TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
SLexuS
în 12 Decembrie 2020 | SLexuS întreabă:

Cum se numesc actorii care au jucat in Harry Potter, mai exact Ginny, Harry Potter si Hermione.

2
Răspunde Raportează
AnaQ
în 12 Decembrie 2020 | AnaQ întreabă:

Recomandări filme de Crăciun? Excepție Home alone. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
unknown001
în 12 Decembrie 2020 | unknown001 întreabă:

imi amintesc de un desen animat al copilariei mele, erau 3 personaje principale, feline si care erau luptatoare din cate imi amintesc care traiau intr- un regat. Stiu sigur ca cel mai mare era ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GrozzyGroaza
în 11 Decembrie 2020 | GrozzyGroaza întreabă:

Salut, îmi puteți da niste animeuri gen că Naruto?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2020 |

Buna, recent mi- am luat Netflix si cand ma uitam la un serial imi arata pe scurt ce s- a intamplat in episodul trecut, gen "Anterior in...", dar acum nu mai imi arata si incepe direct episodul.Stie ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Costi125
în 11 Decembrie 2020 | Costi125 întreabă:

Un serial cu actiune,dar fara lucururi supranaturale,ceva psihologic ceva de genul, dau funda?

5
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 11 Decembrie 2020 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Eram musafir la un vecin și se uita la un film SF pe YouTube, începea cu un meteorit care căzuse pe Pământ, câteva persoane îl cercetau, au îndreptat un laser înspre meteorit; după care au...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stelian678
în 11 Decembrie 2020 | Stelian678 întreabă:

Salut, acum 2 saptamani mi- am facut abonament pe Netflix, dupa prima saptamana m- a pus sa reactivez abonamentul (am crezut ca a fost free trail ceva), dupa la fel a trecut o saptamana si iarasi, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
flavius1022
în 11 Decembrie 2020 | flavius1022 întreabă:

Hei salut! Poate cineva sa imi recomande niste filme de comedie cu adolescenti? Dau fundtita!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2020 |

Am si eu o intrebare legata de un serial de desene animate ce era difuzat pe Antena 1 prin anul 2008 daca nu ma insel, se numea "Animal planet show" unde erau reprezentati politicienii in adevaratul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2020 |

Legat de Naruto, eu daca termin s1 trebuie sa ma uit la naruto the movie alea 3, dupa ma uit la shippuden, iar dupa ce il termin ma uit la alea 7, iar dupa ce il termin si pe asta, ma uit la boruto...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Floryn9
în 9 Decembrie 2020 | Floryn9 întreabă:

Seriale polițiste care merita vizionate? Eu m-am uitat pana acum la Casa de Papel si Sorjonen, acestea fiind primele seriale vizionate.

5
Răspunde Raportează
SporeBox
în 9 Decembrie 2020 | SporeBox întreabă:

As vrea sa incep serialul game of thrones pe hbo, dar stiti cand o sa fie scos? Nu as vrea sa il incep si sa fie sters cand o sa fiu la mijloc.

3
Răspunde Raportează
Proxenet666
în 9 Decembrie 2020 | Proxenet666 întreabă:

Buna TPU. Acum ceva timp s- a difuzat la TV un film în care era o creatură/experiment pe care un cuplu îl ingrijeau. Îmi amintesc ca l- au dus într- un hambar. Aceasta creatură avea o gheara in ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
wexceptional
în 9 Decembrie 2020 | wexceptional întreabă:

Ce seriale cu aventuri stiti, multa actiune, caractere puternice, nu mamaligim fara impuscaturi si roboti oameni, povesti de viata daca stiti? Multumesc!

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2020 |

Seriale asemanatoare ca the end of the *** world?

1
Răspunde Raportează
Stefanya22
în 9 Decembrie 2020 | Stefanya22 întreabă:

Este cineva fan seriale chinezesti istorice si fantasy (wuxia, xianxia)? Intreb in calitate de traducatoare a astfel de seriale pe viki.com. Chiar sunt curioasa daca este cineva fan sau ce parere...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Lovelypeaches100
în 8 Decembrie 2020 | Lovelypeaches100 întreabă:

Aveti idei de seriale/filme pe Netflix de preferabil? Also am terminat the queen’s gambit ieri! Recomand! Un serial genial!

