Spuneti un program bun si usor(sunt incepator) pentru a face videouri cu poze si daca se poate si site-ul! fundita:X
Vreau sa ma tund. Ceva idei? [ cu poze daca se poate ]. Mentionez ca am parul lung si nu as vrea sa ma tund scurt, ceva mai mediu... poate chiar filat. Sugestii? Dau funda!
Care este pokemonul vostru favorit? daca il aveti pe acelasi aveti funda si vot(nu imi mai place de squirtel)
Bwa care stii sa faci aspecte la profil pe hi5? Invatati`ma si pe min`e! :X
Hey! La breakdance ai nevoie de mult echilibru? Eu nu prea am echilibru :(. Ce calitati ar mai trebui sa ai ca sa poti fi un bun dansator de breakdance?
Intrebare pentru BreakdanceRi : voi de unde ati invatat sa dansati Breakdance? Va aduce castiguri in viata sau il faceti din placere? imi puteti da niste site-uri de unde pot invata?
Buna TPU as vrea sa intreb daca stiti cumva cand apare cartea zodiac girls pentru fecioara. Dau funda^^
Cainele meu este foarte fricos si nu executa ce zic! Ma ingrijorez pentru el, s-ar putea sa il speri?
Bună, am 15 ani si mi-aş dori un animal de casă. Dar, parinţii mei nu ma lasă fiindcă spun ca fac prea multa mizerie. Ce ar trebui sa fac?:|
Buna ziua TPU. As dori sa stiu daca cunoaste cineva un medic pentru perusi bun in galati...si in speranta ca cineva mi-ar putea dau un sfat care sa il ajute pe puiu meu, am sa scriu simptomele lui. De? (mai mult)
ziceti-mi si mie un program de animatii...in afara de GOAnimate si Bitstrips! Funda si Vot!
Am un Bichon Maltese rasa mica are 3 luni si as vrea sa stiu ce mancare ii pot da? adica ce este recomandat pentru varsta acestuia?
Cum sa imi invat cainele(talie medie nu mijlocie) sa alerge dupa frisbee? Cum sa o fac sa fie interesata de disc?
Saptamana care va veni o sa primesc un porcusor de guinea pui si nu stiu cam cati ani traieste un porcusor de giunea in general!
Deci la scoala avem un fel de serbare. Poarta denumirea de "Balul Povestilor" Si diriga ne-a asezat pe fiecare in rol si eu sunt personajul principal(am avut noroc pentru.ca joc cu iubitul meu) Stiti...? (mai mult)
Buna eu sunt andra nu vreau sa par ca cersesc dar nu fac asta eu doar va rog sa imi dati si mie un cont de webkinz chiar si de proba daca mi-ati da nu ma interesaeaza va rog
Nu stiti vreun site de poker in care pot sa joc gratis si pot sa castig bani sau premii?
Pot sa pun doua femele Beta in acelasi acvariu? Multumesc.
Mi-am facut cont pe groupon dp imvu si mi-a dat 324 de credits oare dc asta e intrebarea?
Salut cei care joaca samp... stiti ca mai demult erau game moduri RP zic eu mai bune stiti voi chestiile cu /parca /buycar atunci puteai sa-t cumperi masina in joc nu sa iti puna scripetru ...etc daca are? (mai mult)
Mama mea scrie poezii superbe. As vrea sa stiu cum ar putea sa ia legatura cu o editura ca sa publice un volum. va rog ajutati-ma!
Ce nume de papagali ştiţi? (fundita)
Sall! Cum pot face sa treaca timpul mai repede?(un hobby daca se poate) Ce-mi recomandati?
Salut mie mi-a fost parola de la odnoklasniki si a schimbat-o. Nu pot intra! Persoana care a avut nerusinarea sa fure link-ul meu scrie prostii despre mine. As vrea sa sparg profilul meu cine poate ajutati-ma...? (mai mult)
Concurs! Scrieti o intamplare amuzanta care vi s-a intamplat voua. O intamplare de care sa rad cu pofta.Castigatorul primeste o fundita.
