Cine face schemb cu mine de webkinz pe pudel_tatiana@yahoo.com fundita+vot
Cei care joaca stardoll : ma puteti ajuta sa devin super star cu diamant? Va rog mult si frumos...sau daca stiti pe cineva care ma poate face va rog ajutati - ma:*... multumesc!:*
In sfarsit am pasteluri! Dar n-am idee ce sa desenez va rog imi dati si mie niste idei? Cel mai bun primeste funda si ceilalti folositor!;) multumesc.
Hei, TPU, as avea o intrebare scurta, cand se va deschide magazinul zoomania, din iuliusmall iasi? azi am fost acolo, era totul aranjat, dar era acolo o plasa, deci era inchis
Vreau sa imi iau peste mai mult timp un iphone -care e mai bun 3gs sau iphone 4 -ce e bun la el si ce nu Am auzit de iphone asa ca cine are de gand sa se ia de mine (Bogdan77) sa nu o...? (mai mult)
Hei. Am si eu o pisicuta alba, persana. din pacate naparleste :-s pot face ceva in legatura cu chestia asta? :**thx
Am un ciobanesc german are aproape 3 ani.Eu sunt din ploiesti si as vrea sa ii cauta si lui o fetita.Este cineva din ploiesti si are vreo femela?
Ce rasa de caine sa-mi iau? stau la bloc si am un apartament destul de mare... p. s.: nu imi plac cainii de talie mica
Salutare. As dori sa incep sa citesc mai mult...si as vrea niste titlul de carti interesante pe care sa le citesc, gen drama sau fantastic.
Am o intrebare pentru veterinari (sau cel putin prin apropiere :))): am o catelusa care are vreo 6-7 luni, dar e cam rea.Musca, sare pe mine, dar asa, ca sa se joace, dar o face mereu! Vreau sa va...? (mai mult)
Buna ~ De unde pot sa downloadez " Prima dragoste 2 - Fosyla ft Coco "? Cine imi da link`ul. Primeste desiigur F. U. N. D. A! si V. O. T!
Hey! vreau sa imi fac un jurnal personalizat(jurnal adevarat nu pe net) si as vrea mai multe idei de lipit de expl:o hartie creponata sau ceva cea mai buna idee are funda iar restul vot :)
Stie cineva daca (mai) este un centru de adoptii animale in Brasov? Stiu ca era candva prin Triaj... Multumesc mult! Dau funda, normal.
Cand se incalzeste vreau sa-mi iau un caine.De preferat unul mic.Eu as vrea:bichon, chiuaua sau buldog francez!? Micamea imi zice sa-mi iau bichon.Eu vreau chiuaua dar nu stiuuu ce sa-mi iau...care este? (mai mult)
Cum as putea sa invat si eu sa fac breakdance? Vreau sa imi spune-ti o scoala unde se poate invata.Imi doresc mult sa stiu. Dau fundita caruia stie! Multumesc!
Stiti un magazin online de pe care se pot cumpara iepurasi de casa sau pestisori?
Adopt pui de labrador si dau spre adoptie pisica...
Caut sa adopt/cumpar un pui de pisica rasa Snowshoe (femela). Poate fi si metis. Astept oferte. Multumesc.
Pentru a ajunge la marina [fata] ce pot sa fiu pe vas :) si la ce profil trebuie sa dau :D sau cum pot sa imi dau seama spre ce liceu sa ma indrum si la ce profil. sfaturi dau funditse dar nu...? (mai mult)
Ce telefon aveti si cat ati dat pe el? Dau funda daca au si o poza;;)
Ce ziceti : asta`i contul nou, am avut altul acum vreo cateva luni si dintr`o data nu mai ia parola.am incercat toate parolele care le stiu ca le-am pus si nimic.:| oare de ce?:D fundita-aveam fundite...? (mai mult)
Buna:) imi poate spune si mie cineva de unde pot inchiria costume pentru bal mascat?