10
Răspunde Raportează
Julean0000
în 8 Decembrie 2020 | Julean0000 întreabă:

Cu privire la Naruto Shippuden, sunt la epispdul 400, dar pana acum nimic cu privire la ce s-a intamplat cu mama Hinatei, se precizeaza ceva despre ea?

1
Răspunde Raportează
F4LoTo
în 8 Decembrie 2020 | F4LoTo întreabă:

Deci e un film cu o fata pe care o loveste o masina, moare si i se mai acorda o sansa la viata dar nu stiu ce trebuie ea sa faca. O poate vedea doar un băiat pe care il ajuta ca sa revina la viata. Va...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 8 Decembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Care vi se pare cel mai frumos film de Craciun NETFLIX in afara de Holidate si Holiday Calendar? :- * Le- am vazut in seara asta pe amandoua, Holidate mi s- a parut putin mai bun dar mi- au placut amandoua....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2020 |

Unde pot gasi https://www.imdb.com/title/tt0078924/ C.H.O.M.P.S. (1979) PG | 1h 29min | Comedy, Family, Sci- Fi | 21 December 1979 (USA) A young man invents a robot dog that has super strength, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alxblx
în 8 Decembrie 2020 | Alxblx întreabă:

V-ați gândit ca poate Thanos a câștigat in endgame și i-au prins pe toți răzbunătorii intr-o iluzie? Doar o teorie de a mea...

1
Răspunde Raportează
Alxblx
în 7 Decembrie 2020 | Alxblx întreabă:

Thanos vs Wolverine? Dezbatere cine ar câștiga?

8
Răspunde Raportează
Drifterx500
în 7 Decembrie 2020 | Drifterx500 întreabă:

Fast and Furious 9 inca nu a aparut pe internet de vizionat? Caut si nu gasesc...

3
Răspunde Raportează
MudaHeg
în 7 Decembrie 2020 | MudaHeg întreabă:

Bună seara! Puteți să îmi spuneți niște seriale gen, medievale dar în care să existe dragoste? În acea perioadă cu acele rochii vaporoase și cu regi, am văzut un serial odată, dar i- am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Decembrie 2020 |

Cei care ați vazut Stalingrad 2013 cum vi s-a părut? Stiu ca sunt două variante, cea originală rusească și cea dublată cu voce in engleză. https://youtu.be/56mQWO7VhkQ

3
Răspunde Raportează
roby223
în 7 Decembrie 2020 | roby223 întreabă:

Vreau ceva filme horror dar bune.

11
Răspunde Raportează
alexomarcvs
în 7 Decembrie 2020 | alexomarcvs întreabă:

Se mai difuzeaza anime-uri la TV in Romania in 2020?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Decembrie 2020 |

Salut tuturor. Am o întrebare referitoare la anime-ul yu gi oh. Exodia este mai puternică decât cele 3 cărți ale zeilor egipteni?

2
Răspunde Raportează
dragospc24
în 7 Decembrie 2020 | dragospc24 întreabă:

Era un film cu o fata rapita de unu care ii aducea oameni pe care ii lega si manca de vii(el avea ceva masca de bebeluș sau din carne de om)

3
Răspunde Raportează
Radaaa
în 6 Decembrie 2020 | Radaaa întreabă:

Vreau niste filme cu final trist daca se poate, incat sa ma faca sa plang. Am vazut unul Forgotten, coreean, dar a fost ce trebuie, deci astept pareri de filme triste!

17
Răspunde Raportează
Cristian_Cristian_1969
în 5 Decembrie 2020 | Cristian_Cristian_1969 întreabă:

Cum pot modifica pe tabletă literele s și ț în subtitrarea unui film. Repet, pe tabletă. Multumesc.

7
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 5 Decembrie 2020 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

acum 10 ani sa zic era un Desen/Film cu 2 copii mici si o bunica infractoare :)) care avea multi bani atat stiu din el.

1
Răspunde Raportează
Patrisia34455
în 5 Decembrie 2020 | Patrisia34455 întreabă:

Filme ca 50 shades of grey? Dar sa fie noi, nu din ani 90.Va rog frumos!