Face cineva yoga dintre voi? Cum e? in ce ar trebui sa ma duc imbracata? \
Vreau sa-mi iau un caine dar nu stiu ce rasa m se potriveste asa ca va spun cum arat eu(se zice ca asa cum arata cainele arata si stapanul)sunt satena am ochii albastri verzui ochii mei sunt mari expresivi...? (mai mult)
Cum reusesc sa-i conving pe ai mei sa-mi iau cat mai repede un hamster? Am citit multe despre ei si sincer cred ca as putea sa am unul.
cam cat ar costa telefonul asta http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://anunturi.mobilissimo.ro/imagini-anunturi-telefoane/4670_1.jpg& imgrefurl=http://anunturi.mobilissimo.ro/anunturi-telefoane-sony-ericsson/-sony-ericsson-k850i-sigilat-pachet-complet--garantie-2ani-_id-4670.html&...? (mai m
Vreau si eu un Link pentru download pentru melodia "Oscar minunatul meu catel" de Anamaria Ferentz. fundita
Exista unicorni sau cai cu aripi? Dau funda! Mersi!
De ce patesc eu numai lucruri oribile? Vecina mea mi-a dat in grija pisica ei. Eu am scos-o prin curte dupa care am spalato si i-am dat de mancare si acum nu stiu ce sa fac ca a disparut si nu o mai gasesc...? (mai mult)
O sa va pun un fel de test "psihologic". Redati "icoane ce va apar voua din inceputul copilariei. Da repede daca vreti fundca.
Cine are un cod nevolosit webkinz! Dau funda! V ar og!
Care e cea mai buna mancare de pisci ( marca)?
Ce parere aveti despre Cockerul Spaniel?
Vreau si eu niste nume de catelusi bichon! funda!
Buna TPU acum cateva zile m-am gandit sa-mi iau un porcusor de guineea ca, companie. Dar am vorbit cu tata si a spus ca porcusorul de guineea niroase urat este adevarat? Pentru c aunii oameni mi-au...? (mai mult)
Imi ziceti va rog frumos cum pot creea hainuta de pe webkinz pe nume: Rochie printesa in lumea povestilor si arata ca rochia printesei alba ca zapada! Va rog spuneti-mi dau funditaaa!
As vrea sa stiu cam cati ani poate trai un Golden Retriever, pentru ca am mai avut un caine si nu a trait decat un an, si mi-as dori sa mai am inca unul, si as vrea sa stiu la ce sa ma astept....? (mai mult)
Cati ani poate trai un golden retriever? Vreau neaparat sa stiu, pentru ca am avut mai demult un golden si a murit dupa un an, si mi-as mai dori inca unul, si sa stiu la ce sa ma astept. depinde de...? (mai mult)
Hello! As avea nevoie de o parere:urmeaza sa imi iau catelus dar nu m-am hotarat inca de care.as avea 2 posibilitati:havanese sau maltese. i-am tot comparat, am vazut si poze si totusi n-am ajuns la o...? (mai mult)
O colega de-a mea are Yorkshire Terrier, si mi-a spus ca mi-l vinde cu 150 lei, fiind cea mai buna prietena a ei. Apoi, a trebuit s-o intreb pe mama, si nu m-a lasat. A zis ca ea vrea sa-l...? (mai mult)
Am nevoie de cat mai multe poze cu Takeru din SUG! desigur, funda+vot
Spuneti-mi va rog de unde se pot cumpara :cameleoni, iguane(reptile)
Dati-mi va rog un link cu cel mai vizionat video de pe Youtube. FUNDA!
Spuneti-mi cele mai tari servere de metin2, daca puteti dati si un site, va rog.
Sall! Cum pot sa citesc un document cu Adobe Reader? Am Adobe Reader 7 dar pe ce apas ca sa pot sa citesc un document anume...etc.Funda si Vot!
Dati-mi si mie niste poze mai usor de desenat cu Uruha (the gazette) sau Takeru (SUG).
Sall! Cum fac un website/site? In afara de websiturile "Weebly","Piczo","Webs", NU prin html...etc Funda si Vot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!