Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Exista pasarea curcubeului?
Este normal ca o pisica sa fie gri si cu VERDE DESCHIS (jumatate verde jumatate gri) am verificat si nu e vopsea sau mizerie... e normal e boala va rog spuneti-mi e grav ma sperie ingrozitor.
Imi spuneti va rog daca gainile motate olandeze rezista iarna si cam cum se ingrijesc, cam cate oua fac pe an si daca vreti un site de unde pot cumpara o gaina motata olandeza? Mersi din tot sufletul,...? (mai mult)
Am si eu 1 perus de 3 saptamani.Inca e mic nu are mai mult de 2-3 luni. Unii prieteni mi-au spus ca ar fi bine sa ii iau o cadita si sa o umplu cu apa(asta vara) ca sa se spele in ea, dar a zis sa nu o...? (mai mult)
As vrea si eu link-uri cu imagini gen http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://i174.photobucket.com/albums/w97/mayaly_2007/smileys/onion-cheerleader.gif& imgrefurl=http://mangazup.com/& usg=__f7g6lnG_VvPvw9JtWX9fWEZrMW0=&...? (mai mult)
Cine imi poate spune ce fel de Nikon sa cumpar? Daca va pricepeti la asa ceva, spuneti-mi modelul, eventual lasati-mi si un link cu o poza. As vrea ca aparatul sa fie digital, ceva gen modelul acesta,...? (mai mult)
Iubesc animalele, mai exact cainii! Pt ca sunt inca minora si totusi, copil, as dori sa incep prin a crea un blog despre cel mai bun prieten al omului, care sa contina poze, informatii; deja...? (mai mult)
puteti sa imi dati niste site-uri in care iti arata cum sa confectionezi decoratiuni de tot felul pentru casa? dar un magazin online doar asa sa vad poze sau chiar cum au fost facute funda la cele...? (mai mult)
Ce rasa de caine ar fi cea mai buna pentru apartament pentru ca nu vreau un animal mare dar nici unul foarte mic si as vrea sa nu fie foarte scump. Daca sunteti din constanta...? (mai mult)
Vreau si niste statusuri jignitoare referitoare la o fata plsss! Fundaa (logik :)))
Care e diferenta intre o masa de tenis de interior si una de exterior?
Eu am un caine care il cheama Pufulete iar el sta la parintii tatalui meu iar tata nu este de acord ca Pufulete sa se mute la mine... Ce ar trebui sa ii spun pentru a'l convinge?
Cum se face ingrijirea unui pomeranian? Credeti ca e mai greu de ingrijit decat un alt catel? (din cauza blani) Sau nu chiar din cauza blani. Ma refer la ingrijirea lui in general. Va rog ajutati-ma DAU...? (mai mult)
Astazi am gasit un pui de vrabie care nu stia sa zboare si am luato. va rog ajutati-ma cata mancare trebuie sa ii dau, ce mancare, trebuie sa o tin mult in mana sau nu...
AJUTORRRRRRR sunt chiar in fata magazinului de animalute si ma uit la animale dar nu pot alege intre canar sau perus rosu ce sa aleg plzzz repede am scris aceasta intrebare cu telefonul repedeeeeeeeeeeee...? (mai mult)
Ce puteti sa imi spuneti despre cainele de rasa Chihuahua(cu par scurt)? Uni zic ca miros in apartament, altii zic ca datorita parului sau scurt nu are nimic. As vrea si eu sa imi iau un Chihuahua dar...? (mai mult)
Am o pisica si nu stiu ce nume sa-i dau ma ajutati va rog? pisicuta e fata e angora e pufoasa si neagra si mai are si ochi verzi ce nume sa-i pun?
Am un iepure de apartament. E foarte dragut dar de la un timp roade tot ce prinde il cale. Ce sa ii fac? Ce sa ii dau?
Fundita. Vreau si eu cateva titluri de filme care tin de rezolvarea crimelor.
Buna ziua am o intrebare cum pot sa am propriu radio? stiu ca imi trebuie servere vreau sa ma ajutati si inca o intrebare mai am si anume am incercat sa imi fac un radio prin winap si shost cast...? (mai mult)
Imi puteti da si mie site-uri (de preferat in romana) unde sunt prezentate tehnici de fotografiere, trucuri s. a ce tin de acest domeniu?
Eu acum câteva zile m-am mutat la casă :(. Şi aici am o vecină bătrânică care nu suportă pisicuţele :(, iar mătuşa mea mi-a dat mai demult doi puiuţi de la pisica ei; ; ). Şi unul...? (mai mult)
Sall TPU:*:* E un site in care poti sa asculti cantecul fiecarei pasari da e in engleza:((Stie cineva cum se numeste? :D Fundaaa!
