TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Wawaa7281
în 27 Iulie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Buna ziua! Am și eu un motan de 2- 3 ani care a plecat de o zi și a venit bătut cred. Se poate vedea a treia pleoapa adică chestia aceea alba de pe ochi. Dar nici gura nu poate sa o deschidă pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Claudiudobricanwillkillhimself
în 26 Iulie 2023 | Claudiudobricanwillkillhimself întreabă:

Buna,am un pui de pisica care astăzi s-a facut o sapt de cand a fost născut si are diaree si am vrut sa stiu daca e de rau sau daca o sa mai trăiască:( si ce ar trebui sa fac

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2023 |

Cum pot mânca animalele hrană expirata și să nu pateasca nimic? Poate, pentru cei care stau la casa/curte, aveți și voi pisici care dau târcoale pe acolo, mai ales noaptea și le aruncați mâncarea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Simonamaria94
în 25 Iulie 2023 | Simonamaria94 întreabă:

Bună, cum îmi dau seama daca este bichon maltez sau havanez este alb cu bej și este cret? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
Andradamayamir78
în 25 Iulie 2023 | Andradamayamir78 întreabă:

Pot spala bichonu maltez odata la o saptamana?

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 24 Iulie 2023 | SingleForOne întreabă:

Pentru a face baie la câine, de talie mare, pe timp de vară cu temperaturi foarte calde, ar fi mai bine cu apă caldă sau apă rece?

5
Răspunde Raportează
gabrielbosancu
în 23 Iulie 2023 | gabrielbosancu întreabă:

Ce greutate ar trebui să aibă o femelă Ciobanesc Carpatin de Bucovina la un an și două luni?

5
Răspunde Raportează
RaduMariaNatalya
în 22 Iulie 2023 | RaduMariaNatalya întreabă:

Dacă 2 femele peruși stau în aceeași colivie și una nu o lasa pe cealaltă sa mănânce și o ațâță ce se întâmplă?

4
Răspunde Raportează
Nissssssa
în 21 Iulie 2023 | Nissssssa întreabă:

Buna, am o papagalita perus care de ceva timp da din cap ca si cand ar vrea sa vomite si dupa ce are criza asta care tine cateva secunde i se uda capul cu o secretie, face asta de cateva ori pe zi. Are...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2023 |

Salut! Cum știu ca observ intoxicația la iepuri?

3
Răspunde Raportează
king5151
în 20 Iulie 2023 | king5151 întreabă:

Am o pisica cu varsta de un an gestanta si de aseara nu o mai gasesc, am cautat-o peste tot. De ce ar fi plecat de acasa? Stau la curte

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2023 |

Salut! Ce fac daca iepurele meu a mancat un poc de frunza de orhidee?☹️

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2023 |

Am un iepure de amproximativ 3- 4 luni, este iepuras de vizuina tinut la apartament. A mancat din greșeală o bucatica de frunza de orgidee. A mai patit cineva asta cu iepurașii? Ce pot face? Momentan...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexandru250201
în 19 Iulie 2023 | Alexandru250201 întreabă:

Am o curiozitate. Am inteles ca un tigru e mai mare si mai puternic decat un leu si ca-l poate bate, dar tot leul e numit rege, de ce?

7
Răspunde Raportează
Eu9777
în 18 Iulie 2023 | Eu9777 întreabă:

Buna, am o cățelușa de 4 kg și aproximativ un anișor (pe care am găsit- o abandonată acum câteva luni). Nu am știut dacă are vaccin așa ca i- am făcut doar o deparazitare atunci și una acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iulie 2023 |

Am un pui 6 luni corcitura ciobanesc german, cum îl pot face rau? lumea străină se tot joacă cu el la gard, îl mângâie, îl cheamă etc. Lumea intra in curte si el se joacă cu oricine ce pot ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aleacn
în 17 Iulie 2023 | Aleacn întreabă:

Buna ziua. Este ok ca 2 canari masculi sa stea in aceeași colivie?

4
Răspunde Raportează
Preda_Miruna_1996
în 16 Iulie 2023 | Preda_Miruna_1996 întreabă:

Bună ziua! Îmi puteți spune ce as putea sa fac mai bine în aceasta situație? La cazare unde stam pe balcon exista un cuib, din păcate am găsit un puiuț mort când ne- am întors și ulterior când...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimus937382
în 16 Iulie 2023 | Anonimus937382 întreabă:

Hey TPU, am un bichone maltese, iar în fiecare noapte când mă duc la toaletă mă latră, de ce face asta? El știe ca sunt eu, dar totuși face asta.

