TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
mada859843
în 5 August 2023 | mada859843 întreabă:

Poti sa tii un iepuras intr-o garsoniera si sa nu miroasa?

2
Răspunde Raportează
king5151
în 5 August 2023 | king5151 întreabă:

Pot face față motanii cu vârste între 1 și 2 ani la o lupta 1v1 cu o vulpe?

4
Răspunde Raportează
blackmambajdjfjfj
în 4 August 2023 | blackmambajdjfjfj întreabă:

Salutare TPU! Am o întrebare. Sunt destul de pasionat de insecte și în ultima vreme mi- am dorit să fac un fel de colecție. Problema e că nu știu ce metodă să folosesc pentru conservarea insectelor....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreeeaaaaa12
în 3 August 2023 | andreeeaaaaa12 întreabă:

Bună ziua! Am o catelusa, era plina de purici iar tatăl meu a spus sa o spălăm în apa cu tomosan. Stiu ca nu este bine, regret ca am făcut asta. Probabil a inghitit din apa aceea sau s- a lins ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
M?d?lina2011iulie
în 3 August 2023 | M?d?lina2011iulie întreabă:

Bună! Am găsit un pui de rândunică azi. Cu ce aș putea să îl hrănesc și la câte ore/minunte trebuie hrănit? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Zalenko
în 3 August 2023 | Zalenko întreabă:

Am niste motani mici (un an si 3 luni) si la un interval de 3- 4 zile ii alearga alt motan mult mai mare, cred ca are 4- 5 ani, aud busituri in usa de afara si cand ies eu ei se ascund, de ce se bat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Noname110
în 3 August 2023 | Noname110 întreabă:

Buna! Am fost zgariata in palma de o pisica maidaneza aproape pana la sânge, avea pana intr- un an de zile, m- am dus și m- am spălat cu apa și săpun după care am dezinfectat rana cu spirt. Întrebarea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 2 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

Ce specii de tarantule recomandati pentru cineva fara experiență?

5
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 2 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

Ce fel de specii de tarantule sunt recomandate pentru a deveni animale de companie? Eventual ceva care sa nu muște, să nu fie veninos și să o pot lua în palma.

3
Răspunde Raportează
1012A
în 1 August 2023 | 1012A întreabă:

Salutare,stie cineva in Dambovita, o balta buna de pescuit cu o taxa mica de pescuit ex :100 lei 4-5 lansete sau 25 lei de lanseta? Dar balti salbatice, fara taxa doar de relaxare si pesti mici?

0
Răspunde primul Raportează
Larisamonica
în 1 August 2023 | Larisamonica întreabă:

Pisica mea sufla foarte greu și scoate un zgomot când sufla, ce poate fi? O avea ceva la plămâni?

6
Răspunde Raportează
mrGri
în 1 August 2023 | mrGri întreabă:

Stiu ca exista niste fluiere pentru caini pe care oamenii nici nu le aud dar cainii reactioneaza. Se poate face asta si cu o aplicatie pe telefon? Am gasit niste aplicatii dar nu stiu care e buna si nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Axotasthic
în 1 August 2023 | Axotasthic întreabă:

Buna Ziua! Oare sa intampla sa stie cineva daca exista vreun medic veterinar in Alba Iulia care are specializare si in animale exotice? Daca da, oare as putea sa ii aflu numele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Syrten
în 31 Iulie 2023 | Syrten întreabă:

Buna TPU! Am un pui de pisica, motanel si mereu cand merge la litiera sapa putin si miauna in acelasi timp, este normal? I- am dat pastiluta pentru deparazitare interna dar nu stiu de ce miauna asa,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Robert2k0455
în 30 Iulie 2023 | Robert2k0455 întreabă:

Salut, știe cineva dacă eu dețin un pitbull pe care îl am in curte tot timpul si am si o atenționare pe gard cu atenție câine rau si ar sari un hot in curte si câinele meu l- ar omorî, ce s- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Desh
în 29 Iulie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! De ce câinii și pisicile se urăsc? Și ce pot face ca să se înțeleagă?

