Am un porumbel mic pui azi l-am luat de afara din frig i-am dat apa cu seringa fortat dar a scuipat-o.Nu mananca, nu bea are o rana la picior ce sa ma fac? Poate nu va supravietui in aceasta noapte isi...? (mai mult)
Hei.As vrea sa stiu. un hamster roborovski (pitic) este bine sa traiasca in pereche? Si daca da, fata-baiat sau de acelasi sex? De ce? Cum pot 'impiedica' sa faca puii? Si daca as avea doar unul, baiat...? (mai mult)
Adineauri mi-am dat gaura in ureche si vreau sa stiu daca pana maine mi se astupa gaura
Astazi mi-am dus motanii la castrat. unul se comporta foarte ciudat pe drum, mieuna se zbatea...pe cand celalalt torcea.cand i-am adus acasa aveau ochii umflati si rosii.au plans? ce efecte negative are? (mai mult)
Buna amici de pe TPU! Acum as vrea sa aflu de la voi ce melodii va plac(un top10 de preferat)! Ok? Doar de curiozitate!
am doi perusi care, in colivie se misca in stanga si in dreapta de parca au inebunit.Stie cineva de ce fac asta?
Cum cantaresti un elefant fara sa folosesti un cantar?
Am de cateva zile un catelus si nu prea ma descurc sa am grija de el. In primul rand, ma deranjeaza faptul ca isi face nevoile in toata casa. Treaba mare si-o face doar cand il scot afara, nu am probleme...? (mai mult)
Care e siteul politiei animalelor din sectorul 1 ca nu il mai gasesc,! funda!
Ati vazut pe net cu forumul acela cu Fish School? cum imi pot dresa carasii?
Stie cineva daca medicamentele pentru caini sunt bune si la oameni ca de exemplu calciu si vitaminele
Hi! URGENT! Hamsterul meu (l-am lasat pe birou)a mancat foarte putina ciocolata... poate muri? E si mai batran! Plese!
Unde pot gasi un cabinet veterinar in Bucuresti? urgent!
Cine vinde custi normale pentru catei? Vreau starda si adresa de unde se cumpara...
Sunt din brasov am 14 ani si am 2 carasi super dargutii pe nume sushi sunt vioi cuminti si "ascultatori":))Problema mea este ca parintii mei nu ma lasa sa-i tin in vechiul acvariu cu pompa filtru etc...Sushi? (mai mult)
Care imi spune si mie cum sa imblanzesc un papagal [Micul alexandru] sau sa il invat sa vorbeasca? Il am de 1 saptamana. TIpa de la magazin a zis ca e pui. dar se pare ca este cam fricos.
Stiu ca aseara o fost Elimination Chamber.am ajuns sa vad doar prima parte din el cand a castigat Edge si se va bate cu Alberto del Rio la WM., si meciu` de dupa cu Jerry The K. lawler dar a doua parte...? (mai mult)
Sall! Cum se numeste melodia aia de ieri de la "Rai da Buni" avea unul din versuri asa:...my domination, my reputation... Funda si Vot!
Daca catelusii de la adapostul Daisy Hope primesc fiecare 5000 de click-uri de la voi vor primi din partea Mercador bonus 30 kg mancare. Poti ajuta si tu intra aici http://mercador.ro/hraneste-un-catelus/...? (mai mult)
Haloow de unmde pot invata si eu sa dansez dnb? :)) plz ceva calumea nu turiale pe youtube:D dau funda
Am o pisica si de cateva luni e foarte agitata su nu prea doarme, si nu stiu dc. Solutii?
Cine stie coregrafii reusite? sa puna aici linkul
cine raspunde ca mine primeste fundita deci fiti atenti 1. mov sau galben 2. tenesi sau cizme 3. rochie(scurta) sau pantaloni scurti din blugi 4. iarna sau vara 5. chipsuri sau popcorn 6. casa sau...? (mai mult)
Am si eu 2 carasii pe care ii tin intr-un bol destul de mare nu ii pot pune intr-un acvariu pentru ca am 14 ani si nu il pot spala singura.Acum 7 luni cand i-am primit pe Sushi erau mici si fragili.Acum...? (mai mult)
Cum vi se pare tricoul : http://www.bestial.ro/magazin-504-oferta_tricouri_superp ret-27704-blink_182_smiling_face_color_(superpret). html Daca marimea XXL imi este putin mica acest tricou imi...? (mai mult)
Ce ziceti de axele de skate FURY? dar de ELEMENT?
Mai, am o pisica. Si musca. zgarie, nu stiu ce sa. i fac. :( MI. e mila sa. i tai ghiarele :(((
Vreau cutu :((
Ce telefon cu touchscreen este bun pentru o fata de 12 ani cu camera putin mai mare pentru ca as vrea sa imi fac video pentru youtube. Ce ziceti? Sa nu coste mullt.
Ce magazine care vand articole de arte martiale - si centuri - in bucuresti stiti ( in zona piata romana, unirea, universitate, mall vitan )? Multumesc
Doresc sa imi iau un papagal (perus) si am si eu cateva intrebari legate de acesta: 1.Se poate dormi cu el in camera? sau exista vreun pericol? 2.Trebuie tinut intr-o camera cu temperatura medie? sau...? (mai mult)
Deci sa imi raspunda la intrebare acei care se antreneaza la clubul speranta (volei)(echipa de fete)(anii 97) chisinau...
Am o problema. Mama ma lasa sa imi iau caine dar eu nu gasesc pe nici unde. Ea vrea cumparam unul dar eu nu. Vreau sa adopt! Pe strada mai gasesc pe undeva cate un pechinez singurel si imi...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum vi se pare sala de fitness "O2" din Ploiesti. Cea de langa casa de cultura a sindicatelor. Ati mai fost? Sunt instructori buni? Povestiti-mi si mie ca as vrea sa ma duc... Multumesc? (mai mult)
Cum pot sa scot sms-urile de la 600. ajutati-ma ca TAXEAZA :O!
Asta cred ca e cel mai frumos catel din lume! Merita vazut : http://www.youtube.com/user/SugussGirl#p/a/f/1/-_HNfxYQhEA
Cum pot ingriji un yorkshire terrier vreau sa-mi iau si vreau sa am grija de el sper sa ma ajutati, funda
Cum pot sa imi fac la telefonul meu mobil...la inregistrari cand inregistrez sa se auda mai clar sa nu se mai auda cu "paraziti"?
Sall! Cum invat BeatBox? Inafara de antrenament! Funda si Vot!
Exista numele coco si roco sau cocuta si rocuta nume de papagali
Buna as vrea si eu detalii despre imperechera si reproducerea perusilor. etc :* fundita pentru cele mai multe.
Pisicile gestante pot fi sterilizate?
Am si eu 2 carsi pe nume sushi.sunt fft dragutziii.Problema mea este ca nu-i pot tine intr-un bol pentru ca am 14 ani si nu pot spala singura un acvariu.Eu i-am primit acum 7 luni pe cand erau ft mici si...? (mai mult)
Vreau si eu un catel, dar nu sa-l cumpar, as dori sa-l cresc si daca se poate sa fie unul de rasa ar fi super! Ma poate ajuta cineva!
Sall! Cum pot sa imi fac o emblema/sigla/stema? Funda si Vot!
Doamne m-am indragostit de bichonii havanezi! Poate cineva sa-mi spuna detalii despre ei? P. S. fundita!
imi puteti spune si mie siteuri cu schite usoare? ( litere) chiar ma pricep la desen si as vrea sa incerc ceva nou dar sa nu fie schite cu papusi, avioane etc. doar cu litere:) pup :* dau fundita!...? (mai mult)
Hi TPU am un metis de boxer cu ciobanesc german are 8 luni si nu este atat de gras este ff slab mananca orice dar nu ia in greutate stie cineva ceva mancare de care sa se ingrase multumesc!
Cum ii pot face porcusorului meu de guineea o cusca de lemn spatioasa?
Hello. unde pot sa gasesc inele pentru breloc? dar doar inelul mare, cum e in poza de la link la C.2 sau C.13.stiti vreun site, ceva? sau prin timisoara vreun magazin? mersi mult http://promo.bluespotmedia.ro/images/content/brelocuri/accesorii.jpg...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?