FUNDITAAA LA RASP BUNE! Hey.Am primit un porcusor de guineea si as vrea sa stiu cate ceva de el.La cat timp trebuie sa il spal? si ce jucarii pot sa ii dau in afara de labirinturi? Ce are voie sa manance...? (mai mult)
Am ramas in pana de jocuri:(:( ce jocuri va jucati voi online gen ourworld sau ceva totusi amuzant fundita cel care da cele mai bune jocuri
Care sunt animalele tale preferate? ale mele sunt:tigri, hamsteri si caini
Am o mica-mare problema: pisica mea a plecat acum vreo 2 saptamani de acasa si nu s-a mai intors. de obicei ea pleca dimineata si venea dupa-amiaza sau seara dar de data asta nu s-a mai intors. am...? (mai mult)
Stie careva un site numai cu poze cu pisici, pe care le votezi apoi ele primesc mancare...sau chestii din astea? E un site care incepe cu m(nustu cum)cat.ro,si nustu cum se numeste!
Mie imi place sa dansez, sa cant, dar, cu parere de rau, in Rep. Moldova nu am unde sa-mi dezvolt aceste hobby-uri. Voi ce hobby-uri aveti?
Imi puteti da niste siteuri cu jocuri de fete dar nu dressup plsss DAU FUNDA!
Stie cineva cum se castiga credit pe "imvu"?
Aveti idee cum pot imblanzi un pisoias? L-am primit de la cineva, este 100% negru. Problema este urmatoarea: este super speriat. Sta doar pe sub mobila sau paturi, si cred ca de cand l-am luat nu a mancat...? (mai mult)
Buna :* as vrea sa'mi fac un nou aidiu d mess. dar nu stiu.sa fie mai special. cele mai multe dau funditse :*
Imi doresc foarte mult sa adopt pui bichon sau shitzu. m-am casatorit recent intr-un concurs numit, , nora pentru mama, , si acum locuiesc impreuna cu sotul meu in galati, suntem iubitori de animale...? (mai mult)
Bichon sau caniche varcolac sau vampir vacanta mare sau in puii mei emo sau goth tosa sau rottweiler pitbull sau amstaff ras sau plans?
Cum sa imi invat pisica sa nu mai intre in casa, ca motanul mai batran deschide usa, intra dar il prind ca e mai batran da aia mica fuge repede sub pat si nu pot sa o mai scot, cand iese o bat dar dupa...? (mai mult)
Hei:(( Am avut un pekinez imperial si asta e a 2a oara cand bunica mea il da varului meu care sta in alta localitate mai departe de mine Prima oara a stat 1 sap, dar asta e a4a saptamana de cand nu...? (mai mult)
La fifa ce inseamna Cf, Rp si celelalte cine imi spune ce sunt atacanti, mijlocas primeste funda
Stie cineva site-uri pe care sa iti arate cum sa faci stelute de craciun din hartie in afara de origami-club funda
Am un catelus mic de vreo 2 luni si nu stiu ce nume sa-i dau, dar as vrea sa mentionez ca l-am gasit in fata unei scoli si este foarte fricos. dau funtita :X:X
Cum dezvat un catel sa nu ma muste?
Am o problema, papagalul meu (perus) ii apar de vreo 4 -5 luni niste tepi pe cap in zona penelor, am crezut in prima luna ca este un fel de tulei si ca ii va creste pene, nu am mai fost asa alarmata,...? (mai mult)
Am gasit pe un forum strain o clasificare a bichonilor maltese in taivanez si australian, nu se dadeau detalii dar ziceau ca in functie de asta e si marimea catelului, voi stiti sa existe o astfel de...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc iar de metin 2 ro si nu prea stiu ce caracter sa-mi fac. Vreau sa fie fata si nu samanca si poate aflati si cum sa bag punktele si ce magie sa aleg, dar nu e obligatoriu:P.Thx:)
Hi TPU, cine stie un joc cu avioane
Cand am ajuns la nivelul 51 la Burn Buddy mi-au dat 2 seminte la lalea si 2 de mango. Tin sa mentionesc ca mango nu apare in lista de legume pe care pot sa le cumpar.La voi apare? Daca da in cat timp se...? (mai mult)
In ce an s-a hotarit, si s-a sarbatorit pentru prima data, pe 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei? Ce eveniment comemoreaza?
Unde se gasesc carasi aurii de vanzare? Sunt din Neamt.
