TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1107
  • 1108
  • 1109
  • 1110
  • 1111
PA21345678i9
în 1 Decembrie 2010 | PA21345678i9 întreabă:

FUNDITAAA LA RASP BUNE! Hey.Am primit un porcusor de guineea si as vrea sa stiu cate ceva de el.La cat timp trebuie sa il spal? si ce jucarii pot sa ii dau in afara de labirinturi? Ce are voie sa manance...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
deewtzycka
în 1 Decembrie 2010 | deewtzycka întreabă:

Am ramas in pana de jocuri:(:( ce jocuri va jucati voi online gen ourworld sau ceva totusi amuzant fundita cel care da cele mai bune jocuri

5
Răspunde Raportează
Andrei_2426
în 1 Decembrie 2010 | Andrei_2426 întreabă:

Care sunt animalele tale preferate? ale mele sunt:tigri, hamsteri si caini

13
Răspunde Raportează
scully
în 1 Decembrie 2010 | scully întreabă:

Am o mica-mare problema: pisica mea a plecat acum vreo 2 saptamani de acasa si nu s-a mai intors. de obicei ea pleca dimineata si venea dupa-amiaza sau seara dar de data asta nu s-a mai intors. am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LoveYouR
în 1 Decembrie 2010 | LoveYouR întreabă:

Stie careva un site numai cu poze cu pisici, pe care le votezi apoi ele primesc mancare...sau chestii din astea? E un site care incepe cu m(nustu cum)cat.ro,si nustu cum se numeste!

3
Răspunde Raportează
Lilly_4562
în 1 Decembrie 2010 | Lilly_4562 întreabă:

Mie imi place sa dansez, sa cant, dar, cu parere de rau, in Rep. Moldova nu am unde sa-mi dezvolt aceste hobby-uri. Voi ce hobby-uri aveti?

4
Răspunde Raportează
OanaVlad
în 1 Decembrie 2010 | OanaVlad întreabă:

Imi puteti da niste siteuri cu jocuri de fete dar nu dressup plsss DAU FUNDA!

7
Răspunde Raportează
PastilăBă
în 1 Decembrie 2010 | PastilăBă întreabă:

Stie cineva cum se castiga credit pe "imvu"?

3
Răspunde Raportează
Cristea
în 1 Decembrie 2010 | Cristea întreabă:

Aveti idee cum pot imblanzi un pisoias? L-am primit de la cineva, este 100% negru. Problema este urmatoarea: este super speriat. Sta doar pe sub mobila sau paturi, si cred ca de cand l-am luat nu a mancat...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
deUts
în 1 Decembrie 2010 | deUts întreabă:

Buna :* as vrea sa'mi fac un nou aidiu d mess. dar nu stiu.sa fie mai special. cele mai multe dau funditse :*

12
Răspunde Raportează
cristina_9319
în 1 Decembrie 2010 | cristina_9319 întreabă:

Imi doresc foarte mult sa adopt pui bichon sau shitzu. m-am casatorit recent intr-un concurs numit, , nora pentru mama, , si acum locuiesc impreuna cu sotul meu in galati, suntem iubitori de animale...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
fire
în 1 Decembrie 2010 | fire întreabă:

Bichon sau caniche varcolac sau vampir vacanta mare sau in puii mei emo sau goth tosa sau rottweiler pitbull sau amstaff ras sau plans?

13
Răspunde Raportează
Piticuuu
în 1 Decembrie 2010 | Piticuuu întreabă:

Cum sa imi invat pisica sa nu mai intre in casa, ca motanul mai batran deschide usa, intra dar il prind ca e mai batran da aia mica fuge repede sub pat si nu pot sa o mai scot, cand iese o bat dar dupa...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
roxx_5565
în 1 Decembrie 2010 | roxx_5565 întreabă:

Hei:(( Am avut un pekinez imperial si asta e a 2a oara cand bunica mea il da varului meu care sta in alta localitate mai departe de mine Prima oara a stat 1 sap, dar asta e a4a saptamana de cand nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ancutzica_1406
în 1 Decembrie 2010 | Ancutzica_1406 întreabă:

La fifa ce inseamna Cf, Rp si celelalte cine imi spune ce sunt atacanti, mijlocas primeste funda

3
Răspunde Raportează
KiryuZero
în 1 Decembrie 2010 | KiryuZero întreabă:

Stie cineva site-uri pe care sa iti arate cum sa faci stelute de craciun din hartie in afara de origami-club funda

1
Răspunde Raportează
deny96
în 1 Decembrie 2010 | deny96 întreabă:

Am un catelus mic de vreo 2 luni si nu stiu ce nume sa-i dau, dar as vrea sa mentionez ca l-am gasit in fata unei scoli si este foarte fricos. dau funtita :X:X

10
Răspunde Raportează
fire
în 1 Decembrie 2010 | fire întreabă:

Cum dezvat un catel sa nu ma muste?

