia1234
în 24 Aprilie 2021 | Alesia1234 întreabă:

Buna! Imi puteti recomanda niste filme emotionante,triste, dar frumoase in acelasi timp?

12
Răspunde Raportează
Antal_Sebi_1995
în 24 Aprilie 2021 | Antal_Sebi_1995 întreabă:

Salut, ceva seriale / filme pe Netflix cu adolescenti in scoala/liceu? Ceva gen " sex education " " totul e naspa "

2
Răspunde Raportează
mastadont
în 24 Aprilie 2021 | mastadont întreabă:

Ați văzut filmul Mortal Kombat 2021? Ce părere aveți despre el? Mă gândeam să-l vizionez azi, după trailer pare a fi foarte ok. https://www.youtube.com/watch?v=-BQPKD7eozY

2
Răspunde Raportează
Anayysss
în 24 Aprilie 2021 | Anayysss întreabă:

Cum se numeste piesa care începe la ora 1:19:33? https://youtu.be/tzXCpLDP0a4

5
Răspunde Raportează
VreauRox
în 24 Aprilie 2021 | VreauRox întreabă:

Am o serial preferat dar nu-i știu numele Pal https://imgur.com/gallery/PISBkfY va las o poza Îmi spuneți va rog cum se numește serialul?

5
Răspunde Raportează
TheWolfGreen
în 24 Aprilie 2021 | TheWolfGreen întreabă:

În episodul acesta din Profu https://dai.ly/x80ht3y la minutul 35:10 este o melodie, dar nu o pot găsi.Stie cineva cum se numește?

3
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 23 Aprilie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Exista seriale care se desfasoara in anii 60, 70, cand era moda cu hainele pe care tinerii din ziua de azi le numesc ciudate, gen Comedie, drama, romantic/?

4
Răspunde Raportează
Nsnsnssnsnn
în 23 Aprilie 2021 | Nsnsnssnsnn întreabă:

Imi poate spune cineva ce se intampla in filmul Pe aripile vântului? Va rog, funda

1
Răspunde Raportează
Bogdan_Buzdugan_1998
în 23 Aprilie 2021 | Bogdan_Buzdugan_1998 întreabă:

As vrea sa stiu unde regasesc casele lui State Potcovaru si a lui Gigi Dumbrava, Fabrizio trec prin Bucuresti si as vrea sa vizitez locuri si daca tot trec sa le revad, cine stie rog sa imi raspunda,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • AnonimQuestion71
    trimisă acum 8 ore

AnonimQuestion71 întreabă:

Salut, am o întrebare puțin mai delicată, este o fată la mine la liceu, acum mai bine de 3 luni am aflat că mă place, și eu, de asemenea o plăceam de ceva timp, ba chiar pot zice că mi- ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 9 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu lăsăm sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS România și POT, asa cum a făcut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune decât ASUS? Ce experienta aveți cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.492
  • Întrebări: 3.951.439
  • Răspunsuri: 17.642.395
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.864 Conversaţii