9
Răspunde Raportează
CanteaAlex
în 29 Iulie 2023 | CanteaAlex întreabă:

Bună! Am o intrebare. Am cumparat aseară o nimfa, astăzi e a doua zi și nu vrea sa manance sau sa bea apa. El nu pare bolnav(are penele frumoase și are momente când tipa foarte puternic). Am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eliza310999L
în 29 Iulie 2023 | Eliza310999L întreabă:

De unde îmi pot lua un pui de Beagle. Din București Cunoaște-ți pe cineva? Am căutat pe publi olx nimic ok

2
Răspunde Raportează
KiwiBanana
în 29 Iulie 2023 | KiwiBanana întreabă:

TPU as vrea sa îmi iau un catel și vreau sa aleg dintre Caniche Toy și Yorkshire Terrier Toy, dar nu ma pot decide pentru ca amândouă rasele sunt foarte frumoase. Vreau sa fie jucaus, sa ma pot ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Girly97
în 29 Iulie 2023 | Girly97 întreabă:

Două perușe femele de obicei se înțeleg foarte bine decât o femelă și un mascul?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie 2023 |

Ce alte rase canine seamănă cu rasele Samoyed, Spitz și Bichon, de preferat câini de talie mică, ce- mi recomandați? Și vreau și eu un site unde vinde ieftin acești câini, mi s- au părut...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 29 Iulie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Salutare! Stiu ca pare o intrebare cam ciudata pentru ca m- am razgandit asa dintr- o data, dar am o latura mai masculina ca sa zic asa. De cand ma uit la anime- uri, imi place cum se lupta personajele...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 27 Iulie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Salut! Am și eu un motan care s-a bătut și i-a crescut o umflatura în josul maxilarului iar acum când vrea sa deschida gura nu poate de durere, Sfaturi?

3
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 27 Iulie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Buna ziua! Am și eu un motan de 2- 3 ani care a plecat de o zi și a venit bătut cred. Se poate vedea a treia pleoapa adică chestia aceea alba de pe ochi. Dar nici gura nu poate sa o deschidă pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Claudiudobricanwillkillhimself
în 26 Iulie 2023 | Claudiudobricanwillkillhimself întreabă:

Buna,am un pui de pisica care astăzi s-a facut o sapt de cand a fost născut si are diaree si am vrut sa stiu daca e de rau sau daca o sa mai trăiască:( si ce ar trebui sa fac

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2023 |

Cum pot mânca animalele hrană expirata și să nu pateasca nimic? Poate, pentru cei care stau la casa/curte, aveți și voi pisici care dau târcoale pe acolo, mai ales noaptea și le aruncați mâncarea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Simonamaria94
în 25 Iulie 2023 | Simonamaria94 întreabă:

Bună, cum îmi dau seama daca este bichon maltez sau havanez este alb cu bej și este cret? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
Andradamayamir78
în 25 Iulie 2023 | Andradamayamir78 întreabă:

Pot spala bichonu maltez odata la o saptamana?

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 24 Iulie 2023 | SingleForOne întreabă:

Pentru a face baie la câine, de talie mare, pe timp de vară cu temperaturi foarte calde, ar fi mai bine cu apă caldă sau apă rece?

5
Răspunde Raportează
gabrielbosancu
în 23 Iulie 2023 | gabrielbosancu întreabă:

Ce greutate ar trebui să aibă o femelă Ciobanesc Carpatin de Bucovina la un an și două luni?

5
Răspunde Raportează
RaduMariaNatalya
în 22 Iulie 2023 | RaduMariaNatalya întreabă:

Dacă 2 femele peruși stau în aceeași colivie și una nu o lasa pe cealaltă sa mănânce și o ațâță ce se întâmplă?

4
Răspunde Raportează
Nissssssa
în 21 Iulie 2023 | Nissssssa întreabă:

Buna, am o papagalita perus care de ceva timp da din cap ca si cand ar vrea sa vomite si dupa ce are criza asta care tine cateva secunde i se uda capul cu o secretie, face asta de cateva ori pe zi. Are...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2023 |

Salut! Cum știu ca observ intoxicația la iepuri?

