Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Cine e mai puternic cocosul sau porcul?
Salut as vrea sa pun 2 intrebare dar va rog rasp doar cei care stiti...am doi perusi, femela si mascul, de ieri le-am dat morcovi si le place mult...prima mea intrebarea este:Li se poate intampla ceva? (mai mult)
Dati-mi si mie idei de lucruri facute din SCOICI please! Fundoi!
O colega mi-a spus ca hamsterii au nevoie de apa altfel mor. Eu nu o cred, la hamsterii mei le dau fructe si legume, nu le pun apa. Deci imi spuneti va rog daca au nevoie de apa?
Am o pekineza careia nu i place sa faca baie:)) cum o obisnuiesc?:)
Pentru cei cu caini ( sa fiti inca in scoala generala) Cum va impartiti timpul ca sa aveti grija de un caine si sa mergeti si la scoala cu temele facute si lectiile invatate. As dori sa imi spuneti orele...? (mai mult)
Stie cineva daca a aparut cartea,, Blue Moon"(Luna Albastra) din seria Nemuritorii, volumul 2 in Romania? Daca da, o pot comanda de pe internet?
Caut o fetita West Highland White Terrier ( Westie ) in Slobozia, jud ialomita sau aproape, care sa fie peste un an ca varsta, pentru imperechere cu un baiat de 3 ani Westie. Dau funda daca exista cineva...? (mai mult)
Heii Tpuu:*! As vrea si eu sa stiu daca le pot da de mancare hamsterilor si salata pe langa mancarea lor obisnuita? Fundita:*
Daca ati avea o foarte multi bani ce ati face cu ei? ( nu neaparat o suma anume ) raspunsul care e la fel cum gandesc eu primeste fundita :D si scuze de categorie
Eu si colega mea am gasit niste pui de pisica aproape nou nascuti. Au vreo 4-5 zile si n-au ochi. La adapostul de animale nu le primeste si incercam sa le mai tinem cate una la colegii nostri pana le apar...? (mai mult)
Saluttt! Ma numesc Cristi, si am o catea... Dar, ea este cam incapatanata si trage de haine si daca incerc sa o bat maraie si trage mai tare, cateodata imi ajunge cu dintii pana la picior! Chiar si azi? (mai mult)
Eu parinti pot sa mi conving sa imi ia un caine. Dar am adus un pui de catel intr-o seara acasa, i-am facut baie i-am dat de mancare m-am jucat cu el. Dar cand a venit seara si neam bagat sa...? (mai mult)
Salut baieti! Stie cineva cum se numeste dansul acela care te prefaci ca mergi inainte dar te duci inapoi, ca si cum ai aluneca? Multumesc mult!
Sunt curioasa ce exprima cantecul cucului. Va rog sa imi spuneti.
Am tot cautat si nu stiu ce sa aleg. Vreau sa imi iau un caine. Dar nu ma hotarasc intre Bichon Maltese, Pomeranian, Akita Inu. Daca ma puteti ajuta cu un pret si ce credeti despre rasele de...? (mai mult)
Ce este mai bun fondul de ten [cel lichid] sau pudra...
De unde stiu daca cateaua mea se imprerecheaza sau se joaca doar ( deci ma tot plimb cu ea pe langa catel.si o duk la el.si apoi el ii tot linge fundul :)))=)):">) ( scuze expresia da nu stiu cum sa zic...? (mai mult)
Cine vrea un pui de rotweiler cu lup (5 luni jumatate) dati add la id de mess : robinrobert18?
Sunt intr-o garsoniera si as vrea sa imi iau un pomeranian, dar nu sunt singur, stau cu familia si suntem 4. Credeti ca micul patruped s-ar simti bine? Sau sa astept pana se va face o schimbare (sa ma...? (mai mult)
Am o catelusa Bichon Frise e foarte jucausa, iti face nevoile unde trebuie, stie sa stea cuclcat, stai jos.Sunt foarte mandra de ea! Dar problema e ca cam musca! ce sa fac! va rog dati-mi niste...? (mai mult)
Am o iepuroaica Uriasul belgian si nu stiu de ce de 3-4 zile inecpe sa sara la mana mea cand vreau sa o mangai cu blanedte ba chiar ma musca si imi lasa semne... Eu am cumparat`o de vreo 1 luna? (mai mult)
Cand incerc sa postez o intrebare pe visualart.ro si apas pe SUBMIT NEW THREAD imi da eroare de la Google Chrome. Am incercat de mai multe ori. Ce sa fac?