5
Răspunde Raportează
Flore555
în 1 Decembrie 2010 | Flore555 întreabă:

Am o problema, papagalul meu (perus) ii apar de vreo 4 -5 luni niste tepi pe cap in zona penelor, am crezut in prima luna ca este un fel de tulei si ca ii va creste pene, nu am mai fost asa alarmata,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Giovanna
în 1 Decembrie 2010 | Giovanna întreabă:

Am gasit pe un forum strain o clasificare a bichonilor maltese in taivanez si australian, nu se dadeau detalii dar ziceau ca in functie de asta e si marimea catelului, voi stiti sa existe o astfel de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
just1me
în 1 Decembrie 2010 | just1me întreabă:

Vreau sa ma apuc iar de metin 2 ro si nu prea stiu ce caracter sa-mi fac. Vreau sa fie fata si nu samanca si poate aflati si cum sa bag punktele si ce magie sa aleg, dar nu e obligatoriu:P.Thx:)

23
Răspunde Raportează
Dragos_9559
în 1 Decembrie 2010 | Dragos_9559 întreabă:

Hi TPU, cine stie un joc cu avioane

2
Răspunde Raportează
M3lania
în 1 Decembrie 2010 | M3lania întreabă:

Cand am ajuns la nivelul 51 la Burn Buddy mi-au dat 2 seminte la lalea si 2 de mango. Tin sa mentionesc ca mango nu apare in lista de legume pe care pot sa le cumpar.La voi apare? Daca da in cat timp se...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
georgesur
în 1 Decembrie 2010 | georgesur întreabă:

In ce an s-a hotarit, si s-a sarbatorit pentru prima data, pe 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei? Ce eveniment comemoreaza?

11
Răspunde Raportează
BlueSummer
în 1 Decembrie 2010 | BlueSummer întreabă:

Unde se gasesc carasi aurii de vanzare? Sunt din Neamt.

2
Răspunde Raportează
BlueSummer
în 1 Decembrie 2010 | BlueSummer întreabă:

Unde as putea gasi acvarii mai ieftine de 500 RON? Multumesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Decembrie 2010 |

Asi dori sa imi cumpar o pisica, dar nu stiu ce fel de rasa. Voi ce imi recomandati? De ce?

15
Răspunde Raportează
Acru
în 1 Decembrie 2010 | Acru întreabă:

Buna TPU:(. Am un porcusor de guineea(am mentionat si in celelante intrebari) care este constipat.Nu merge nimic! Sta trist intr-un colt si plange... i-am dat si ardei gras, si mar si varza dar tot nu? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
tudoririnaraluca
în 1 Decembrie 2010 | tudoririnaraluca întreabă:

Cine stie bataia de la chitara la colindul scoala gazda din patut?

2
Răspunde Raportează
hamham_1461
în 1 Decembrie 2010 | hamham_1461 întreabă:

as dori sa le fac caudou bunicilor. dar nu stiu ce cadou, ca animale au destule nu pot sa le ingreunez viata daca le aduc animale incontinuuuuuu

3
Răspunde Raportează
daria12345
în 1 Decembrie 2010 | daria12345 întreabă:

Are cineva programul pentru BARN BUDDY, cu care plantezi deodata, culegi deodata, etc?

7
Răspunde Raportează
ady88reli
în 1 Decembrie 2010 | ady88reli întreabă:

Sal, cum reusesc si eu sa nu imi mai apara hack shield la metin2? nici macar nu folosesc hack-uri si imi apare acest hack shield. Mi-am formatat si pc-ul si tot continua sa apara. Ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
denis95uta
în 1 Decembrie 2010 | denis95uta întreabă:

Am instalat windows-ul in italiana, am instala Adobe After Effects cs3 am dat sa se instaleze in engleza si so istalat in italiana. cum pot sa sa schimb limba?

