Imi spuneti si mie cateva curiozitati despre balene va rog? Funda.Nu este pentru scoala vreau sa ma informez ca dau un concurs cu fratele meu despre cele mai tari curiozitati si am ales balenele!
Va fi ziua cainelui meu. Imi dati idei pentru cadou? [ Va rog sa le spuneti ] :)) app : va implini un an
Care este greutatea ideala a papusii de la LadyPopular?
Pentru iubitorii de caini si pentru cei, care vor sa-si aleaga o asemenea companie... http://www.top1.ro/altius/rase-canine.html
Vreau informatii despre : bacterii, micorbi, anemone de mare, amibe stele de mare, bureti de mare si corali. Va dau funda si trei voturi la cel care da cele mai multe!
Ce caini de paza stiti? vreau sa imi iau un caine de paza care sa coste pana in 100 de euro si sa fie draguut:o3.idei? funde:*
Vreti sa afacem o poveste eu spun ceva si voi continuati? Era o data o fata foarte frumoasa la soare te puteai uita dar la ea nici atat.Era asa de frumoasa caci vrajitoarea satului... Vreti sa facem?? (mai mult)
Sall! Mi-am instalat Cs... dar nu am nici un BOT! Cum fac rost de ei?
Vreau si eu cat mai multe informatii despre : micorbi, bacterii, anemone de mare, bureti de mare, amibe, stele de mare, corali. Funda la cele mai multe informatii!
Va rog frumos am o mare problema! eu am doi catei dar vreau sa-mi mai cumpar unul deoarece ceilalti sunt foarte distanti iar eu vreau un catel care sa fie foarte apropiat si sa stea la mine in camera cum...? (mai mult)
Sall! Am o problema: acum nu mai imi merge nici un joc pe care vreau sa-l joc! FIFA 10 nu mai merge...etc.Sa fie din cauza placii video?
Am un bichon de 5 luni - il am de vreo 2 saptamani - si tot incerc sa il fac sa isi faca nevoile afara - stau la curte. Il las de cateva ori pe zi afara, dupa ce mananca, intre mese, dar tot face in...? (mai mult)
Imi trebuie niste informatii despre LOCURI FARA APA. Stiti vreun site unde as gasi informatii sau poze:d? ^^ (am cautat si pe wikipedia si nu am gasit)
De curiozitate... aveti vreun animal? eu am un pestisor pe nume BoBo, un hamster de aproape 2 ani pe nume Chit ( ziua lui e pe 14 aprilie), si un perus tare haios pe nume Roco.
Exista centre de dresaj canin in Buzau? :X FUNDA!
Am luat si eu astazi Metin 2 Gx versiunea noua 2011, ca cea vezhe nu merge, l-am instalat, am instalat si dotNetFx35setup, iar cand intru in el imi da eroare. Spuneti-mi si mie va rog cum pot sa il...? (mai mult)
Sall! Cum pot sa vad documentele din PC-ul meu care sunt"ascunse"?
Heii TPU! Am un pechinez imperial :X.Are 2 ani.Am vazut pe diverse siteuri ca trebuie sa fie ingrijit foarte bine, adica:trebuie ingrijit mai ales la ochi pentru ca sunt sensibil iar blana trebuie periata.Intrebarea...? (mai mult)
Mama nu vrea sa imi iau un catel eu ce sa fac sa o conving?
Voi ce parere aveti despre rasa Pomeranian? Cele mai bune fundita
Stiu ca la bichonul frise nu ii cade parul, dar la cel bolognez / havanez sau maltaz ii cade? help me... funda;)
Am o problema mare. Hamsterul meu face zgomote ciudate noaptea cand eu dorm. Imi este frica sa nu pateasca ceva... Credeti ca este in calduri? Fundaaa mareee
Sall! dati-mi si mie un link de download la Photoinstrument...
Sall! spuneti-mi si mie un program de modigicat poze in afara de Photoshop, Photoscape, Gimp, Photofiltre...etc.Funda!
am o mare mare problema. pisica mea este in calduri. si din cate m-i-am amintit eu trebuie sa o bag cu fundul in apa calduta si am bagat-o tata a venit si a zis sa o bag cu fundul in apa rece! Nu...? (mai mult)
La youtube cand dau sa imi arate un videoclip pe tot ecranu se face totul alb ce sa fac? adica vreau sa il vad pe tot ecranu ce sa fac?
