Buna:). dati-mi va rog niste site-uri de unde pot downloada jocuri pe telefon. funda :>
Buna-seara. M-am dus sa imi iau o mandarina si sa ma uit la un film. Pisica mea era in pat intinsa.Eu aveam o farfurie in fata laptopului si incepusem sa decojesc mandarina.Langa aveam o alta farfuriuta...? (mai mult)
As dori cum pot afla media de vizitatori ai blogului meu de pe blogspot. Daca se poate dati-mi un link cu scriptul.Si cum se utilizeaza.(fundtza)!:))
Cine are yorkshire terrier? Cum il/o cheama? Ai avut probleme cu ea/el?
Bunaaa! am si eu o intrebare:am 2 prietene:raluca si andreea.raluca e mai de treaba dar de colindat. aveam o traditie:in fiecare an sa mergem toata strada(ea nu sta pe strada) si a mituit cativa din membri...? (mai mult)
Voua noaptea la 1, 2 cand va e sete va e urat sa mergeti dupa apa...(eu am impresia ca e cineva in spatele chiuvetei) si. odata am visat ca am fost la un vecin (bogdan) in curte si casa au parasito. bunicul? (mai mult)
Deci. :) as dori un cod la sony ericso (satio) pentru blitz sa pot sa las blitul cat vreau pentru ca nu pot la option si la asta ca se stinge dupa 3 secunde :) stiu ca e ceva cu *...? (mai mult)
Buna...imi puteti recomanda ceva melodii care sa se potriveasca pentru un filmutz de dragoste.Doresc ceva mai diferit, ceva frumos...
Care sunt aromele de la vogue jardin sous la neige si balade au parc? E adevarat ca tigarile vogue sunt mai slabe?
Caut un pui de buldog francez, eu sunt din Iasi, astept detalii si eventual un pret si email-ul, nr de tel afisat. o zi faina
Daca ar fi sa alegeti intre ciobanesc de berna, husky, bulmastiff, rotweiller, golden retriever, saint bernard, labrador, malamut si akita, ce ati alege? :D
Vreau si eu un site cu poze cu catei labradori (nu imagini google) dau funda :]
Care sunt perioadele de imperechere a pisicii?
Ce este in ultimul timp cu atate erori la Barn Buddy?:|
Un nume super dragut pentru catei cu R, Z, H, W va rog funda :)
De unde pot sa descarc gta san andreas multiplayer?
Azi mi-a aratat un coleg c u fel de nod. 2 sfori legate in incheieturile mainilor (ca si catusele) intersectate. ca la un lant. Si cica de desface doar tragand te o ata. teoretic pare imposibil. dar e o...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=tnZrI9UaCPI Pareri? :) Funda pentru cel mai bun critic.
Hei;;) Stiti ceva jocuri faine gen Pink Panther, Santa Clouse in Trouble, Extremely Goofy Skateboarding? nu stiu :d.:-? jocuri faine:)) Funda:*
Azi dimineata am aflat (de la parinti) ca mi-a murit motanul!:((:((:(( Este groaznica aceasta veste.Nu mai pot...plang in continuu. L-am iubit foarte mult si imi pare asa de rau ca in ultimu timp nu i-am? (mai mult)
Am un hamster pitic caruia au inceput sa ii creasca dintii si tot roade gratiile de la cusca. Nu stiu ce sa ii dau ca sa rontaie si sa fie si variat. I-am pus o jumatate de nuca cu coaja cu tot, ca sa...? (mai mult)
Hey! Stie cineva unde pica rib? Eu am lvl 29, am un fms dar as vrea si un rib. Dau funda la cel ce raspunde cel mai rapid si cel mai corect.
Cine imi da cele mai Funny/Cool nume de catzelusi?:X
Buna TPU.As vrea putin ajutor pentru cum pot folosi Steam-ul pe care l-am downloadat de pe net as vrea sa il folosesc in special pentru Counter Strike, dau
Mai e nevoie de descriere? harciog Data suspendarii: 7 Decembrie 2010 Motivul suspendarii: Raspunsuri jignitoare: Asta inseamna ca nu mai da de baut?
