Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Salut m-ar interesa niste scoli de dresaj canine in brasov imi puteti da niste date de contact si recomandari?
Am pus un clip pe youtube pe mel "I need you -Michael Jackson" si nu poate sa il vada nimeni si scrie ca incalca drepturile de autor de la Sony music... Cum as putea face sa fie vazut de toti, nu as dori? (mai mult)
Intrebarea va fi tot despre andreea.Alaltaieri(18.12.2010) pe la ora 6:30 in curte la un prieten era un baiat de 18 ani (eu am14) si Andreea lo bulgarit. o iesit baiatu din curte si o sarit pe mine si ma...? (mai mult)
Am un bichon de 10 luni care a invatat sa faca afara dar eu ii mai tin un pad in casa pe care mai face, dar mai are cateva coltisoare prin casa pe unde face.Cum sa. l dezvat de acest obicei? Multumesc!...? (mai mult)
Buna am nevoie de ajutor la jocul IMVU. nu stiu cum sa fac credite. Cainele mi-a murit asa ca nu mai pot apela la el. daca stiti si ma puteti ajuta va rog sa o faceti. Funda :D P. S. : nu dau accontul...? (mai mult)
Buna as avea nevoie de ajutor la jocul IMVU. nu stiu cum sa imi fac credite Cainele mi-a murit asa ca nu pot face credite cu ajutorul lui. Va rog cine ma poate ajuta sa o faca. Funda... P. S. : Nu? (mai mult)
Eu am cativa porumbei si unul dintre ei are un fel de boala isi roteste capul intruna si nu stiu ce sa fac unii mi-au zis sa-l omor ca sa nu se imbolnaveaska si ceilalti dar imi pare rau de el si magandeam...? (mai mult)
Pe ce site pot urmari filmul singur acasa 1, 2, 3?
Cum se trimit haine pe stardoll?
Va rooog help me! Ce jocuri pe net cunoasteti cu avatare(adica joc eu cu prietenii in acelasi joc)?
Hi TPU! Vreau si eu sa stiu cat costa un carnet de sanatate pentru pisici si ce vaccin ar trebui sa ii fac prima data(pisica are 4-5 luni). Si ce costuri au vaccinurile?
Ce animale va plac cel mai mult? Lasati argumente :) Funda celui mai detaliat :X
Ajutati-ma pls spuneti-mi pls cum pot sa imi fac un post de radio online pls pe pasi FUNDAA!
mi-as putea construi eu singur un bob? are un prieten un bob si ma voi lua dupa el cu sistemul de virare si franare.ma candeam la un cadru metalic si sa fie o caroserie sin tabla si cu schiuri o...? (mai mult)
Cum pot sa fac o fumigena sau o bomba? Nu de alea cu mingi de pingpong vreau sa fie ceva calumea.
Cine a fost la concursul "cupa Mos Craciun"? la inot, la Universitatea "Stefan cel Mare"? funda! eu am fost!:)
Pentru cei care joaca san andreas multi player (prescurtat samp) am o propunere. Avem un server de 50 de sloturi. Vrem sa facem un film dar avem nevoie de oameni pe server de incredere. Daca exista vreo...? (mai mult)
Am o catelusa din rasa Shitzu cu varsta de 8 saptamani. I-am facut baie in seara asta, dar cam tremura si are nasucul putin cam rece. E totul ok sau ar trebui sa imi fac griji?
Am un catelus, mascul. si as vrea sa l dresez, ce i pot da ca rasplata, ceva bun de mancat? si inrest, ce i pot da sa manace?
Nikon l110 sau fujifilm s2800?
eu joc handbal si am fost invitata sa joc la o echpa de club iar prietena mea cea mai buna nu a fost. ea chriar vrea sa vina ce fac ce sfat imi dati? Fundita:-*
Ce ati vrea sa cititi pe un blog?
Vi se pare ciudat ca acum, la aproape 13 ani, sa doresc sa invat sa cant la pian?
De ce unii oameni simt nevoia unor animale de companie, in vreme ce animalele, in general, nu simt necesitatea de a avea oameni prin preajma?
Stiti un loc/un profesor pentru lectii de calarie si de pian? si cam cat ar costa un pian?