3
Răspunde Raportează
ZabavaRoxana
în 16 Iulie 2023 | ZabavaRoxana întreabă:

Bună, am doi perusi si au naparlit, cand i-am dat drumul din colivie nu au mai putut sa zboare de ce?

3
Răspunde Raportează
Alin7269
în 16 Iulie 2023 | Alin7269 întreabă:

Salutare... Doresc sa imi cumpar un caine, un caucazian mai exact si am 14 ani, este cunoscut ca un caine agresiv, cati ani trebuie sa am ca sa il pot plimba?

3
Răspunde Raportează
Lightdark
în 15 Iulie 2023 | Lightdark întreabă:

BN TPU hey dc daca am dat pisica cu soluții de purici, i- am făcut și baie și tot nu a scăpat de ei ce sa fac? Sunt multi foarte multi dimineață am crezut că intrea vânt pe sub ușă dar era ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adinapatrascu
în 15 Iulie 2023 | Adinapatrascu întreabă:

Bună! Papagalul meu nu mai are scaun, se tot forțează și degeaba. Ce să fac?

1
Răspunde Raportează
odett32
în 14 Iulie 2023 | odett32 întreabă:

Bună ziua am o pereche de sticlei pasari și de ieri unul dintre ei sta numai pe un picior și nu prea se misca Piciorușul celalalt îl tine în sus Oare ce poate avea

1
Răspunde Raportează
odett32
în 14 Iulie 2023 | odett32 întreabă:

Buna ziua am o pereche de sticleti pasari și de ieri unul sta numai într un picior, pe celalalt îl tine în sus, și nu tare se misca. Oare ce poate fi?

1
Răspunde Raportează
geriok
în 14 Iulie 2023 | geriok întreabă:

Ce platforme de jocuri vă plac cel mai mult?

10
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 14 Iulie 2023 | Anonim20000000 întreabă:

Ce folositi pentru deparazitarea cainilor?

1
Răspunde Raportează
purcelus243
în 14 Iulie 2023 | purcelus243 întreabă:

Ce animale mai poti tine la garsoniera? in afara de caini pisici, ma gandeam sa iau niste purcelusi de guineea, cati bani te duce daca iei 2 3 purcelusi de guineea? mancarea lor pe luna si ce animale...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 14 Iulie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Salut! Am și eu un motănel mic are vreo 2- 3 ani dar l- am lăsat afara intr- o seara Și dimineața nu l- am mai văzut, astăzi nu a mai venit deloc și sunt îngrijorat, nu era castrat el mai ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Disiertre
în 13 Iulie 2023 | Disiertre întreabă:

Am un caine amstaff de 5 luni si merg mereu cu el la primblare si musca lesa si nu o lasa in pace si din vina asta nu îl mai scot la primblare, ce pot face?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iulie 2023 |

Am un caine surd care se sperie de tunete. Oare de ce? Simte vibratii?

6
Răspunde Raportează
TotulSAUnik
în 12 Iulie 2023 | TotulSAUnik întreabă:

Salut, Are idee cineva de o mașină de tuns căței, atât de talie mare cat si mici, adică am la bunica un ciobănesc mioritic cu lana mare si un bichon, rog mult o recomandare.

2
Răspunde Raportează
Amalia22ont
în 12 Iulie 2023 | Amalia22ont întreabă:

Buna ziua, sunt interesata de cabinete medicale (in principal de urgenta)in CONSTANTA pentru catelul meu. Momentan avem un medic veterinar la care mergem dar as vrea sa am si alte optiuni in caz de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LiderulDeLaKremlin
în 11 Iulie 2023 | LiderulDeLaKremlin întreabă:

Salut TPU, as dori sa- mi achiziționez o replică de pistol airsoft, bugetul meu este doar de 220 lei, as dori sa știu ce pistol ar fi mai bun, Șpring, CO2 sau cu gaz, puteti sa- mi lăsați niste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ElenaNatalia34
în 11 Iulie 2023 | ElenaNatalia34 întreabă:

Sunt foarte îngrijorată, câinele meu de un an..nu mănâncă de 2 zile acele bobite pentru câine, astăzi îl vad că se leagănă, nu se poate ține pe picioare, nu doarme, nu știu ce sa mai...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Aleacn
în 11 Iulie 2023 | Aleacn întreabă:

Buna seara. Ca pasăre de companie aș vrea să achiziționez un canar sau un peruș. Care sunt cele mai importante chestii ce ar trebui sa le stiu despre canari sau peruși? (cand vine vorba de creștere,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Ioanabianca77
în 10 Iulie 2023 | Ioanabianca77 întreabă:

Bună ziua! Ma confrunt cu o problema ce ma nelinisteste foarte tare. Am 2 pisici, una dintre ele are puiuți sănătoși. Cealaltă pisica, a avut parte de o prima naștere ce ne- a întristat foarte...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 10 Iulie 2023 | Anonim20000000 întreabă:

Ce folositi pentru deparazitarea interna si externa a cainilor? De pastile ce parere aveti?