3
Răspunde Raportează
king5151
în 20 Iulie 2023 | king5151 întreabă:

Am o pisica cu varsta de un an gestanta si de aseara nu o mai gasesc, am cautat-o peste tot. De ce ar fi plecat de acasa? Stau la curte

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2023 |

Salut! Ce fac daca iepurele meu a mancat un poc de frunza de orhidee?☹️

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2023 |

Am un iepure de amproximativ 3- 4 luni, este iepuras de vizuina tinut la apartament. A mancat din greșeală o bucatica de frunza de orgidee. A mai patit cineva asta cu iepurașii? Ce pot face? Momentan...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexandru250201
în 19 Iulie 2023 | Alexandru250201 întreabă:

Am o curiozitate. Am inteles ca un tigru e mai mare si mai puternic decat un leu si ca-l poate bate, dar tot leul e numit rege, de ce?

7
Răspunde Raportează
Eu9777
în 18 Iulie 2023 | Eu9777 întreabă:

Buna, am o cățelușa de 4 kg și aproximativ un anișor (pe care am găsit- o abandonată acum câteva luni). Nu am știut dacă are vaccin așa ca i- am făcut doar o deparazitare atunci și una acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iulie 2023 |

Am un pui 6 luni corcitura ciobanesc german, cum îl pot face rau? lumea străină se tot joacă cu el la gard, îl mângâie, îl cheamă etc. Lumea intra in curte si el se joacă cu oricine ce pot ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aleacn
în 17 Iulie 2023 | Aleacn întreabă:

Buna ziua. Este ok ca 2 canari masculi sa stea in aceeași colivie?

4
Răspunde Raportează
Preda_Miruna_1996
în 16 Iulie 2023 | Preda_Miruna_1996 întreabă:

Bună ziua! Îmi puteți spune ce as putea sa fac mai bine în aceasta situație? La cazare unde stam pe balcon exista un cuib, din păcate am găsit un puiuț mort când ne- am întors și ulterior când...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimus937382
în 16 Iulie 2023 | Anonimus937382 întreabă:

Hey TPU, am un bichone maltese, iar în fiecare noapte când mă duc la toaletă mă latră, de ce face asta? El știe ca sunt eu, dar totuși face asta.

3
Răspunde Raportează
ZabavaRoxana
în 16 Iulie 2023 | ZabavaRoxana întreabă:

Bună, am doi perusi si au naparlit, cand i-am dat drumul din colivie nu au mai putut sa zboare de ce?

3
Răspunde Raportează
Alin7269
în 16 Iulie 2023 | Alin7269 întreabă:

Salutare... Doresc sa imi cumpar un caine, un caucazian mai exact si am 14 ani, este cunoscut ca un caine agresiv, cati ani trebuie sa am ca sa il pot plimba?

3
Răspunde Raportează
Lightdark
în 15 Iulie 2023 | Lightdark întreabă:

BN TPU hey dc daca am dat pisica cu soluții de purici, i- am făcut și baie și tot nu a scăpat de ei ce sa fac? Sunt multi foarte multi dimineață am crezut că intrea vânt pe sub ușă dar era ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adinapatrascu
în 15 Iulie 2023 | Adinapatrascu întreabă:

Bună! Papagalul meu nu mai are scaun, se tot forțează și degeaba. Ce să fac?

1
Răspunde Raportează
odett32
în 14 Iulie 2023 | odett32 întreabă:

Bună ziua am o pereche de sticlei pasari și de ieri unul dintre ei sta numai pe un picior și nu prea se misca Piciorușul celalalt îl tine în sus Oare ce poate avea

1
Răspunde Raportează
odett32
în 14 Iulie 2023 | odett32 întreabă:

Buna ziua am o pereche de sticleti pasari și de ieri unul sta numai într un picior, pe celalalt îl tine în sus, și nu tare se misca. Oare ce poate fi?

1
Răspunde Raportează
geriok
în 14 Iulie 2023 | geriok întreabă:

Ce platforme de jocuri vă plac cel mai mult?

10
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 14 Iulie 2023 | Anonim20000000 întreabă:

Ce folositi pentru deparazitarea cainilor?

1
Răspunde Raportează
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 18 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cică vapoarele dispar la orizont „de jos în sus" pentru că se duc după curbura Pământului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: când un vapor pare să fi dispărut de tot, dacă iei o cameră ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.629
  • Întrebări: 3.954.654
  • Răspunsuri: 17.665.020
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Friends

Friends

Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 652.090 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.396 Conversaţii