Unde as putea gasi acvarii mai ieftine de 500 RON? Multumesc anticipat.
Asi dori sa imi cumpar o pisica, dar nu stiu ce fel de rasa. Voi ce imi recomandati? De ce?
Buna TPU:(. Am un porcusor de guineea(am mentionat si in celelante intrebari) care este constipat.Nu merge nimic! Sta trist intr-un colt si plange... i-am dat si ardei gras, si mar si varza dar tot nu? (mai mult)
Cine stie bataia de la chitara la colindul scoala gazda din patut?
as dori sa le fac caudou bunicilor. dar nu stiu ce cadou, ca animale au destule nu pot sa le ingreunez viata daca le aduc animale incontinuuuuuu
Are cineva programul pentru BARN BUDDY, cu care plantezi deodata, culegi deodata, etc?
Sal, cum reusesc si eu sa nu imi mai apara hack shield la metin2? nici macar nu folosesc hack-uri si imi apare acest hack shield. Mi-am formatat si pc-ul si tot continua sa apara. Ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Am instalat windows-ul in italiana, am instala Adobe After Effects cs3 am dat sa se instaleze in engleza si so istalat in italiana. cum pot sa sa schimb limba?
As vrea sa imi cumpar niste carasi aurii. Sunt dispusa da dau oricat doar ca sa fie fericiti. Ce ar trebuie sa stiu macar pentru inceput? Am inteles ca sunt destul de greu de ingrijit si destul de bolnaviciosi,...? (mai mult)
Anuntati-va prietenii(si pe cei din afara tarii, daca aveti) ca s-a redeschis www.pocmania.com
Cum creez haine in imvu? Dau fundita :>
HELP! Am un perush, care, astazi, am observat ca i-a curs sange de sub aripa f mult si se tot scarpina.Nu stiu efectiv ce pot face pana maine, logic ca destinatzia va fi veterinar, dar azi? Am consultat...? (mai mult)
Porcusorul meu de guineea e constipat.Nu a facut toata ziua. E posibil ca a rontait putina hartie? Ce plante/legume ii pot da sa isi revina? Chiraie pe un ton inalt dar nu alarmant, calm cate-odata... Purceii? (mai mult)
Cine stie vre un nume de pisica sa imi dea si mie, iar cine se pricepe la asa ceva sa inventeze si ca sa va ganditi la un anumit nume va dau informatii despre pisicuta mea.Este draguta, pufoasa,...? (mai mult)
Am mai adresat intrebarea asta pe multe forumuri dar nimeni nu e in stare sa imi raspunda :( ce greutate ar trebui sa aiba un bichon maltese mascul la 3 luni?
Buna:( Va rog dati-mi niste nr de telefon sau niste nume de cabinete veterinare din tg. mures. URGENT! Multumesc anticipat:)
Salut tuturor de la TPU deci: pun si eu o intrebare sau mai bine spus o rugaminte daca puteti sa ma ajutati sa-mi promovez propriile melodii eu fac hip-hop destul de bune dar problema este ca nu stiu cum...? (mai mult)
Buna:) am o intrebare. este URGENT. Ieri perusul meu s-a inecat cu ceva si a dat din cap ceva vreme. I-am dat apa si a si mancat.De atunci mananca foarte mult. Dar astazi de abia ca mai ciripeste si sta...? (mai mult)
nu stiti cat costa un papagal agarponis(amorez)?
Buna :) pisica mea are un nodul vreau sa stiu daca acesta se poate trata si daca e caz de operatie sau nu plz help :((
Imi plac jocurile pc ca spore, sims2 si 3, wildlife parca 2, zoo empire si multe altele. Imi plac mai ales cele cu animale ( si cele de calarie :X am o multime)Imi puteti spune mai multe?
Am scris foarte multe cantece(majoritatea in engleza, doar 2 in romana:P) si inca scriu pe baza sentimentelor pe care le am la acel moment sau pe baza unor intamplari. Dar insa nu am o voce destul de puternica...? (mai mult)
Miam loat un rottwailer cum as putea sa il invat sa faca la baie si comenzile e femela si are 2 luni aaa si cum fac cu mancarea pentru ca mananca ff mult
Miam loat un rottwailer de 2 luni e femela ce nume as putea sa-i dau eu m-am gandit la Diabla da toti spun ca suna urat vreau sa ii dau un nume asociat cu personalitatea adica cum e ea mai rea.
Ce jocuri pentru pc de tip time management foarte bune stiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Xena20 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?