Lumeeeee! trebuie neaparat sa aflu plzzzzzzzzz, cum trec de dinozaurul din tomb raider anniversary...plz...raspuns
Faina de peste poate cauza canibalism la prepelitele ouatoare sau dimpotriva, combate canibalismul? Cunoasteti remedii impotriva canibalismului la pasari(prepelite in special)? Va multumesc!
Daca o sa-mi iau un YORKSHIRE TERRIER TOY pot sa-l tin in apartament? Ma refer daca face mizerie, lasa par etc?
Am o papagalita pe nume Coco. Ei i s-a spart un pic de coaja de aia de la nas un pic(aia pe care sunt narile)si ii curge sange.Nu pot sa ma duc la veterinar deoarece este prea tarziu si el e prea departe.Cum...? (mai mult)
Hellolow TPU care este cel mai bun photoskype spuneti-mi si mie ca sunt atatea si nu stiu care este cel mai bun plz mersi:*
Imi puteti spune pentru ce se pune albastru de metilen in apa de la papagali si unde se gaseste?
Imi puteti spune cate ceva despre broasca testoasa de apartament, de uscat adica ce mananca?, cand hiberneaza?, fac mizerie?, pe ce dorm? si cate chestii mai stiti voi. dau funda
Ce bine face un microcip la o pisica sau alt animal? E mai bine cu el sau fara?
Raspunsuri cat mai multe! as dori si eu niste poze pentru.desktop cu gheparzi, dau funda!
Care este rasa voastra de caini favorita?
`_x La Barn Buddy cum pot fura de la vecinu` daca are gaina sau alte animele?! De exp. Cum sa fuR ouale?>
Am o intrebare pentru cei care cunosc...Am o imprimanta HP care scoate bine testul ala, dar cand ii dau o poza, un document, indiferent ca este scanat sau dat din pc, nu scoate. :| Precizez ca are? (mai mult)
La cate luni pot fi bichonii scosi prima data afara? (ma refer sa-si faca nevoile afara)
Am cumparat un papagal de rasa ninfa si am luat mancare la KG de la oameni din piata, dar seminte de floare pentru pasari am luat este ok pentru el? si mei si ovaz e bine? p. s nu ma pricep a ninfe...? (mai mult)
Am un catel care linge, linge si iar linge.de ex:ma dac noaptea sa ma culc si vine si el si incepe si linge patul, alta data linge parchetul sau covorul dar face asta in fiecare zi si nu il pot opri...? (mai mult)
Referitor la intrebarea trecuta:M-am gandit sa pastrez motanelul, dar nu stiu ce nume sa-i pun(m-am gandit ca va inspira faptul cum arata): http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_Nm9cHRxsa2k/TKwWfMd6zZI/AAAAAAAAACM/0J2RzaZ0F2c/s1600/pisici.jpg&...? (mai mult)
Eu am o pisica si din cand vede perna cea mov incepe sa o...(frikhi friki) ca in filmele alea tampite americane. Ce sa fac?
Salutare. Am o rugaminte. Ma apuc de un server de mu xp5 cu max lvl 400 si vreau sa imi recomandati ce sa aleg dintre bk si dl :-? Si daca stiti cum ar trebui bagate punctele pentru PvP in special... :D? (mai mult)
Care este cel mai "mindfuck" film pe care l-ati vazut?
Cine imi spune si mie cum pot sa descarc metin2gx. Am incercat fff mult si nu merge. Imi doresc din suflet sa pot descarca acest joc. Deci va rog daca stiti va rog sa-mi spune-ti! Multumesc!
Hamsteri sau papagali? De ce?
As vrea sa cumpar un bichon maltese s, imi doresc de prea mult timp va rog raspundeti, da-ti un id de mess Ooo...si inca ceva...sa fie pana in 100-150 euro! Astept raspunsuri cat mai repede!
Funda cam cat costa o placa de par? mai multe preturi daca se poate:D
Funda ce dansuri mai stiti gen DnB sau dub step? sau ma rog, ce dansuri stiti/cunoasteti?