1
Răspunde Raportează
Lightdark
în 10 Iulie 2023 | Lightdark întreabă:

Daca merg în străinătate pot sa iau pisica cu mine? Îmi trebuie acte sau o pot lua ca un aminal de companie obișnuit? Sa zicem ca merg cu mașina nu cu avionul

16
Răspunde Raportează
akarici
în 10 Iulie 2023 | akarici întreabă:

Salut, am un pui de caine de vreo 3 luni jumatate, iar acesta se simte cam rau, aseara a vomitat (ceea ce face des pentru ca mananca ca nehalitul, tin sa mentionez ca era destul de gras) iar astazi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
clauuudia
în 9 Iulie 2023 | clauuudia întreabă:

Ar dori cineva pasionat de scris sa facă o colaborare cu mine pentru niște povesti pe wattpad? Mi se pare distractiv și mi- ar plăcea sa lucrez cu cineva! Sunt obsedata de scris și îmi place la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aleacn
în 9 Iulie 2023 | Aleacn întreabă:

Specii de păsări recomandate pentru familiile care stau la țară?

1
Răspunde Raportează
MarianaDav
în 9 Iulie 2023 | MarianaDav întreabă:

Cum poți deosebi un pui de ragdoll de unul birmanez?

1
Răspunde Raportează
anonim0877
în 7 Iulie 2023 | anonim0877 întreabă:

Pisica mea a fătat 3 pui acum o săptămână, stă într- o magazie pe care o închid ca să nu intre alți prădători dar cu toate astea alte pisici tot pot intra. În urmă cu o zi unul dintre ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Corina45788
în 6 Iulie 2023 | Corina45788 întreabă:

Bună seara, am o pisica care a venit de la vecini, foarte foarte speriata, între timp pisica a fost gestanta, asta am văzut o schimbare la ea, find foarte blândă și am realizat ca o sa nască,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Desh
în 6 Iulie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Care e cea mai lungă franciză de filme? Dar serie de cărți?

2
Răspunde Raportează
Ad3linTPP
în 6 Iulie 2023 | Ad3linTPP întreabă:

Salut, am si eu o problema la bicicleta. Schimbatorul schimba pinioanele chiar foarte repede si bine altii chiar s- au mirat de asta, in fine. Cand vreau sa apas pe maneta sa schimb pe pinionul 1 adica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ProExpert12
în 5 Iulie 2023 | ProExpert12 întreabă:

Vreau un câine de rasa Shiba inu, problema ii ca aceasta rasa ii prea scumpa și n- am banii necesari..cum as putea face? Și la centrele de adopții 100% nu au rasa asta pentru ca oamenii nu- s atat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim213211112
în 4 Iulie 2023 | anonim213211112 întreabă:

Daca pe o trotineta electrica care are limita de 90kg s-au dat2 fete care au 100 kg in total poate sa pateasca ceva? Rog seriozitate. Dau funda **

5
Răspunde Raportează
CosacuDragos
în 4 Iulie 2023 | CosacuDragos întreabă:

Salut pot face cursurile de frizer de la 16 ani și să primesc dilploma?

2
Răspunde Raportează
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • MiraBurgertung
    trimisă acum 11 ore

MiraBurgertung întreabă:

Bun? dragi supu?i Vreau s? v? rog ceva Face?i o poveste cu mine ?i mama mea Contesa burgertung n desenul animat Amphibia F?cnd r?ut??i Mai ad?uga?i pe o fat? numit? Lili sor? geam?n?...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Cipi1212
    trimisă acum 11 ore

Cipi1212 întreabă:

Bun?, Rusia a atacat Polonia. Poate fi oprit nenea Putin?
    20 răspunsuri
  • ElenaD05
    trimisă acum 16 ore

ElenaD05 întreabă:

Daca cineva (barbat) cu care am vorbit in scris pe internet dar nu ne- am intalnit in viata reala si m- a sunat video skpe cu sunet, si l- am vazut pe cel din poza si am vorbit live, poate fi adevarat...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Exista vreun clip in care tipa ce fugise din r?zboiul din Ucraina n USA sa arate tot actul n care a fost njunghiat? de mai mai multe ori in gat de tipul acela homeless African? Ac?iunea s- a petrecut...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.980
  • Întrebări: 3.950.778
  • Răspunsuri: 17.637.728
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 651.862 Adolescenţi
  • 55.496 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.658 Auto & Moto
  • 144.197 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.948 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.786 Conversaţii