Aseara mi-am scos catelu afara, in fata blocului ( obisnuiesc sa il las singur). Dupa o jumate de ora am mers sa il iau i-al de unde nu e, l-am cautat peste tot nu l-am gasit toata noaptea nu a venit...? (mai mult)
As mai avea o intrebare despre perusi : Va rog sa imi spuneti de ce cand am cumparat un os de sepie (am auzit ca are vitamine si calciu) de culoarea verde si cu gust de lamaie a inceput sa faca caca...? (mai mult)
Buna ziua as vrea va rog sa imi raspundeti la o intrebare despre perusi : Am primit de la cineva un perus singur si in ultimul timp a inceput sa isi smulga din pene si are niste urme pe fata, iar ochiul...? (mai mult)
Am spus mai devreme ca practic mi-am omorat pestii nedandu-le de mancare si acum nu mai rezist deci plang de vreo 5 ore. Nu sunt genu de criminala si iubesc fff mult animalele am 10 caini(care nu sunt...? (mai mult)
Deci am 2 Beagli' sau cum se scrie la plural :)) la singular (Beagle) asa... un mascul si o femela... :D femele am cumparato de mare adica are 9 luni dar nu am observat sa latre deloc! si stau la casa? (mai mult)
Cine se pricepe la fizica sa lase aici id-ul sau daca nu sa mi-l trmita prin pm si sa lase aici mesaj ca sa ii pot da funda daca ma ajuta
Ziceti-mi si mie niste mesaje de martisor da mai simplute. cele mai multe si mai frumoase primesc funda
Sall cum pot sa imi fac un videoclip cum au cei de la CreativeMonkeys(cu ROBotzi...)? Funda si Vot!
Unde pot gasi de cumparat o pisica rasa CORNISH REX. Dar sa fie mai ieftina de 200.000 milioane.pls.fundita...
Am fost foarte ocupata in ultima vreme si m uitat sa mai dau mancare la pesti cam 1 saptamana. Aveam un beta splendens superb, dar azi l-am gasit mort si mai am un neon care pare sanatos, un curatitor...? (mai mult)
Ce Credeti despre rasa de caine Akita American? Cel mai bun raspuns. primeste Funda ~!
As vrea sa-mi cumpar un Bichone Maltez (E o rasa de catel mic de statura). Iata intrebarile mele: 1.De unde as putea cumpara unul (dar sa fie ieftin, cam pana la 500 Ron) 2.La acest catel ii pica mult...? (mai mult)
~ As vrea sa practic un sport. Si nu stiu care? Sunt Fata. am 13 ani, Sunt din Iasi Si as vrea si o echipa. adica e greu de gasit o echipa ( de sport ) si de asta v-am intrebat pe voi. Pllzz....? (mai mult)
Funda pentru cine imi spune cele mai interesante lucruri despre fata scorpion. dar nu tot ce se gaseste pe net :d.
Bichonu din imagine esti matur? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.cutzu.ro/pictures/rase/bichon-maltez-19.jpg& imgrefurl=http://www.cutzu.ro/animale/caini/bichon-maltez-19.html& h=344& w=350&...? (mai mult)
Cum imi promovez blogul?
Puteti sa-mi dati ceva interesant orce horoscop, povesti interesante poezii dar ceva cu umor funda pentru cea mai interesanta!
Puteti sa-mi dati niste siteuri poze nemaivazute eu tot caut dar nu gasesc :( funda
O adresa in Iasi unde se poate face yoga pentru intretinere dar cat mai aproape de alexandru daca stiti daca nu e ok si mai departe.ms
Ce poezii amuzante stiti? Funda cele mai amuzante :D
Hei all! vreau sa invat coreeana Nu vreau raspuns de gen: googel translate, la ce iti trebuie coreeana, invata alta limba ca coreeana e urata etc! iubesc coreea si iubesc coreeana asa ca va rog...? (mai mult)
Cati ani traieste un caras? dar pestele paradis?
Cati ani traiesc perusii, am avut unul, a trait 5 ani si a decedat acum cateva saptamani, doamne ce dor imi este, era mai diferit decat alti perusii, in fine din clipa in care l-am vazut mort am vrut...? (mai mult)
Va rog uitati-va la asta: http://wwwionny.blogspot.com/ "funda cel mai frumos compliment"
Ma gandeam sa ii fac o frizura la cainele meu[ Rocky], sau sa il vopsesc; )) dar ce ziceti e toxica vopseaua sau de unde sa iau; )) merita sa il vopsesc; )) [sau daca sa il tund ce frivura sa ii fac :D]...? (mai mult)
Ce rasa de catel ar fi potrivita pentru un apartament cu 3 camere? De preferabil una fara prea mult par. Fundita :D
Cine face dans sportiv si de societate? Ce dansuri va plac? Ce melodii pentru dans va plac?
Cum imi promovez bogul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...