Cum pot sa arat ca imi pare rau ca am luat 6 la teza la matematica(sunt abia clasa a VI-a)fata de parintii mei(altfel nu o sa mai primesc nimic de Craciun)? Multumesc anticipat sarbatori fericite si...? (mai mult)
Mi-au asdus ursii si mi-au adus doi ursi bruni si doi grizzly si doi baribali. Ce sa le dau sa manance, cum sa le ingrijesc blana, au decat 3 luni. Dati-mi sfaturi cu pot sa ii ingrijesc si se vor simti...? (mai mult)
Va plac porcusorii de guineea? De ce?
CE este Inna? stiu ca e romanca de e moldoveanca olteanca... ce e?
Cum vi se pare Canon PowerShot SX20 IS? Il aveti cumva? Face poze bune? Funda:D
Cei care au ID-uri pe webkinz sa se uite aici: http://w3bkinzad3lyna16.blogspot.com/2010/12/webkinz-restaurant-ala-ad3lyna.html
Imi dati si mie un cot pe metin2gx de nivelu80 sau 79 sa fie goll va rog frumos
M-am hotarat sa-mi iau doi ursi. M-am interesat de doi ursi. Barbatul care mi aduce zice ca pot sa imi aleg din 3 ursi : baribal grizzly sau ursul brun asta e grizzly http://www.idahoreporter.com/wp-content/uploads/2010/11/Grizzly.jpg...? (mai mult)
Ce muzica sa le pun la perusi seara ca sa doarma linisiti?
Care ii parola de accelerare la cs? funda
Vreau sa ii fac cadou un catel(de Craciun) nepotelei mele.Are 11 ani si ma gandeam sa ii iau un catel de medie mica. Ce rasa imi recomandati? Si daca puteti sa imi ziceti si cateva detalii despre...? (mai mult)
Deci...este un baiat la mine la scoala care imi place de el, iar mereu cand trec pe langa el se uita la mine.credeti ca ma place?
AS vrea si eu din suflet un hamster. dar mama cu tata zic amandoi ca miroase urat ca trebuie sa ai maaaare grija de el.si nu ma lasa mai ales mama! tata mai e cum e pe el cred ca pot sa il convig dar mama...? (mai mult)
Am o curte foarte mare. As vrea sa cumpar un urs ( adevarat ) CE specie mi-ati recomanda?
Acum 3 saptamani mi-am cumparat un pui de porcusor de Guineea. Ma ingrijoreaza faptul ca este foarte salbatica :|, adica se rostogoleste, sare si nu ma lasa sa o mangai(se rasuceste pe toate partile...? (mai mult)
Punct ochit Punct lovit! Am canvinso pe mama sa imi dea o sansa ca o pisicuta la bloc dar mai trebuie sa il conving pe tata PS: este foarte incapatanat dar si lui ii place de Pufulet pisicuta pe care o...? (mai mult)
Hello! dati-mi si mie cateva sfaturi simple si utile pentru tratarea petelor lasate in urma cosilor si pentru tratarea cosilor :(( va rog! dau fundita;)
Nu stie nimeni cum se fac banii pe Imvu:(?:xRaspuns rapid:o3!
cine imi spune cum se numeste tigara care o fumeaza acest tip: http://img571.imageshack.us/img571/8840/65494118938798172390100.jpg banuiesc ca e marijuana dar e destul de mare. daca se poate sa`mi...? (mai mult)
Cum pot sa printez de pe o imagine PDF-textul, acesta fiind criptat, cu ce pot decripta, pentru. printarea textului?
Hey care este din Baia Mare imi spuneti de unde pot cumpara wrestling smackdown vs raw 2009 2010 2011 unul dintre astea 3 as fi mai curios de 2011 atentie toate sa fie pentru ps3 Funda:D
Are cineva amstaff? ce puteti sa-mi spuneti despre el? cum se comporta cu voi? dar cu strainii? merita sa-mi iau? :d funda!
Stie cineva daca sunt si chesti gratis in second life ca am 0L$ si aleea sunt singurele pe care mi le permit sunt va rog spuneti-mi ca eu n-am gasit nimic gratis.
Vreau sa imi ziceti si mie daca stiti un program cu care sa fac un clip numai din poze si text, si cu o melodie pe fundal. Pozele sa se miste diferit, de sus in jos sau invers, de pe diagonala etc. si...? (mai mult)
Hey! Uite...am un porcusor de guineea si are aproape 6 ani...incepe sa sughite. dar nu este obisnuit sa faca asa de abia de acum 1-2 luni a inceput asa ma ingrijoreaza ce ar trebui sa fac? funda:X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!