Puteti sa imi dati multe site-uri de unde pot descarca case, haine, obiecte si altele pentru sims 2? FUNDA PENTRU CELE MAI MULTE SI BUNE!
Am si eu o intrebare de unde pot face rost de fitil gen cel de la artifica se numeste visco fuse :D...sau alt fel de fitil dar sa arda gen ala
Pentru jucatori de metin2, unde sa ma duc sa cresc de pe la lv.28? fundita:D
Dati-mi mai multe ex de genu asta: i love music i love cooking i love talking etc.ms:D
Imi puteti da si mie va rog frumos un cont IMVU de fata pe care nu il mai vrei? Poate fi si V. I. P sau ap chiar si creator dar sa aiba multe accesorii pe el a si apropo vreau sa mi-l trimiteti...? (mai mult)
Bunaa:) Ce credeti despre pisicute? Ziceti-mi si mie, cate aveti(cine are)? Eu cred ca sunt dragute, le ador, am 6 :x
Va rog foarte frumos imi dati un cod webkoinz pe privat? va rog
La jocul travian, nu stiu cum sa atac, va rog ajutati-ma in privinta asta, fundita
Nu stiti cum pot sa am pachetul start pe ZOOMUMBA? Pentru ca nu stiu cum sa fac sa il obtin.Deci cine imi da cel mai complet raspuns o sa il ajut sa fie inaintat pe ZOOMUMBA.
Care ar fi cel mai bun nume pentru un caine?:D
Care ii idolul vostru la fotbal? dau funda celui/celei care are acelasi idol ca si mine
Ce carti sunt recomandate unui copil de 11 ani ( vara mea a apelat la ajutorul meu )
Stie careva din ce cauza orhideea face clei?
Va uitati la emisiunea Cezar si cainii „Cesar Millan", vreau sa stiu daca poate veni in Romania.
Stiti carti in care personajul principal ( nu neaparat principal ) sa fie un catel?
Maine imi voi lua doi hamsteri (fata si baiat). Am o cusca de plastic si am mai facut eu in seara asta inca o cusca (de fapt o aveam mai demult dar era rupta). Cea pe care o aveam cumparata are 48/14/27,...? (mai mult)
Care clan de CS e mai bun: *aAa* sau TeG?
Sunt nou pe acest site. Am gasit pe internet mai multe materiale despre dresjaul cainelui si nu stiu care este cel mai bun: www.caini.org www.cartedresaj.ro Valentin Chirita www.dresjaul-cainelui.cabanova.com...? (mai mult)
Ce parere aveti despre vodafone 543 (eu am i-phone nu vodafone 543)mie nu imi prea place astept pareri dau fundita si voturi
Cum pot sa imi reinstalez driverul placii video? Funda>
Spuneti-mi povesti cu cateii vostri [cum ia-ti gasit, ia-ti acceptat, te-ai gandit sal adopti dar, etc...]FUNDA
Ce pot face maine ca sa am o zi frumoasa?
dati-mi si mie linkul de la Counter Strike 1.6 lant Final!
As dori sa ii dau prietenei mele un cont IMVU cu multe lucruri(haine, accesorii, camere)daca se poate si cu bani(nu este obligatoriu). Ea isi doreste mult un cont IMVU frumos, si as dori cei...? (mai mult)
De unde pot gasi fifa 2011?
FUNDA Cine stie niste jocuri online de genu penguin clubdar sa nu trebuiasca sa platesti ca sa fi membru din ala...Sau sa nu existe,, super,, membru din ala[nu mai stiu cum se numeste]
Urgent! Ajutazi'ma cu niste nume de catetzei pentru un Dog de Bordeux! (( http://www.agenda.ro/pictures/hobby1/dog-de-bordeaux_01_b.jpg ))
Cine are sa imi dea si mie un cont pe wolf quest? Am incercat sa imi fac eu unul, dar zice ca emailurile sunt deja folosite.[dati-mi pe mesaje]
Ce solutie trebuie sa pun in acvariu ca sa nu se mai inverzeasca pietrele, scoicile si apa
Sall am o problema cu Cs-ul meu are grafica proasta si se misca in reluare mi l-am reinstalat! Inainte avea la Options-Video era la OpenGL dar acum e la Softwere si nu ma lasa sa o dau la OpenGL ca imi...? (mai mult)
As vrea sa stiu care este cel mai nou Sims?
Catelusa mea a murit foarte repede, salivand, parca se innecase cu ceva si tremura.Cand m-am trezit si am vazut-o nu se manifesta asa. M-am jucat cu ea, dupa 5 minute mai tarziu a inceput sa tremure,...? (mai mult)
Cum poti sa inveti un perus sa vorbeasca? Trebuie neaparat sa fie de culoare albastra? Cat timp dureaza sa il inveti?
1.Caniche-ul e caine de vanatoare? 2.Cum imi pot sa il antrenez pentru vanatoare?
Vreau sa fiu generoasa si sa dau o fundita...Primul care imi spune numele prenumele si varsta primeste fundita de le mine...:-*
O sa ma mut la curte, ce caine de paza sa iau? Langa ele sa puneti si o poza cu anumitul caine )
Sall! De ce CS-ul meu are grafica nasoala? Pana acum avea grafica normala dar acum se misca in reluare si are grafica proasta! Cum pot sa setez grafica la cs?
Heii! As vrea sa stiu ce hobbie aveti pentru ca eu inca nu l-am gasit!
Cum fac la Sims 2 sa nu se mai trezeasca oameni noaptea? As vrea sa doarma toata noaptea cum fac? Ca eu nu i pun sa doarma ziua, da ei tot se trezesc noapte. De ce?
Imi spuneti si mie ceva jocuri asemanatoare cu Perfect World dar sa nu fie MMORPG...sau ceva de genu, nu ma prea pricep dupa mine ar fi online...deci sa nu fie online:D
Cum sa ii pun numele catelusei mele? Are o luna si e corcitura:bichon maltez cu pechinez. Este alba si sa stiti eu m-am gandit la Sasha.
Cum pot sa scriu mari si colorat pe lady popular? sau sa pun poze la comentarri?
Cum inveti cainele la vanatoare?
Cum pot sa cumpar haine sau alte lucruri pe Perfect World? Stiu ca imi trebuie aur sau argint dar nu stiu cum sa il fac. Nu este cumva o metoda de a transforma monedele in aur sau argint?
Oare dc familia mea nu vrea sa imi ia un catelus?
Sall! Stie cineva cum se numeste melodia lui Nini cand canta ea in rochie albastra atunci cand a aflat ca Tomas se casatorescte cu Selina(Celina)?
Cat costa :un porcusor de guineea sau un hamster - depinde de rasa nu? fundita
Cine are cont Metin2 de lvl 27-50? dau cont de webkinz cu doua animalute pe el! sau, macar imi puteti recomanda vreun site cu Metin2 privat?(desigur, un privat bun)
La ce varsta poate fi sterilizat un catel? (mascul )
Cine imi spune si mie mai multe despre Sash... ii dau funda, promit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?