Bay frate! acum sincer vorbesc. Voi suportati oamenii astia? Care nu stiu sa aprecieze ce da Dumnezeu! Mananca si cam atat... daca va pasa intr-adevar semnati petitia...
A-s vrea sa pun la pariuri sportive cu 3 meciuri de cote 1.60,1.40 si 1.70 si de unu nu sunt singur daca iese.As vrea sa imi spuneti care tip de pariu este cel potrivit?
Va rog semnati daca aveti inima. Nu lasati chinezi sa omoare si mai multe animale. http://www.ptroa.co.il/petition/ Daca nu ati fost impresionati inseamna ca nu aveti suflet.
Ce credeti? http://www.youtube.com/watch?v=U1E3UL6uiXc& feature=related Motivul pentru care e postat videoclipul aici e datorita continutului videoclipului. Nu e pentru melodie dar e trist cand vezi...? (mai mult)
Ziceti-mi va rog un metin care cresti foarte repede raspunsu cel mai bun primeste funda :X
Vreau sa imi iau un caine.Eu mai inca un chow - chow{rasa chineza}. Ce rasa sa imi mai iau? Voi ce ziceti?
Hey! Cum pot sterge o intrebare pusa pe TPU?
BUNA! vreau sa-mi dat un sfat m-am si cu tat vreau sa ne muta la bloc sa iau pisiciule amn2 sau sa iua numai una am una mica una mare care o iau?
Cea mai amuzanta gluma primeste funda si vot, dar ⱭŦƎŊŦƗƎ! o gluma compusa de tine, daca nu dau vot stupid, deci cea mai interesanta, amuzanta gluma, funda si vot!
Mi-a murit astazi catelusul. :(( Era ca un frate pentru mine. Dormea cu mine, ii dadeam din tot ce mancam eu. Ne distram impreuna. Chiar daca era doar un catelus, era pentru mine cel mai bun prieten,...? (mai mult)
Ce credeti ca i-ar placea unei pisici mai mult soareci sau pestele?
Cum se fac acele bokeh ("punctele acelea transparente)?
Hi TPU! cine are un cont pixie hollow mai dotat cu lucruri noi... coduri pe le de haine de obiecte.{FUNDA}
Am o intrebare am vazut pe net rasengan si nu stiu cu ce program e facut efectu m-ati putea ajuta
La downlodarea jocului imvu exista risul de a intra virusi in calculator?
Voua cum vi se par persoanele care injura pe strada? Mie sincera sa fiu mi se pare persoane fara educatie...Si inca ceva daca ati fi pentru o zi presedinte ce ati schimba la aceasta tara?
Cine stie sa faca bratari din ata cu nume? fundita
Ce site-uri sititi despre perusi?
Mai stiti intrebarea mea cu,, Care a fost primul, oul sau gaina?,, ei bine acesta e adevarul oul. De ce? Fiindca dinozaurii faceau oua si pe atunci nu existau gainile.Asa-i ca e adevarat?
As vrea sa stiu si eu ce inseamna " script " la Counter Strike? Multumesc Mult!
Deci am un iphone! si nu stiu nu am gasit nicaieri la iTunes sa pun de pe PC pe Telefon poze :| numa invers de pe iphone pe pc. please help funda
am o problema. De fapt nu eu, ci prietena mea. Nu stiu unde a apasat si i-a disparut bara aceea de sus de la Google unde iti apar site-urile ( chestile acelea cu http://www.TPU.ro/aduaga-intrebare...? (mai mult)
Ce folositi pentru a recompensa un pui de caine (3 luni) in timpul dresajului?
:'( vreti sa stiti care-i problema? ok, deci, am 130 de lei(in jur de) si vreau sa-mi cumpar un acvariu, cu pesti, cu filtru, etc. si nu stiu cam cat ar costa la animax iasi, cele mai ieftine preturi...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un animalut Webkinz. De care ati zice si vreau si pretul. Sa nu fie scump. Funda
m-am gandit sa infiintam o categorie prin care avem posibilitatea sa adoptam animale, sa cumparam si sa vindem!(nu neaparat animale, si obiecte)voi ce ziceti? sunteti de acord?
Heeelp me! Ce trebuie sa fac la farmville pe facebook?