3
Răspunde Raportează
AlaBalaPortocala_3309
în 1 Decembrie 2010 | AlaBalaPortocala_3309 întreabă:

As vrea sa imi cumpar niste carasi aurii. Sunt dispusa da dau oricat doar ca sa fie fericiti. Ce ar trebuie sa stiu macar pentru inceput? Am inteles ca sunt destul de greu de ingrijit si destul de bolnaviciosi,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ygr3ku
în 1 Decembrie 2010 | ygr3ku întreabă:

Anuntati-va prietenii(si pe cei din afara tarii, daca aveti) ca s-a redeschis www.pocmania.com

2
Răspunde Raportează
Pisiii_9816
în 30 Noiembrie 2010 | Pisiii_9816 întreabă:

Cum creez haine in imvu? Dau fundita :>

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Noiembrie 2010 |

HELP! Am un perush, care, astazi, am observat ca i-a curs sange de sub aripa f mult si se tot scarpina.Nu stiu efectiv ce pot face pana maine, logic ca destinatzia va fi veterinar, dar azi? Am consultat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Acru
în 30 Noiembrie 2010 | Acru întreabă:

Porcusorul meu de guineea e constipat.Nu a facut toata ziua. E posibil ca a rontait putina hartie? Ce plante/legume ii pot da sa isi revina? Chiraie pe un ton inalt dar nu alarmant, calm cate-odata... Purceii? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Corina_7356
în 30 Noiembrie 2010 | Corina_7356 întreabă:

Cine stie vre un nume de pisica sa imi dea si mie, iar cine se pricepe la asa ceva sa inventeze si ca sa va ganditi la un anumit nume va dau informatii despre pisicuta mea.Este draguta, pufoasa,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Giovanna
în 30 Noiembrie 2010 | Giovanna întreabă:

Am mai adresat intrebarea asta pe multe forumuri dar nimeni nu e in stare sa imi raspunda :( ce greutate ar trebui sa aiba un bichon maltese mascul la 3 luni?

5
Răspunde Raportează
R9kitty
în 30 Noiembrie 2010 | R9kitty întreabă:

Buna:( Va rog dati-mi niste nr de telefon sau niste nume de cabinete veterinare din tg. mures. URGENT! Multumesc anticipat:)

1
Răspunde Raportează
Traxdata200
în 30 Noiembrie 2010 | Traxdata200 întreabă:

Salut tuturor de la TPU deci: pun si eu o intrebare sau mai bine spus o rugaminte daca puteti sa ma ajutati sa-mi promovez propriile melodii eu fac hip-hop destul de bune dar problema este ca nu stiu cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
R9kitty
în 30 Noiembrie 2010 | R9kitty întreabă:

Buna:) am o intrebare. este URGENT. Ieri perusul meu s-a inecat cu ceva si a dat din cap ceva vreme. I-am dat apa si a si mancat.De atunci mananca foarte mult. Dar astazi de abia ca mai ciripeste si sta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ChristinaO
în 30 Noiembrie 2010 | ChristinaO întreabă:

nu stiti cat costa un papagal agarponis(amorez)?

4
Răspunde Raportează
anitta92
în 30 Noiembrie 2010 | anitta92 întreabă:

Buna :) pisica mea are un nodul vreau sa stiu daca acesta se poate trata si daca e caz de operatie sau nu plz help :((

2
Răspunde Raportează
FlyingSparkle
în 30 Noiembrie 2010 | FlyingSparkle întreabă:

Imi plac jocurile pc ca spore, sims2 si 3, wildlife parca 2, zoo empire si multe altele. Imi plac mai ales cele cu animale ( si cele de calarie :X am o multime)Imi puteti spune mai multe?

1
Răspunde Raportează
FlyingSparkle

Am scris foarte multe cantece(majoritatea in engleza, doar 2 in romana:P) si inca scriu pe baza sentimentelor pe care le am la acel moment sau pe baza unor intamplari. Dar insa nu am o voce destul de puternica...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AngelInTheNight_6349
în 30 Noiembrie 2010 | AngelInTheNight_6349 întreabă:

Miam loat un rottwailer cum as putea sa il invat sa faca la baie si comenzile e femela si are 2 luni aaa si cum fac cu mancarea pentru ca mananca ff mult

1
Răspunde Raportează
AngelInTheNight_6349
în 30 Noiembrie 2010 | AngelInTheNight_6349 întreabă:

Miam loat un rottwailer de 2 luni e femela ce nume as putea sa-i dau eu m-am gandit la Diabla da toti spun ca suna urat vreau sa ii dau un nume asociat cu personalitatea adica cum e ea mai rea.

9
Răspunde Raportează
FlyingSparkle

Ce jocuri pentru pc de tip time management foarte bune stiti?

3
Răspunde Raportează
  • 1107
  • 1108
  • 1109
  • 1110
  • 1111
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 20 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    19 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 12 ore

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    14 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă pe 20 Ianuarie

RobocopBuisness întreabă:

Să zicem că ai două uși. Una în care primești $1.000.000, cealalta te întorci in anul 2000. Pe care ai alege și de ce.
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.079
  • Întrebări: 3.955.400
  • Răspunsuri: 17.672.036
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Duete celebre

Duete celebre

Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.639 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii