Va rog sa-mi spuneti cum este muscatura corecta la un catel rasa bullmastiff - maxilarul superior in fata celui inferior, maxilar pe maxilar sau maxilarul inferior in fata celui superior?
Am o pisica siameza de 3 ani si se comporta urat cu mine si cu bunica mea dar nu i-am facut nimic, oare de ce? cu mama mea se comporta normal dar nu stiu de ce, de ce, de ce?
Am o rugaminte pentru cine poate sa ma ajute.Acum 2 zile am cumparat o pisicuta de la Real.este sanatoasa, are vaccinarile la zi, dar nu vrea sa puna gura pe mancare.Am incercat cu lapte, cu...? (mai mult)
Nu am jucat niciodata jocuri de strategie, pentru ca nu m-au atras.acum vreau sa ma apuc de unul, si fiind necunoscator apelez la voi.nu vreau sa fie online, iar actiunea sa nu se petreaca medieval,...? (mai mult)
Care este site-ul vostru preferat? Al meu e acesta:http://bitstrips.com/!
West Ham - Burnley Hertha Berlin - Energie Cottbus Real Sociedad - Mallorca Bilet la pariuri. Îmi iese? ce ziceti La toate 1
Hello! Pentru telefonul Samsung B3410 cum as putea sa imi mai pun jocuri le el (in afara de cele existente) sau de unde as putea sa le iau? Fundoi.
acum de o saptamana mi am cumparat si eu un acvariu am 2 neoni, 4 sanitari, 1 zebra, un xipfo, si 2 pesti scalari.intrebarea mea este care din pesti astia ar fi putut sa mi manance un neon?
Ma numesc Denisa si sunt din Craiova. Iubesc mult animalele asa ca m.am hotarat sa imi i.au un nou, , prieten, , care sa nu faca multa mizerie si sa nu. mi ocupe mult spatiu.Ma gandesc la o broscuta...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu cu pot sa fac baie unui papagal (perus) ca mi-am luat ieri si nu stiu cu pot sa le fac baie plz help
Cine stie crescatorie sau ferma de chinchila in brasov sau prin imprejurimi (in judet) dau funda
Cainii au buric?
Am nevoie de ajutorul vostu :)! Acum 3 luni am primit un cuplu de perusi... problema este ca acum papagalita are o jumatate de nara albastra si cealalta jumatate maro si nu stiu ce i se intampla.
Cine mai stie niste site-uri ca si Hipet.ro?
Imi poate da cineva sugestii de filme pe care le-ti vazut si v-au placut? :D (Funda)
Sti cineva daca se gasec magazine de proteine, suplimente nutirtive in petrosani?
Cine este din Cluj si este iubitor de animale? Doresc sa va anunt cum puteti demonstra iubirea voastra fata de animale :. Vineri (25.02.2011), intre orele 18:00-20:00 va astept in parcare la Sala Sporturilor...? (mai mult)
Am descoperit o firma super pe facebook care se cheama Berrii's dollery, va place? Cam despre ce e vorba? Imi place sa descopar firme noi pe facebook multe sunt destul de interesante...
Hello! Ce porecla se potriveste la numele : Anna?
Dati-mi un link cu un site pentru pisici cu informatii, adoptii...restul stiti voi! va rog mult! FUNDAAA!
Imi dati va rog niste cheat-uri pentru sims 1?
Cum pot sa invat papgalul nimfa sa nu-i fie frica de mine?
Ce animalut din margele vrei sa fie martisorul tau? voteaza aici : http://camara-cu-margele.blogspot.com/
Andra a nascut?
Sall! Acum un an tatal meu mi-a cumparat un catel de vreo 2 luni, dupa ce a mai crescut l-am dus la tara. De cate ori ma duc la tara el e foarte foarte fericit sa ma vada : imi sare in brate se joaca mereu...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu rase de caini care nu sunt prea cunoscute rase de caini mici de statura! Lasa-ti si poze daca este mersi fundita
Am si eu doua intrebari : a )Cine imi spune si mie de unde pot downloada jocul Plant Tycoon ( 1 sau 2 nu conteaza ) nelimitat si gratis? b) Ce jocuri gen Sims sau Plant Tycoon mai stiti? Dati si link...? (mai mult)
Cum pot invata locking & popping? Stiu bazele, miscarile. Dar n-am acel flux specific. Voi cum v-ati antrenat? Ce-mi recomandati?
cine imi da si mie un cont de lady popular, de nivel cat de cat mare si sa aiba mai multe haine! P. S.:dati-mi contul pe private!
Caut un chihuahua si nu gasesc, caut un chihuahua si nu gasesc toti chihuahua sa apeleze la mine!
Cati ani [maxim] traiesc perusii?
Ziceti-mi un site pentru. rase de caini? dau funda pentru cel mai rapid si corect raspuns.
As avea o intrebare in legatura cu porcusorii de guineea. Vreau sa imi cumpar unul, insa nu stiu in ce consta intretinerea acestora. Am citit multe site-uri despre ei, dar as vrea niste...? (mai mult)
Buna TPU`...Deci trec direct la subiect numai pierd vremea: Am un catel in varsta de 9 luni. As dori sa stiu ce rasa este sau daca este de rasa va spun cum arata aici: Este de talie mica; blanos; boticul? (mai mult)
De unde pot sa adopti caini de rasa in sibiu?
Am vrut sa incerc si eu metin2 ro si nu ma pot loga. De ce? funda
Hei, mi-am luat si eu un peste Betta si am auzit ca trebuie sa-i acopar acvariul in prima saptamana deoarece poate sari afara... e adevarat? si mai spuneti-mi ceva tipsuri de ingrijire, hranire, curatare? (mai mult)
Ce credeti despre hi5, merita sa mi fac cont sa vb cu prietenii mei? Va rog raspunsuri! Are si jocuri? Ofer fundita mare:
Vreau sa stiu cat mai multe despre bichoni! stiu deja multe lucruri folositoare dar as mai vrea sa invat din experienta voastra nu de pe net, carti. etc! as vrea sa facem schimb de sfaturi! vreau raspunsuri...? (mai mult)
Am nevoie de un account pe mondial mt2 ultra fun. Daca aveti o samanca de lv destul de mare si vreti sa mi-a dati fiindca o fata mi-a luat accountu:)) Dati datele prin privat,...? (mai mult)
Imi doresc de mult un bichon dar nu am gasit de unde sa achizitionez unul! Va rog raspundeti`mi daca va ocupat cu cresterea lor sau cunoasteti pe candva care vinde, magazine de animale, orice!
Papagalii perus se pot imbolnavi? Daca da, ce fel de boli? Dau FUNDITA!
Cam cat costa un chihuahua? si de unde pot sa-l cumpar (sunt din Ploaiesti)?
Vreau sa stiu mai multe despre Bichonul Maltez.Doresc sa achizitionez un exemplar si as vrea sa stiu informatii[gen daca e usor de crescut-ce mananca, cat de des trebuie sa il scot sa isi faca nevoile,...? (mai mult)
cine vrea sa imi dea si mie un cont de metin2 de lvl 30 sau mai mare nu conteza daca are arme pe el
Ce jocuri gen farmerama, stardoll sau lady popular stiti?
Ce porecla se potriveste la numele Andra?
Ziceti un shooter pc calumea in afara de crysis si COD, daca mai exist a altele:))
La sims 1 mi-a murit o femeie(in piscina)si tot vine noaptea si ii sperie pe locatari, ce sa fac sa o opresc?
Cum se joaca lady popular? cum faci bani si diamante? cat mai multe detalii, pls dau fundita si vottury!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?