De ce ai nevoie ca sa devii dresor canin?(varsta etc.) Ms mult:*:*
Salut, vreau si eu un caine Beagle dar parinti nu ma lasa sa cumpar unul.Imi spuneti cum sa reusesc sa-i conving? am incercat sa le zic ca vreau unul de ziua mea sau de Craciun dar ei tot nu vor. Funda...? (mai mult)
Este vorba despre Barn Buddy;)) La ce fructe, legume, flori, animale daca ai cupa primesti credite?
Ce caine de rasa este mai bun?
Azi am mers la curte si am gasit-o pe matusa mea, care are chei.(ne mutam la curte, si in prezent stam la bloc:d) Ea vine acolo pentru a ingriji animalele pe care le avem acolo, si ieri am vazut 2...? (mai mult)
Cum deosebesc pesti BETTA, adica femelele de masculi? Am cumparat de la Petshop un peste betta de culoare rosu inchis si am uitat sa intreb daca e mascul sau femela...Ma ajutati va rog?
Pisica alba cu un ochi albastru si unul verde este de rasa, daca da spuneti-mi si mie care rasa! funda
Vreau sa-mi iau webkinz signature dar am aflat de pe un blog ceva: ca primesti abonament deluxe la ei! Dar nu prea inteleg unde este acest cod deluxe... Ma-ti putea ajuta?
Stie cineva cam cat cost un boxer?
as vrea si eu niste jocuri online virtuale 3D dar sa fie de fete adica shoopping dressup makeup. etc astept raspunsuri ::*:*:*
Cine are pui de iepure pitic de vanzare? si la ce pret ii dati? dau fundita de la cel care ma ajuta sa-mi cumpar un iepuras sau celui de la care cumpar:D
Targ de animale? In Moldova unde stiti? Barlad-Vaslui-Iasi-Galati. As vrea un Amstaff negru. Ma puteti ajuta?
1:As vrea sa-mi iau un caine ori Amstaff ori Pitbull ori Bullmastiff, insa nu stiu detalii despre ei, daca sunt usor de intretinut (unul dintre ei). As vrea unul dintre ei, dar sa fie jucaus, puternic,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Joc handbal in echipa scolii, dar fac si dansuri sportive(avansat). Dar nu pot sa le mai fac pe amandoua caci notele imi scad. Mama m-a pus sa aleg una dintre ele, dar imi plac...? (mai mult)
Azi am schimbat apa la acvariu.In seara asta mi-s-a parut ca unu din carasii mei ochiosi, are un ochi mai mare si unu mai mic.Va rog sa ma ajutati.
Care e mai bun? PokerStars sau FullTitPoker? Cine imi da cele mai multe motive ia funda.
Hello`! am o intrebare... joc de mult timp...ba chiar de 120 de zile lady popular... dar as vrea sa stiu ceva modalitati sa fac bani...sau diamante. dar pe gratis... eventual cheat`uri sau? (mai mult)
Ce jocuri gen second life sau lady popular pentru ete imi recomandati?
Ce poate manca un porcusor de guineea in afara de mancarea de porcusori de la pet shop?
Cum imi pot convinge parintii sa-mi cumpere un hamster? Pt ca deja mi-au cumparat un caine si o pisica si acum nu vor sa-mi cumpare pentru ca au spus ca nu o sa am grija de el cum nu am avut grija de caine...? (mai mult)
Am o problema. am 2 iepuroaice, una dintre ele cand am luato era draguta nu musca dar iarna trecuta am fost plecata la munte 1 saptamana si am lasat iepuroaicele cu bunica mea. Cand vb cu bunica la tel...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: Unde pot gasi poezii hazlii:D?
Spuneti-mi si mie niste siteuri cu metine private sa fie on 24/24 in afara de gx. Dau fundita
Am un papagal in varsta de 10 luni si l-am cumparat de 6 luni, si nu inteleg de ce inca ii este frica de mine, dar totusi imi sta pe deget dar cu frica si dupa aia pleaca.Intrebarea mea este ce...? (mai mult)
Sallz TPU! am o pisica este europeana am gasit-o pe strada slaba si fricoasa este un pisoi cred ca este de rasa europeana este alba nu este foarte blanoasa dar ciudat este ca are un ochii albastru si unul...? (mai mult)
Care poate sa-mi dea un cont pe metin2tim de lvl 1 gol. mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.