! Fundita! Stie cineva daca pe pet society ( joc de pe facebook ) se pot pune parole sau cum se pot face mai multi bani? Daca da, va rog spuneti-mi si mie! :)
Cum sa-mi invat perusii sa-mi stea pe mana fara sa zboare prin toata camera? pls help me
Heeelllp! am taiat unghiile la papagal si i-a curs mult sange? de ce? nu se taie unghiile la papagal?
dau funda! ati putea sa imi dati informatii despre dihori(ma gandesc sa imi iau unul). si stiti de unde as putea sa imi cumparu unul si cat costa?
cum iti convingi tatal sa-ti ia un caine! mama e de acord dar tata nu vrea sa'mi ia si atat am insistat si nu vrea :(( ce sa fac? pot sa iau fara sa stie el? si poate atunci nu are ce face sau...? (mai mult)
Sunt curioasa doar...papagalitele pot sa faca oua fara mascul? Nu de alta, dar papagalita mea mi-a facut pe rand, cate 1 ou, cate 2, iar acum are 6 si nu a avut mascul pentru ca o am doar? (mai mult)
de unde pot downloada sims 2? Il caut de ceva vreme si nu il gasesc...
Am nevoie de cat mai multe secrete posibile din sims 3(in afara de parole)
joaca careva FortresMu? daca da ma poate ajuta cu cate un item bun sau ceva
Mi-am pierdut catelul :((
MURA cateaua mea a murit...si nu pot sa ma abtin! plang intr-una ce sa fac?
Descrietiva simsul creat de voi care va seamana sau care ati vrea sa fiti ni lumea reala! :D
Concurs! Trimiteti poze cu animale amuzante ex o pisica inbracata in majoreta...si puteti da un URL prin care sa vad poza. Cea mai amuzanta poza va castiga o fundita! Succes
Cum iti convingi parintii sa-ti cumpere un hamster. Mentionez ca am 2 perrusi si 2 caini, ceea ce nu cred ca ar afecta, si vara raspunsuri de genul : Imi luati hamster sau ma omor, sau " plangi 2 zile...? (mai mult)
Buna tpu...am acceptat sa adopt un catel(canis) si nu stiu daca este bine.asta este prima data si nu stiu daca ar trebui.va rog sa ma sfatuiti cat mai repede
Hey! Cine face dansuri sportive imi spuneti si mie niste melodii pentru Jive si Cha-Cha mersi. FUNDITA!
eu imi doresc foarte mult un catel si matusa mea isi doreste sa imi ea in vara dar tata nu ma lasa deoarece zice ca miros urat si au purici. imi spuneti va rog cum sa il conving?
! Fundita! Va rog, cine stie sa-mi spuna si mie niste coduri bonus pentru FARMERAMA. Am auzit de un cod in care trebuie sa apesi "CTRL SHIFT SI TAB" dar nu merge. Daca mai stiti si altele...
Cum iti convingi TATAL sa iti cumpere un pet?
Bunna :* Vreau sa imi fac un blog dar nu stiu despre ce, si ce nume sa-i dau, imi puteti da cateva idei?;;) Multumesc. :* >:D
Hello! am si eu o intrebare :D. da sa incep cu inceputul, deci vreau sa imi pun net pe telefon. Am sunat la relatii cu clienti (cosmote) si le-am dat adresa de mail si mi-au trimis : Parametrii generali...? (mai mult)
Pana la ce varsta poti dresa un caine si cat dureaza sa il inveti o comanda de exemplu(1 saptamana. 2)etc Multumesc! FUNDA
Care este diferenta dintre : bichone bolognese, bichon frise si bichon maltez?
Am un catel de 6 saptamani rasa Bichon Frise asa ni s-a spus cand l-am cumparat, dar am niste nelamuriri l-a aspectul lui deoarece perinitele de la labute au culoarea roz, nasucul negru cu...? (mai mult)
La mall world ce e aia friend purchases (achizitie prieten). dau FUNDA
Vreau sa-mi spuneti ce website pot creea, cam de care ati avea nevoie in internet cel mai mult, dar inca nu-i? Va rog idei cit mai logice, si folositoare.
Cum pot sa imi conving parinti sa imi ia un catel, desi stam la bloc?(yorkshire terrier sau si tzu)
Ajuto TPU! astazi in mall world mi-au aparut lucruri in magazin in timp ce stateam pe joc dar nu eu le-am pus! eu am avut lv 39 cu 34.025 lei, dar nu aveam desfacute colectiile ce mi-au aparut in magazin!...? (mai mult)
Sall! sorry ca nu am pus intrebare... E un anunt pentru cei carora le pasa de mediu... am creat un site ( siteulverde.forumgratuit.com) Ati dori sa va inscrieti?
Stie cineva cum gasesc pe net un yorkshire terrier toy dat spre adoptie dar sa fie femela?
Buna TPU.am o problema.sunt racita ma doare datul si.imi curge nasul.si nu ar fi asta o problema. daca maine nu asi merge la profa de mate pentru ore.nu vreau sa ma duc acolo si sa tusesc si sa imi suflu...? (mai mult)
Va rog mult, nu ignorati, intrati pe site-ul asta, si dati doar un clik. Este vorba de hranirea cateilusilor dintr-un adapost din Bucuresti. Fiecare catel trebuie sa stranga 5000 clikuri ca sa primeaska...? (mai mult)
Ferma mea din farmerama, aici: http://www.youtube.com/watch?v=PNLhaUPZnRo ferma+parc intr-un clip video care sper ca-ti va placea. Lasa un comment si vot, multumesc
Buna TPU. deci... ma intereseaza sa cumpar un caine, si am de ales intre Akita Inu si caine lup. puteti sa ma ajutati, sa-mi spuneti care este mai bun care este de preferat, cum se compoarta in general,? (mai mult)
despre ce e vorba in metin 2 pentru ca tot vad pe site intrebari legate de joc si nu stiu despre ce e vorba nu ma luati de proasta.chiar n-am de unde sa stiu
Cine imi zice un site ca sa ma pot face cp in imvu? pentru ca mereu ca imi cumpar naked imi dispare si il pot folosi doar daca sunt cp... dau funda:X^^
TPU! Vreau sa adopt un caine gen Beethoven. Dar nu gasesc mai mult poze cu el!
Mi-a dat un coleg un cont de metin2 (ce am zis hai sa incerc :) ). Si am facut lv 46 sura BM acum am o problema nu stiu unde sa cresc...:|. Imi poate spune cineva si sa imi zica si de la lvl? (mai mult)
As vrea si eu un cod webkinz nefolosit va rog din tot sufletul. Nu pentru mine pentru surioara mea va roog ca parintii nostri nu mai au bani sa ne ia inca un animalut iar ea nu il vrea pe-al meu. Va rog....? (mai mult)
Mi-am cumparat un pitbull de 1 an. Mai poate fi dresat? Multumesc.
Hei! Ce faceti?
Am nevoie de un serial pentru FIFA Manager 2008. Ma poate ajuta cineva?
am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am un pestisor auriu care are boala ich. Are niste puncte albe pe coditza si pe aripioara. M`am documentat mai bine si am l`am pus intr-un acvariu de 4 litrii,...? (mai mult)
Unwanted http://www.youtube.com/watch?v=AodXK3HQ27E&feature=related
Abandoned in romania: http://www.youtube.com/watch?v=efeKuhWS_Kk&NR=1
Vad ca multi ati semnat petitia cu privire la protejarea drepturilor animalelor in China ( http://www.ptroa.co.il/petition/index.php ) si va multumesc, dar cum ramine cu abuzurile locale? http://www.youtube.com/watch?v=wz3I55HKy_0 http://www.youtube.com/watch?v=5HKwjtspTOM&...? (mai mult)
In japoneza. Poate sa imi explice cineva cam ce inseamna.si un exemplu cat de mic referitor la: hiragana, katakana si rōmaji. Sau.macar ce sunt. Multumesc.
Funda! Am un catelus de 4 luni si problema este ca face pipi din 20 in 20 de minute chiar si dupa ce il duc afara vin in casa si iar imi face.:(As vrea sa ma duc cu el la veterinar. ceva sfaturi?
Iubesc foarte mult cainii, am si eu unul. dar astazi m-a muscat unu'si as vrea sa stiu daca pot sa-i fac ceva sa-l ia de acolo.sa-l duca undeva.ca sigur ma va mai musca si data viitoare.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...