as dori un cont de imvu cu multe haine si accesori, am nevoie urgenta, cine imi da si mie?
Azi am luat un motanel de la Veterinar pentru ca nu avea casa si nu stiu ce nume sa ii pun ma puteti ajuta? (e baiat)
Hi TPU, Sa incepem in anul 2009 cred am fost 5 luni la un curs de dans i ncare te invata cum sa stai in maini in cap in spagat etc., dar nu ma mai mers si acum vreau sa stau iar in spagat in cap dar...? (mai mult)
Ce scoala de dresaj canin stiti am un caine talie mica bichon maltese Specific -Bucuresti - daca se poate militari cat mai aproape de Cora si o idee de pret multumesc
va roog sa-mi spuneti niste melodii in franceza si daca le gasiti si negativele ar fi ideal va roog.
Sallz TPU! Dati-mi si mie un cont pe IMVU cu bani si haine sau poate doar cu bani! Va rog pllzzz! Trimiteti-l prin mesaj!
Sall! Am insfarsit un animalut! E o testoasa dar... e normal sa stea nemiscata? Sa miscat cand am speriato ( din greseala ) si cand am hranito...
Cum invat o pisica la litiera?
Stie cineva siteu-ri de concursuri online?
Deci cine se pricepe in sony vegas mai exact pentru filme CS am facut niste demo mai urmeaza sa fac cateva. bun :) care ma poate ajuta sa-mi faca acesti film? sal editeze... :D promit ca o sa-l ajut pe? (mai mult)
Am o intrebare/rugaminte putin mai ciudata. Dati-mi si mie niste linkuri cu poze cu baieti...gay, dar alb-negru si numai partea de sus:D. Stiu ca suna ciudat, dar ador sa fac astfel de desene in creion? (mai mult)
Imi place mult sa dansez. Dar parca folosesc aceiasi pasi.De unde as putea sa ma inspir in legatura cu niste pasi noi de dans?
La ce varsta un caine mascul de rasa "Bichon Frise" se poate imperechea si sa faca pui? Nu am gasit pe Google si in plus am un caine din rasa asta pe care il cheama Toto:D.
Vreau si eu un cont pe IMVU, cu bani si haine daca se poate. Sau macar cu bani. Dau fundita si vot! Mersi! Trimiteti-l prin mesaj!
..Pe cityville de pe facebook cum pot termina primaria?
Daca intr-o casnicie sunt doi oameni cu aceeasi zodie.cum se inteleg? Oamenii din zodia aceea se inteleg bine? Se inteleg doua persoane din aceleasi zodii? Funda! De ce da/nu?
Cei din hunedoara! Help me! Am auzit de la profa de sport ca miercuri la ora 17, la gojdu ii preselectie la romanii au talent. adevarat? Fundita! Vreau detalii!
Unde se pune la papagali osul de sepia?
Cum pot vedea ce latura (in pixeli) are o imagine digitala?
Sall cum se numeste filmul cu un robotel care recicleaza mizeriile de pe pamant?
As vrea sa imi iau un pechinez si nu stiu de unde! Sunt din Severin, Mehedinti.
HRANESTE-I PE CEI 30 CATELUSII DIN ADAPOST PRINTR-UN CLICK/CATEL! Ai un suflet bun si o mana ce poate da un click zilnic pana pe 16 martie 2011? Catelusii au nevoie de tine! Trebuie doar sa dai un click...? (mai mult)
Un site de caini de vanzare? Cu transport gratuit daca se poate :D Fundaaa
Am o problema. In sfarsit mi-am convis parintii sa imi ia un caine dar mai e o problema. Nu stiu daca cateii se vor face mari sau mici. Unul este cu piciorule mai mari decat celalalt. Credeti...? (mai mult)
Ce parere aveti despre omoratul cainilor si pisicilor in China?
Vreau sa adopt un catelus de talie mica.Cine e din Iasi si vrea sa dea catel spre adoptie rog sa raspunda. P. S: pot oferi maxim 100 de RON si as dori sa fie de rasa, multumesc,
Aproape am reusit sa imi cumpere parintii un catel dar nu stiu ce rasa vreau unul jucaus sa nu aiba par mult pe el sa fie destept... imi puteti spune?
Am un catel rasa Cane Corso, luna aceasta face 5 luni si vreau sa incep cu dresajul.Adica...stie : Sezi, " da labuta" aici : http://www.youtube.com/watch?v=Q__g-qU5f0s tot el e dar vreau? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste reviste pentru catei dar nu Dog Magazin
Sal am 2 perusi pereche ii am cam de 2 luni de la acelasi magazin si nu mi-a facut nicun ou daca stie cineva cum sa faca mai rp sau sa fac eu ceva spuneti-mi va rog e cea mai mare dorinta a me aiam lasat...? (mai mult)
Cand ncepe nini ca nu a mai inceput in martie.
Flocked paper dartboard with blister or color box package asa se numeste un joc de darts cel mai ieftin pana in 4$. Stiti unde pot gasi in bucuresti
Hi TPU! catelul mau in varsta de 3 luni sughite foarte foarte des. cam de fiecare data cand se pune in fundulet il vad si aud cum sughite.are ceva? cum pot sa il ajut:(?
CUM se joaca Draw My Think pe mesenger?
As dori sa aflu mai multe despre imperecherea lebedelor negre. pe internet nu prea am gasit ceva care sa ma ajute. vreau sa stiu de ce au nevoie cand depun ouale, conditii etc. multumesc!
Cum se poate pune pe facebook la date de contact sa iti apara de ex facebook: facebook.com/pink21 si daca dai pe el sa iti intre pe pagina lui pink 21? dau funda
Cum pot sa-mi conving parintii sa-mi ia un catelus?
Este unul dintre voi pasionat de cubul Rubik si de alte puzzle-uri de inteligenta?
cine imi poate da va rog un pret estimativ pentru urmatoarele rase de caini " Caniche Toy, Chihuahua, Pechinez imperial, Pincher pitic, Shih-tzu, Mops, Yorckshire Terrier
Ce parere ai despre Samsung Corby?
Cine imi da link de unde downloadez Aplicatia Samsung Kies?
Am si eu un ciobanesc mioritic[Fata] credeti ca pot sa il dau la ciobanesc caucazian pentru pui? sau care sunteti din Ilfov si aveti ciobanesc mioritic [Baiat] ca sa dau si eu cateaua la mascul!...? (mai mult)
Pt toata lumea care joaca Grepolis pe lumea Beta alianta BETA.RO ACADEMI cauta membri pm
Deci, la istorie facem un proiect despre Italia si ne-a pus sa dansam tarantela.Acum trebuie sa invat sa dansez, dar nu stiu cum...stie cineva de unde pot invata pasii de la tarantela?(un site de preferat)? (mai mult)
Sal am o pereche de 2 luni si nu mi-au facut nicun pui. Daca pot face ceva sa faca mai rp va rog spuneti-mi e cea mai mare dorinta a mea
Cum imi conving parintii sa imi ia un catelus :o3?
Hi TPU! imi ziceti si mie cat costa o testoasa mica? :D:D
Sall! La ce ajuta programul Adobe Reader?
Imi ziceti si mie toate rasele de caini pe care le stiti...
Caut veterinar online care sa-mi raspunda la o intrebare! Am gasit un catel si seamana leit cu un Bichon Havanez si as vrea sa fiu sigura! Am sa afisez o poza a ei! Mersi anticipat pentru ajutor!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?