3
Răspunde Raportează
VasileCamatarul
în 5 Decembrie 2020 | VasileCamatarul întreabă:

ati vazut 365 e zile care parte v-a placut mai mult

2
Răspunde Raportează
AlexandraGeo11
în 5 Decembrie 2020 | AlexandraGeo11 întreabă:

Buna tuturor. Am și eu o întrebare. Știți dacă este vreo platforma de la cei de la Telemundo asemănătoare cu Netflix, hbo go etc, care sa fie disponibil în țară? Nu contează dacă trebuie ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Lauramee
în 5 Decembrie 2020 | Lauramee întreabă:

Era un site acum ceva timp luni de zile sau un an de cand n- am mai folosit si nu ii mai stiu numele. Un site online de filme care nu avea reclame si anunturi si filmul se incarca automat. Cine stie ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2020 |

Salut am și eu o întrebare. Deci...am cont pe Netflix da gen sunt la ultimul pas la achitare și eu vreau sa achit cu paysafe și știu ca trebuie de la aparat dar acolo este mai scump am 15 euro și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ioana9941
în 4 Decembrie 2020 | Ioana9941 întreabă:

Hei TPU.Imi recomanda si mie cineva cateva filme franțuzești(comedie),imi plac foarte mult,au un umor aparte, dau fundita.Multumesc anticipat!

5
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 4 Decembrie 2020 | Sasukesmecherul întreabă:

Ceva filme care seamana cu The godfather sau The Irishman?

5
Răspunde Raportează
SLexuS
în 4 Decembrie 2020 | SLexuS întreabă:

Seriale asemanatoare cu: Sabrina, Lucifer?

2
Răspunde Raportează
florin092020
în 4 Decembrie 2020 | florin092020 întreabă:

Caut un film de groaza. Un ex : niste tineri sunt blocati pe un acoperisi ei se feresc de alti oamenii infectați si la finalul filmului ramane 1 singura fata

6
Răspunde Raportează
SuciuFlo
în 4 Decembrie 2020 | SuciuFlo întreabă:

Era un film sau serial prin anii 2000, știu un singur detaliu, un luptător avea un toiag de luptă făcut din doua oase pe care le unea sau le folosea separat că două bețe de luptă. Știe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexia1208
în 4 Decembrie 2020 | Alexia1208 întreabă:

Îmi puteți face va rog o lista cu toate filmele de Crăciun de pe Netflix?

5
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 3 Decembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Ce parere aveti de Miracolul din celula 7? Mie imi pare cel mai bun serial al anului clar...

4
Răspunde Raportează
Green0227
în 3 Decembrie 2020 | Green0227 întreabă:

Am vazut un clip video pe Facebook cu un copil care era pe campul de razboi intr- o secventa vede un soldat german care se ascundea intr- o capita de fan, iar in alta imparte niste scrisori ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihaelaionita06
în 3 Decembrie 2020 | Mihaelaionita06 întreabă:

As dori și eu sa ma uit la un serial "True Blood", este a doua oară când vreau sa îl revăd online de pe telefon și scrie ca este cu subtitrare in romana, dar când dau pe el nu îmi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
denisabota28
în 3 Decembrie 2020 | denisabota28 întreabă:

Cum se numesc biscuitii pe care ii mananca skully, personaj din Jack si pirații din tara de nicaieri (papagalul lui cabby)?

2
Răspunde Raportează
djtannermka2005
în 2 Decembrie 2020 | djtannermka2005 întreabă:

Buna, era mai de mult un film pe antena 1, dar imi amintesc franturi din el.Era o fetita blonda de vreo 6- 7 anisori si stiu ca era la o scoala privata.Maica- sa parca murise cand era mica si taica-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Al3xandra95
    trimisă pe 28 Septembrie

Al3xandra95 întreabă:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v- ar trage de păr cum ați privi acest gest? Vorbesc strict de același se* (profesor- elev, profesoară- elevă) și de o relație gen fostă profă- elevă....? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca Putin va reusi sa cucereasca mult mai mult teritoriu din Ucraina? Sau va ramane doar cu cat a putut ocupa pana acum?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • rusutureadenisa
    trimisă acum 18 ore

rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.464
  • Întrebări: 3.951.410
  • Răspunsuri: 17.642.172
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 74 minute
Ce zici de un quiz?
Mitologie greaca

Mitologie greaca

Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!

Start quiz
Categorii
  • 651.905 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.700 Auto & Moto
  • 144.209 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.980 Carieră
  • 20.318 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.863 Conversaţii