TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1116
  • 1117
  • 1118
  • 1119
  • 1120
K??????
în 17 Noiembrie 2010 | K?????? întreabă:

Lumeeeee! trebuie neaparat sa aflu plzzzzzzzzz, cum trec de dinozaurul din tomb raider anniversary...plz...raspuns

3
Răspunde Raportează
lilit
în 16 Noiembrie 2010 | lilit întreabă:

Faina de peste poate cauza canibalism la prepelitele ouatoare sau dimpotriva, combate canibalismul? Cunoasteti remedii impotriva canibalismului la pasari(prepelite in special)? Va multumesc!

1
Răspunde Raportează
MariusToc
în 16 Noiembrie 2010 | MariusToc întreabă:

Daca o sa-mi iau un YORKSHIRE TERRIER TOY pot sa-l tin in apartament? Ma refer daca face mizerie, lasa par etc?

8
Răspunde Raportează
UnicornsAreLove
în 16 Noiembrie 2010 | UnicornsAreLove întreabă:

Am o papagalita pe nume Coco. Ei i s-a spart un pic de coaja de aia de la nas un pic(aia pe care sunt narile)si ii curge sange.Nu pot sa ma duc la veterinar deoarece este prea tarziu si el e prea departe.Cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anitta92
în 16 Noiembrie 2010 | anitta92 întreabă:

Hellolow TPU care este cel mai bun photoskype spuneti-mi si mie ca sunt atatea si nu stiu care este cel mai bun plz mersi:*

2
Răspunde Raportează
Ixodes
în 16 Noiembrie 2010 | Ixodes întreabă:

Imi puteti spune pentru ce se pune albastru de metilen in apa de la papagali si unde se gaseste?

3
Răspunde Raportează
Ixodes
în 16 Noiembrie 2010 | Ixodes întreabă:

Imi puteti spune cate ceva despre broasca testoasa de apartament, de uscat adica ce mananca?, cand hiberneaza?, fac mizerie?, pe ce dorm? si cate chestii mai stiti voi. dau funda

1
Răspunde Raportează
iuli4ca98
în 16 Noiembrie 2010 | iuli4ca98 întreabă:

Ce bine face un microcip la o pisica sau alt animal? E mai bine cu el sau fara?

2
Răspunde Raportează
hamham_1461
în 16 Noiembrie 2010 | hamham_1461 întreabă:

Raspunsuri cat mai multe! as dori si eu niste poze pentru.desktop cu gheparzi, dau funda!

5
Răspunde Raportează
Șosețică
în 16 Noiembrie 2010 | Șosețică întreabă:

Care este rasa voastra de caini favorita?

17
Răspunde Raportează
Pisiii_9816
în 16 Noiembrie 2010 | Pisiii_9816 întreabă:

`_x La Barn Buddy cum pot fura de la vecinu` daca are gaina sau alte animele?! De exp. Cum sa fuR ouale?>

3
Răspunde Raportează
Ramona_5995
în 16 Noiembrie 2010 | Ramona_5995 întreabă:

Am o intrebare pentru cei care cunosc...Am o imprimanta HP care scoate bine testul ala, dar cand ii dau o poza, un document, indiferent ca este scanat sau dat din pc, nu scoate. :| Precizez ca are? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cineva_9078
în 16 Noiembrie 2010 | cineva_9078 întreabă:

La cate luni pot fi bichonii scosi prima data afara? (ma refer sa-si faca nevoile afara)

2
Răspunde Raportează
DenisIonut01
în 16 Noiembrie 2010 | DenisIonut01 întreabă:

Am cumparat un papagal de rasa ninfa si am luat mancare la KG de la oameni din piata, dar seminte de floare pentru pasari am luat este ok pentru el? si mei si ovaz e bine? p. s nu ma pricep a ninfe...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MosonitorA
în 16 Noiembrie 2010 | MosonitorA întreabă:

Am un catel care linge, linge si iar linge.de ex:ma dac noaptea sa ma culc si vine si el si incepe si linge patul, alta data linge parchetul sau covorul dar face asta in fiecare zi si nu il pot opri...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Lorє๔คnค
în 16 Noiembrie 2010 | Lorє๔คnค întreabă:

Referitor la intrebarea trecuta:M-am gandit sa pastrez motanelul, dar nu stiu ce nume sa-i pun(m-am gandit ca va inspira faptul cum arata): http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_Nm9cHRxsa2k/TKwWfMd6zZI/AAAAAAAAACM/0J2RzaZ0F2c/s1600/pisici.jpg&...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sk8_1585
în 16 Noiembrie 2010 | Sk8_1585 întreabă:

Eu am o pisica si din cand vede perna cea mov incepe sa o...(frikhi friki) ca in filmele alea tampite americane. Ce sa fac?