Va rog foarte mult vreau sa aflu tratamente despre capusele canarilor canarul meu are una la picior va rog vreau sa stiu ce pot faca sa dispara si daca e periculoasa
O idee de id? Va rog frumos... :X
Ce se intampla daca temperatura apei din acvariul unui Betta Splendens este sub 26 de grade celsius? Pentru ca tocmai am achizitionat unul si nu stiu prea multe despre el va rog sa-mi dati informatii. ...? (mai mult)
Buna de curand am un bichon maltez si nu`mi dau seama ce mananca ca foarte mofturos mananca doar in mana mea si atunci doar galbenus de ou si carne fiarta. de bobite nici nu mai zic.nici macar nu se uita...? (mai mult)
Ce alegeti intre pisica si caine? De ce?
Am patru iepurasi, dar nu stiu ce nume sa le pun. Am 2 albi si 2 negri, doi mici si doi mari. Imi dati cateva idei? Orice raspuns e binevenit. Imi plac foarte mult iepurasii si as vrea sa fie niste nume...? (mai mult)
Cand trimit linkul de la hi5 : http://o-fetita-dulce.hi5.com zice ca acest hi5 nu exista, dar intrati aici : http://www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=383895513 si veti vedea ca linkul...? (mai mult)
Sall! Era un joc mai demult care trebuia sa distrugi niste robotzi sau extraterestrii era intr-un laborator, era cu lasere, arme...Cum se numeste?
Astazi o sa primesc un motanel care are 3 saptamani si sunt foarte indecisa in privinta numelui. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!
Cum se schimba fundalul de la profil in lady popular?
Spuneti-mi nume pentru cainele meu.Este baiat.
Am o prietena care are un frate mai mare. cand o invit sa mearga cu mine la un film sau altceva parintii ei nu o lasa dar pe fratele ei da. este bine?
Ma joc IMVU.si vad multi romani care is VIP. Cum fac si eu sa devin VIP.As vrea sa dau acei bani de pe telefon da nu gasesc Romania.Inseamna ca musai de pe card trebuie sa fac? Care nu mai joaca si are...? (mai mult)
Am si eu in Pekinez dar nu sti ce hrana sa ii cumpar |uscata| |catelul are 6 saptamana| daca puteti imi ziceti si pretul? :) Normal FUNDOI! :)
HEI:) tocmai mi-am luat un hamster mic rusesc:x si nu stiu de ce tot vrea sa iasa din cusca.se suie pe ladita de manare, pe picuratoare, pe o scarita, si to vrea afara:( oare de ce? si inca cate ceva:...? (mai mult)
Am gasit acum o saptamana o pisica angora pe drum era ingrijita si gravida in curand naste ce sa fac sa o pastrez sau sa ii caut stapanul... e tare frumoasa si o iubesc mult ce sa fac?
Recent am primit cadou un porcusor de guineea :-D. Cat ar trebui sa'l hranesc si cu ce? (ii dau salata, morcovi si granule speciale) El ar manca salata mereu. Cat ar trebui sa'i dau? :)
Daca ar fi sa-mi cumpar hamster, pesti si perusi ce ati alege?
De unde pot lua patut cu suport de ascutit gheare pentru pisici?
Sunteti de acord cu omorarea maidanezilor din Romania? Va rog votati aici http://www.libertatea.ro/detalii/articol/maidanezii-bolnavi-vor-fi-omorati-327639.html.
Miam cumparat o catelusa Si Tzu si are 3 luni si nu stiu ce nume sa ii pun puteti sa imi dati si mie niste sugestii? Multumesc!
Mi-am cumparat si eu un puiut rottweiler, are 2 luni. Nu am mai avut caini pana acum de aceea vreau sa fiu foarte atent in privinta alimentatiei. Ce cantitate de hrana ii este necesara la o...? (mai mult)
Am vazut ceva alb pe covor. Era HAMSTERUL meu. Topaiam de fericire, cantam. Il iau in brate - AMUTESC. Un ochi lipit, o portiune de blanita dusa si parea foarte chinuit. Pesemne, a fost atacat de pisici....? (mai mult)
Cine stie in afara de acele bijuterii facute din fimo, din ce se mai pot face chestiile handmade? adica am facut ceva din hartie si fimo dar as vrea sa incerc ceva nou:o3 ajutor;;)
Ma puteti ajuta si pe mine? Am 2 perusi :X:X:X riky sta pe deget e fff. calm sh dulce :X:X in schimb kokolina zici cai din padure! se sperie cand te aproprii de ea.si altele.cum pot s-o fac sa se...? (mai mult)
am o problema cu cainele meu :D de fiecare data can il chem nu vine deloc la mine si nu asculta de loc iar cand vreau sa pun mana pe el sa il mangai face treaba mica :D dar absolut de fiecare data,...? (mai mult)
Sall. Am nevoie de un ajutor mai ciudat. Acum cateva luni am gasit o pisicuta. Lam luat acasa dar, ideea era ca la veterinar cand merg cu el tot vad pe planse (daca stiti ca sunt planse cu diferite rase...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
9PM întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!