Sunt level 5 la ladypopular si mai am doar o sarcina de indeplinit.Sarcina este asa "Castiga cel putin 30 'Dule' sau 'Duelul Modei'...Trebuie sa te duci la meniul Jocuri.Este bine sa vizitezi? (mai mult)
Hey...am o catelusa frumoasa d basset hound:X in varsta de 2 ani si am o problema :-? ii cade ff mult par. o periez saptamanal:-? dar nici o imbunatatire. poate fi o problema de alimentatie? cine mai are? (mai mult)
Intrebare : cam cat costa un caine de rasa Akita Inu?(fara microcip sau chestii de genu.doar cainele)Are cineva? Rezista iarna afara?(daca imi cumpar il voi tine intr-o cusca afara, la curte). funditeee:*...? (mai mult)
puteti sa imi spuneti de ce nu imi merge fifa 2008 ca am placa video de 64mb ram 448mb si procesor 3ghz intel core
Perusul meu stranuta de multe ori pe zi. Ce ar trebui sa fac? Funda
Vreau un animal de companie... dar nu stiu cum sa imi conving parintii sa ma lase sa imi iau unul. Vreo idee?
Ce tipurii de pestii se pescuiesc in anotimpul asta? Si ce momeli ar fi cele mai potrivite?
Unde pot gasi uleiul de ricin si cam cit costa in lei mdl?
Ce exercitii recomandati portarilor? si eu sunt portar si n-am prins echipa la care joc de 5 luni din cauza unei accidentari. mi-am iesit putin din forma si vreau exercitii mai bune.la echipa mea se cere...? (mai mult)
Credeti ca e bine sa fie torturati cainii inainte de a fi omoriti? E adevarat ca devine carnea mai buna si cel care o maninca devine mai "masculin?" Pentru ca asa cred coreenii ( http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/faq...? (mai mult)
Am incercat sa fac niste figurine din Fimo. Le-am pus la cuptor (ma rog, am incercat), dar am un cuptor care incepe de la 150 C*. Am incercat sa dau mai incet cuptorul si dupa vreo 15 minute s-au ars,...? (mai mult)
Am nevoie de cont de ourworld sa aiba gems si sa fie lv 25 sau mai mult contul prin msj!
Am o catelusa de 4 ani, de talie mica si vreau sa o dresez.Cum pot face asta? Dau FUNDA :)
Ce imi puteti spune despre bichon frisse? cum pot sa il dresez? funda;)
Sant in echipa de handball al scolii mele! Duminica viitoare ma voi confruta cu oo alta echipa! Si nu cred ca voi avem sanse sa castig!:((! va rog sa ma incurajati :D! va rog! cine are cel mai bun discurs...? (mai mult)
Imi puteti zice si mie servere private de metin2 in romana? Va rog. Dau fundita.
Ce as putea face pentru a castiga bani? Am 13 ani. Am nevoie de bani pentru a-i cumpara mamei mele un cadou de ziua ei.
Sall! Am downloadat de pe CreativeMonkeyz un patch cu ROBotzii si nu ma lasa sa vad in Adobe Reader... Ce sa fac? Funda si Vot!
Daca vreti sa contribuiti la interzicerea consumului de carne de caine in Coreea semnati petitia: http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/#signform Guvernul coreean a fost deja de acord cu partea teoretica,...? (mai mult)
Cand pot sa ii dau pisicii mancare de adult? Nu e de nici o rasa, daca conteaza.
Cum pot sa fac un remix?(se iau bucati din melodii si sa le pun pe toate intr-o singura melodie)plsss... ajutati-ma! Dau FuNditZza+vot!
Vreau sa adopt un porcusor de guineea sau un hamster.astept un link cu un anunt nou daca cunoasteti multumesc!
Vreau sa imi iau un caine de rasa Akita.Am vazut un film cu un caine de rasa asta si mi-a placut mult. E foarte frumos.Eu mai am un bichon maltez.Am citit pe net ca distrug curtea(si eu vreau sa...? (mai mult)
Sall! spuneti-mi si mie un program pentru facut caricaturi. Funda si Vot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!