12
Răspunde Raportează
Cyberul
în 16 Noiembrie 2010 | Cyberul întreabă:

Salutare. Am o rugaminte. Ma apuc de un server de mu xp5 cu max lvl 400 si vreau sa imi recomandati ce sa aleg dintre bk si dl :-? Si daca stiti cum ar trebui bagate punctele pentru PvP in special... :D? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2010 |

Care este cel mai "mindfuck" film pe care l-ati vazut?

2
Răspunde Raportează
straweri8
în 16 Noiembrie 2010 | straweri8 întreabă:

Cine imi spune si mie cum pot sa descarc metin2gx. Am incercat fff mult si nu merge. Imi doresc din suflet sa pot descarca acest joc. Deci va rog daca stiti va rog sa-mi spune-ti! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Sorinna
în 15 Noiembrie 2010 | Sorinna întreabă:

Hamsteri sau papagali? De ce?

5
Răspunde Raportează
andre923
în 15 Noiembrie 2010 | andre923 întreabă:

As vrea sa cumpar un bichon maltese s, imi doresc de prea mult timp va rog raspundeti, da-ti un id de mess Ooo...si inca ceva...sa fie pana in 100-150 euro! Astept raspunsuri cat mai repede!

3
Răspunde Raportează
sticksulet
în 15 Noiembrie 2010 | sticksulet întreabă:

Funda cam cat costa o placa de par? mai multe preturi daca se poate:D

6
Răspunde Raportează
sticksulet
în 15 Noiembrie 2010 | sticksulet întreabă:

Funda ce dansuri mai stiti gen DnB sau dub step? sau ma rog, ce dansuri stiti/cunoasteti?

2
Răspunde Raportează
RedNose
în 15 Noiembrie 2010 | RedNose întreabă:

De ce ai nevoie ca sa devii dresor canin?(varsta etc.) Ms mult:*:*

6
Răspunde Raportează
dany_7639
în 15 Noiembrie 2010 | dany_7639 întreabă:

Salut, vreau si eu un caine Beagle dar parinti nu ma lasa sa cumpar unul.Imi spuneti cum sa reusesc sa-i conving? am incercat sa le zic ca vreau unul de ziua mea sau de Craciun dar ei tot nu vor. Funda...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Kira9747
în 15 Noiembrie 2010 | Kira9747 întreabă:

Este vorba despre Barn Buddy;)) La ce fructe, legume, flori, animale daca ai cupa primesti credite?

5
Răspunde Raportează
alexa_9785
în 15 Noiembrie 2010 | alexa_9785 întreabă:

Ce caine de rasa este mai bun?

10
Răspunde Raportează
Lorє๔คnค
în 15 Noiembrie 2010 | Lorє๔คnค întreabă:

Azi am mers la curte si am gasit-o pe matusa mea, care are chei.(ne mutam la curte, si in prezent stam la bloc:d) Ea vine acolo pentru a ingriji animalele pe care le avem acolo, si ieri am vazut 2...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alyzsya
în 15 Noiembrie 2010 | alyzsya întreabă:

Cum deosebesc pesti BETTA, adica femelele de masculi? Am cumparat de la Petshop un peste betta de culoare rosu inchis si am uitat sa intreb daca e mascul sau femela...Ma ajutati va rog?

3
Răspunde Raportează
hamham_1461
în 15 Noiembrie 2010 | hamham_1461 întreabă:

Pisica alba cu un ochi albastru si unul verde este de rasa, daca da spuneti-mi si mie care rasa! funda

7
Răspunde Raportează
AsuIepurasulDePlus
în 15 Noiembrie 2010 | AsuIepurasulDePlus întreabă:

Vreau sa-mi iau webkinz signature dar am aflat de pe un blog ceva: ca primesti abonament deluxe la ei! Dar nu prea inteleg unde este acest cod deluxe... Ma-ti putea ajuta?

21
Răspunde Raportează
beldy
în 15 Noiembrie 2010 | beldy întreabă:

Stie cineva cam cat cost un boxer?

2
Răspunde Raportează
în 15 Noiembrie 2010 | ????ee?? întreabă:

as vrea si eu niste jocuri online virtuale 3D dar sa fie de fete adica shoopping dressup makeup. etc astept raspunsuri ::*:*:*

7
Răspunde Raportează
roxanaaaaaa_3049
în 15 Noiembrie 2010 | roxanaaaaaa_3049 întreabă:

Cine are pui de iepure pitic de vanzare? si la ce pret ii dati? dau fundita de la cel care ma ajuta sa-mi cumpar un iepuras sau celui de la care cumpar:D

2
Răspunde Raportează
IBlockBusterTerrier
în 14 Noiembrie 2010 | IBlockBusterTerrier întreabă:

Targ de animale? In Moldova unde stiti? Barlad-Vaslui-Iasi-Galati. As vrea un Amstaff negru. Ma puteti ajuta?