Incep prin a spune ca ma SUPER PLICTISESC! De aceea vrea sa fac ceva dar nu prea am ce. Internetul ma plictiseste, de citit citesc, la filme ma uit si tot am timp in care nu fac nimic. Ceva idei de activitati?...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa imi iau un caine. Dar imi este foarte frica de ei. Si am auzit de la alti ca daca iti iei un caine iti dispare frica. E adevarat? Eu iubesc animalele. In special caini....? (mai mult)
Vreu sa adopt un labrador sau caine lup, sunt dispusa char sa cumpar unul de preferinta pui... eu stau la curte si sunt din judetul neamt, dar daca ar fi vreo posibilitate de transport al catelului,? (mai mult)
Vreau sa adopt un catelus de preferat de rasa.si mai puiut aveti vreun anunt mai nou va rog multumesc
Cat costa un clicker din acesta? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://trainingdogobedience.com/wp-content/uploads/2010/02/clicker-dog-training.jpg& imgrefurl=http://trainingdogobedience.com/clicker-dog-training/&...? (mai mult)
Unde pot gasi o bila pentru hamsteri in orasul Bucusi?
Dintre Gaara si Sasori pe cine ati alege? Si de ce?
Stiti vreun site in care sa scrie despre adaptarile pasarilor la mediul de viata?
Imi puteti sa-mi spuneti si mie unde ii pot face cainelui meu un certificat(pedigree)?
Vreau sa imi iau un golden retriever dar nu stiu unde asa putea gasi un mascul cam de 400 lei! Daca aveti cunostinte sau prieteni care cres pui de golden retriever mi-ati pute da si mie niste poze pret...? (mai mult)
Care sunt cele mai potrivite rase de caine pentru statul la tara?
Cum pot canta aceasta melodie la pian? : http://www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM. nu stiu notele; nu stiu cum sa incep.Va rog niste sfaturi. macar sa sune asemanator.sau macar alta melodie care ar fi...? (mai mult)
Mi-am luat si eu un papagal cam de 2 saptamani.As dori sa aflu cam ce pot sa ii dau papagalului sa manance in afara de acele graunte(sau ceor fi) luate din mahazin. Un prietem mi-a zis ca mai mananca o...? (mai mult)
pentru cine este cercetas... cât costa jamboreea la temerari? și în preț este inclus și drumul? îmi puteți da un site de pe care ma pot informa, va rog. mulțumesc :)
Heyy`. Am 6 pui de pisica [ 4 saptamani ] si mi se pare ca ar fi timpul sa primeasca un nume :]. Eu m`am gandit la : Bonnie [ fetita ] Muff [ baiat ] Minnie [ fetita ] Dotzi [ baiat ] Paddy [ baiat...? (mai mult)
Cine are catel pechinez? imi dati si poze? dau funda la cel mai dragut pechinez!
Am mai pus odata aceasta intrebare dar vad ca nu m-am facut inteleasa destul de bine. Cum dovedesc magistratii din Roma Antica ca Roma era republica, si nu monarhie? Adica e ceva legat de cat timp au domnit...? (mai mult)
Am si eu o intrebare si mentionez ca nu e legata de o tema :) Cum dovedim ca intr-o anumita perioada, Roma era republica, bazandu-ne pe functiile magistratilor? Ce demonstreaza ca Roma era republica?...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva! 1.as vrea sa imi cumpar un animal dar nu ma pot hotarî intre pisica si caine. Voi care credeti? Si 2.nu ma pot hotarî la un nou hobbie. Voi ce credeţi? ...? (mai mult)
Stiti cumva vreun site de unde pot descarca Barbie horse adventure(sa il descarc pe desktop si sa fie gratis).
spuneti-mi niste animale din zona tropicala(pasari, papagali, mamifere orice). Mersi
Neatsaa` Lumee :x. Ce faceti`? :]. Am o problema. :d. Din Nou! :]]. So. deci. fac canto de 3 ani. si totusi mi`e rusine sa cant de fata cu alte persoane. Nu conteaza daca le cunosc sau nu. Pur si...? (mai mult)
Salutare, TPU! :) Perusului meu ii place iarba. Este OK sa-i dau din cand in cand? Am incercat cu fructe si nu prea se atinge de ele.
dati-mi mai multe detalii despre pesti.adica.eu nu vreau sa ma complic atat de mult cu niste pesti. vreau sa fie cat mai simplu sa-i cresc.asa ca m-am gandit sa cumpar "ca acvariu". un bol din ala? (mai mult)
As putea sa tin un caine pomeranian in garsoniera? Vreau raspundusri bune.
mai exista alte mamifere zburatoare in afara de liliac? daca da atunci dati-mi site-uri cu poze cu ele! Multumesc! Messi!
Vin din cand in cand cu o noua petitie pe care va rog sa o semnati. De data aceasta e vorba de interzicerea aplicarilor substantelor cosmetice pe animale. Daca nu se aduna destule voturi substantele vor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!