Ziceti-mi si mie nuste sarbatori americane sau engleze da nu pastele, craciunu etc. cine imi da cele mai multe sarbatori primeste funda
Buna >:D< . am un catel geolden retriver :X si e in calduri ... as dori sa gasesc o catea de aceiasi rasa { in judetul sibiu ]...:) . ma putetei ajuta ?:o3 :*
Am un motanel nascut in vara care nu vrea sa faca la litierea! face treba mare prin toate colturile.acum un minut am gasit un excrement pe mocheta din hol, m-am saturat sa strang atata dupa el! mama spune...? (mai mult)
La nimfe (ninfe- papagali) ou fiert daca le dau, le dau galbenus sau albus sau ambele? si coaja de ou o faram si le dau?
As vrea sa ma duc la volei, sunt din Bucuresti.La ce club as putea sa ma inscriu?
Deci am rezolvat iphonu l-am decodat merge tot tot tot :X bun dar l-am bagat la usb :)) si imi apare Restor From The Backup : "BuLL^eT" "bullet fiind numele meu " si mia mai aparut si Set Up as a new...? (mai mult)
De ce nu exista mancare pentru pisici cu gust de soarece?
Buna, Eu vreau sa imi fac un site gratuit, intrebarea mea este ca cine stie pe ce server sa imi fac? Adica unul destul de bun... de exemplu: Wordpress, Jimdo, Blogspot, Blogratuit etc. Fundaaaaa? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu youtube-ul? Nu-mi merge decat 2 secunde apoi se blocheaza... Ma puteti ajuta?
Va rog frumos sa imi raspuneti la o intrebare.Stiu ca e cam ciudata:)). Voi ce ati face atunci cand un prieten de al vostru sar da drept altcineva.Care da cel mai frumos raspuns dau fonta.
[funda] Am si eu nevoie de niste site-uri despre telefoane si masini. Adica niste site-uri care sa-ti zica mai multe despre memoria telefonului, despre tipuri de telefoane, despre camera foto etc...? (mai mult)
Am un papagal perus si ii dau sa manance mar. E oare vreo problema?
Buna am o foarte mare problema astazi mi-am vazut cainele meu ca statea ascuns intr-o incapere. Cand l-am strigat el a venit la mine dar era asa suparat si tot isi dadea cu labuta peste cap isi sucea capul...? (mai mult)
Buna TPU...stiti cumva de unde pot sa descarc jocuri pentru telefon toch dati-mi si mie un link daca vreti ...pa pa. pupici:X
Hey fiti atenti ce intrebare pun acum o sa muriti de ras: Deci am auzit pe strada azi ca 4x4 fac 28 cica asa era rezultatul inainte pe bune chiar asa era? Eu stiam si stiu si voi stii ca.4x4=16:))
Hello`! imi puteti spune de unde pot downloada messenger 10? :> un link ceva :D? da sa fie bunn :> plsS dau funda :x
De la un timp au inceput sa ma doare genunghii, ei bine imi dau seama ca este vorba de apofizita.Stiu ca toti zic sa nu alerg in ghete cu crampoane si pe suprafete tari. dar asta e "meseria" mea...? (mai mult)
Cum uninstalez imvu toolbar? FUNDA!:)
Ce private de metin2 stiti sa fie PvP, sa te dea de la lv maricel, sau macar ca ironju2 sau metin2 united!
Buna TPU m-am jucat mai demult un joc cu mario unde apa crestea si eu trebuia sa fug va rog imi ziceti cum se numeste fundoaie
Salut v-as ruga sa raspunda la aceasta intrebare doar cei care au fost in grecia in vacanta.cum e? care e procedura pentru a rezerva din timp o vacanta, avantaje dezavantaje etc...multumesc anticipat
Hey :"> umm... Stiu sa dansez DnB., Tecktonik dar nu imi place c-walk. Alte dansuri gen street stiti? :"> Cu exceptia hip hop-ului o. O
Cumpar akita inu japonez...nu dispun de foarte multi bani dar incepand de azi ma rog la Dumnezeu ca gasesc un akita inu japonez ieftin care sa fie cel mai alintat caine in urmatorii 10 ani.astept "ofertele"voastre? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!