4
Răspunde Raportează
IBlockBusterTerrier
în 14 Noiembrie 2010 | IBlockBusterTerrier întreabă:

1:As vrea sa-mi iau un caine ori Amstaff ori Pitbull ori Bullmastiff, insa nu stiu detalii despre ei, daca sunt usor de intretinut (unul dintre ei). As vrea unul dintre ei, dar sa fie jucaus, puternic,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Jojo_2758
în 14 Noiembrie 2010 | Jojo_2758 întreabă:

Am si eu o intrebare.Joc handbal in echipa scolii, dar fac si dansuri sportive(avansat). Dar nu pot sa le mai fac pe amandoua caci notele imi scad. Mama m-a pus sa aleg una dintre ele, dar imi plac...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Narfundo
în 14 Noiembrie 2010 | Narfundo întreabă:

Azi am schimbat apa la acvariu.In seara asta mi-s-a parut ca unu din carasii mei ochiosi, are un ochi mai mare si unu mai mic.Va rog sa ma ajutati.

3
Răspunde Raportează
jmek4you
în 14 Noiembrie 2010 | jmek4you întreabă:

Care e mai bun? PokerStars sau FullTitPoker? Cine imi da cele mai multe motive ia funda.

3
Răspunde Raportează
Ollykaa
în 14 Noiembrie 2010 | Ollykaa întreabă:

Hello`! am o intrebare... joc de mult timp...ba chiar de 120 de zile lady popular... dar as vrea sa stiu ceva modalitati sa fac bani...sau diamante. dar pe gratis... eventual cheat`uri sau? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
allesandra
în 14 Noiembrie 2010 | allesandra întreabă:

Ce jocuri gen second life sau lady popular pentru ete imi recomandati?

4
Răspunde Raportează
TdsdfcelMaiStupid
în 14 Noiembrie 2010 | TdsdfcelMaiStupid întreabă:

Ce poate manca un porcusor de guineea in afara de mancarea de porcusori de la pet shop?

9
Răspunde Raportează
Kqzu97
în 14 Noiembrie 2010 | Kqzu97 întreabă:

Cum imi pot convinge parintii sa-mi cumpere un hamster? Pt ca deja mi-au cumparat un caine si o pisica si acum nu vor sa-mi cumpare pentru ca au spus ca nu o sa am grija de el cum nu am avut grija de caine...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
TrendyHedgehog
în 14 Noiembrie 2010 | TrendyHedgehog întreabă:

Am o problema. am 2 iepuroaice, una dintre ele cand am luato era draguta nu musca dar iarna trecuta am fost plecata la munte 1 saptamana si am lasat iepuroaicele cu bunica mea. Cand vb cu bunica la tel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
OnlyPandah
în 14 Noiembrie 2010 | OnlyPandah întreabă:

Am si eu o intrebare: Unde pot gasi poezii hazlii:D?

7
Răspunde Raportează
gaby_2978
în 14 Noiembrie 2010 | gaby_2978 întreabă:

Spuneti-mi si mie niste siteuri cu metine private sa fie on 24/24 in afara de gx. Dau fundita

4
Răspunde Raportează
Ixodes
în 14 Noiembrie 2010 | Ixodes întreabă:

Am un papagal in varsta de 10 luni si l-am cumparat de 6 luni, si nu inteleg de ce inca ii este frica de mine, dar totusi imi sta pe deget dar cu frica si dupa aia pleaca.Intrebarea mea este ce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
hamham_1461
în 14 Noiembrie 2010 | hamham_1461 întreabă:

Sallz TPU! am o pisica este europeana am gasit-o pe strada slaba si fricoasa este un pisoi cred ca este de rasa europeana este alba nu este foarte blanoasa dar ciudat este ca are un ochii albastru si unul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
liviupaun
în 14 Noiembrie 2010 | liviupaun întreabă:

Care poate sa-mi dea un cont pe metin2tim de lvl 1 gol. mersi

1
Răspunde Raportează
  • 1116
  • 1117
  • 1118
  • 1119
  • 1120
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Xena20
    trimisă pe 21 Ianuarie

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

De ce unele tipe poarta ochelari de soare iarna? Sau sunt de vedere? Pe unii i-am văzut și cu masca!
    18 răspunsuri
  • Alexandragabriela93
    trimisă acum 16 ore

Alexandragabriela93 întreabă:

Bună seară daca puteți să mă ajutați va rog... Tatăl meu a murit acum aproape 4 luni și cei de la Digi i- au spus mamei mele că trebuie să plătească 4000 lei ca sa închidă contractul deși...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.102
  • Întrebări: 3.955.397
  • Răspunsuri: 17.671.527
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Frozen

Frozen

Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.488 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.480 Conversaţii