Am descarcat un joc wedding dash de pe most fun si cand l`am instalat mi-a dat eroarea. apoi am incercat sa il fac din nou dar iar mi-a dat eroare... Ce pot face? Dau fundita.`!
World Of Warcraft, Metin sau Counter Strike?
Va plac filmele indiene? Daca da, care va plac cel mai mult? astept pareri cat mai diverse. Ms :-*
Ce ati alege intre un caucazian ciobanesc (pui) sau o dacia 1310?=))
Invitatie faillist? salut allz cine ar putea sa imi dea si mie o invitatie pe faillist? id voom51@yahoo.com
Ce site-uri gen WoozWorld mai stiti? dau funda daca site-ul e Cool
Ai un animalut? pune-i poveastea aici!
Salz TPU! iar revin cu o intrebare.sora mea, a visat ieri seara pe strabuica vie ca a reinviat! si ii este frica sa nu se intamlple ceva rau. ce inseamna?
Hi! Cum sa scriu la Google ca sa imi dea imagini cu, cutiute ca si oamnenii! Am vazut o groaza de avatare si nu gasesc. Am dat pe Google 'poze cutii personalizate'. si nu`mi da. Please ideei :x Funda,...? (mai mult)
Motanul meu este foarte bolnav si imi este frica sa nu il pierd :((:((. De fapt tuturor din casa le este frica pentru ca il iubim mult :((:((. Mama a vorbit despre acest lucru cu cineva iar acea persoana...? (mai mult)
Sunt doua caractere emo http://www.meredo.com/image/4219/i-love-you-emo.html Spuneti'mi si mie cum ii cheama, va rog!
Sall ce preferinte aveti la masini? Daca e spuneti si modelu, adica sa nu spuneti numai marca.Si va rog daca e sa nu incepeti cu ferrari si pagani din astea care se gasesc la noi in tara.
De c eporcusorul meu de guineea nu vrea sa manance? si de ce caainele meu nu suporta atunci cand il tung? ma comport frumos cu el da atunci cand il tung prca e...
Cum arata o imperechere de perusi?
Funda :) sunt clasa a VII-a si maine am teza la romana as vrea sa ma pregatesc bine si nu gasesc pe net subiecte pentru teza :(( trimiteti-mi si mie un subiect p teza ( sa nu fie teza unica ) pentru sem....? (mai mult)
Buna cine are vreun cont si vrea sa faca schimb de conturi webinz sa ma adauge la drea de mess Starhanelore
Unde pot gasi un cow cow?
Mi-am visat bunica pe patul mortii. ce inseamna?
De ce asa-zisii iubitori de animale se feresc sa-si cumpere catelusi care au viermisori?
Alege dintre: -Yorkshire Terrier Toy sau Shin-tzu -Ciorba sau Fast food -200 de lei sau 200 de euro -Ce clasa esti? -Ce animal ai? DAU FUNDITA!
Voi ce faceti cu mighty beanzurile? Eu am facut cu o saptamana inainte o cursa din hartie de 1 metru jumate. Daca ai 6 poti sa faci o tura de biliard. Mega beanurile sunt bilele perfecte. Funda la cel...? (mai mult)
Imi va da un prieten un porcusor de guineeea cu 10 lei iar cusca am auzit ce e ff ieftina 20 lei. ziceti-mi comportamentul lor fata de stapan. Funda evident.Plz.
as vrea sa raspunda baietii care joaca imvu, as vrea si eu un prieten. daca vreti trimitetimi mesaj pe privat.
Salut`TPU! As vrea sa stiu cat poate traii un caine Lup?! unii spun ca pana la 14 ani, dar pe net am gasit ca ei pot trai si 20 de ani.Pana la urma care e faza adevarata`?:-/.~Funda~.(pentru cel mai bun...? (mai mult)
Stie careva pe ce data mai exact apare revista Popcorn? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?