TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
anonim_4396
în 25 Aprilie 2023 |

Salut, am un pui de pisică, are 9 luni și deja are pui, eu țin foarte mult la ea și nu vreau să o dau si nici puii nu vreau să îi cresc. Ce să fac?

4
Răspunde Raportează
SporeBox
în 24 Aprilie 2023 | SporeBox întreabă:

Salut TPU! A mai fost cineva voluntar pentru pompieri? Voi implini 18 ani in curand si mi se pare o experienta buna. Pe internet nu gasesc mare lucru, asa ca vreau sa imi spuneti voi cum este. Ce trebuie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2023 |

Buna TPU! Ce credeți ca pot face dacă câinele meu ciobanesc german de 2 ani nu se înțelege deloc cu alți caini îi latră ce sfaturi aveți? As dori sa le pot face singura fără nevoie de un dresaj...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2023 |

Bună! Pentru cei care au cunoștințe sau au pățit am un câine (Ciobanesc German are 2 ani) și este foarte blând cu oamenii nu are probleme cu ei, dar când vine vorba de alți caini o ia razna,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2023 |

Bună! Pentru cei care au cunoștințe sau au pățit am un câine (Ciobanesc German are 2 ani) și este foarte blând cu oamenii nu are probleme cu ei, dar când vine vorba de alți caini o ia razna nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
___Enzo
în 23 Aprilie 2023 | ___Enzo întreabă:

Hristos a înviat! Ce pot să fac cu pisicuța mea să nu se mai ducă după băieți?

5
Răspunde Raportează
Desh
în 22 Aprilie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Filmul Monster High este legat cumva de serial?

2
Răspunde Raportează
clssph
în 22 Aprilie 2023 | clssph întreabă:

Buna! Am o intrebare pentru toti stapanii de pisici. Motanul meu a inceput dintr- o data sa miaune (ceea ce nu ii sta in fire), un mieunat apasat si ingrijorator. Si sa se agite prin casa cautand sa se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SweetbutPsychoGirl
în 22 Aprilie 2023 | SweetbutPsychoGirl întreabă:

Buna TPU. Locuiesc singura intr-un apartament de aproape 50mp cu terasa mare la parter. Si as vrea sa-mi iau un cățeluş. Are cineva rasa West Highland Terrier? Imi poate spune cum se comporta?

1
Răspunde Raportează
Den17492
în 20 Aprilie 2023 | Den17492 întreabă:

Buna.Tocmai am cumparat un hamster de la un petshop.Totul pare a fi bine numai ca au trecut 2 zile si el nu urca scara din cusca.Statea numai jos asa ca i am pus apa si mancare si jos, nu doar sus.Totusi,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bogdan5784
în 20 Aprilie 2023 | Bogdan5784 întreabă:

Bună ziua! Revin cu o asemenea întrebare din nou. As dori sa fac un adăpost pentru căței. Am teren extravilan. Întrebarea mea este: Cunoaște- ți pe cineva care are un asemenea adăpost sa ma ajute...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Desh
în 20 Aprilie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Ar trebui să citesc Skyclan Destiny înainte de volumul 31 din Pisicile Războinice?

1
Răspunde Raportează
Den17492
în 19 Aprilie 2023 | Den17492 întreabă:

Este vreo problema daca hamsterul meu cade in bolul cu apa? Am vazut undeva ca da si vreau sa va intreb si pe voi ca sa fiu sigur.

4
Răspunde Raportează
Ohrid
în 18 Aprilie 2023 | Ohrid întreabă:

De ce ariciul nu trebuie hrănit cu lapte?

3
Răspunde Raportează
Andreea11233
în 18 Aprilie 2023 | Andreea11233 întreabă:

Bună ziua, aș avea și eu o întrebare. Am o cățea rottweiler, ce botniță mi- ați recomanda sa ii cumpăr pentru protecție și totodată să poată respira și destul de bine in ea? Va mulțumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Miky_Pisi_
în 18 Aprilie 2023 | Miky_Pisi_ întreabă:

Bună ziua, as dori sa cumpăr un cățel chiuhuaua dacă se poate original cu metis, este un site OnePet acum nu stiu daca sunt de încredere. Ma ajutați va rog frumos sa găsesc un cățeluș de aceasta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bosznic
în 18 Aprilie 2023 | Bosznic întreabă:

Salut, am auzit că iepurele nu poate digera boabele de porumb, pe lângă asta îmi puteți spune o metoda prin asi toci dinții la tara?

2
Răspunde Raportează
king5151
în 18 Aprilie 2023 | king5151 întreabă:

Am 3 motani frati mici și o pisica mai mare (nu are treabă cu ei), dar as da o altcuiva pentru că e rea cu ei, le ia mancarea, îi ia de gat etc. Și nu cred ca se joacă pentru ca se vede că le...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cristi3777
în 18 Aprilie 2023 | Cristi3777 întreabă:

Salutare la toata lume, ma poate ajuta cineva cu o curiozitate? De unde se poate achiziționa o maimuta capucin? :))) E o întrebare serioasă si m- ar ajuta mult o informație, stiu ca e ilegal sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
JustAndrewIGuess
în 17 Aprilie 2023 | JustAndrewIGuess întreabă:

Buna TPU. Am si eu o intrebare pentru voi. (Mentionez ca stau la bloc in Bucuresti Sector 4) Am un vecin care are grija de caini contra cost, el este plecat toata ziua ori din cand in cand chiar mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PricopLiz
în 16 Aprilie 2023 | PricopLiz întreabă:

Cut cuib doi porumbei, au facut 2 oua, primul pe 17 martie, al doilea pe 19 martie. De atunci clocesc in continuu ambii dar pana acum nu au iesit pui Care ar putea fi problema? La oua se vede prin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Neculai_Andrei_1996
în 16 Aprilie 2023 | Neculai_Andrei_1996 întreabă:

Salut TPU! O idee cum sa-mi fac huskyul sa nu o mai rupa in fuga de fiecare data cand vede poarta deschisa? Sau un dresor cu preturi rezonabile ceva

3
Răspunde Raportează
Cristinapppptttt
în 15 Aprilie 2023 | Cristinapppptttt întreabă:

Buna. Cățeaua mea a fătat. Cum gestionați perioada de inceput până la terminarea seriei de vaccinare cu puiuții in casa? Inițial mama știu că stimulează defecările și le mănâncă. Apoi când...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
___RvQW
în 14 Aprilie 2023 | ___RvQW întreabă:

Salut, am nevoie urgent de un ajutor! Am un cățeluș mititel destul de mic, dar nici chiar așa mic și e cam fomist de fel și i- am dat cam jumătate de borcan de zacusca de vinete de la supermarket...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 14 Aprilie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna TPU. Am niste pui de gaina de 2 zile si sunt foarte galagiosi noaptea. Ce as putea sa le fac? Cutia unde stau ei o am in sufragerie si nu am putut sa dorm toata noaptea din cauza lor. Sfaturi?

5
Răspunde Raportează
Qutuz
în 13 Aprilie 2023 | Qutuz întreabă:

Bună TPU! Am o problemă cu pisica mea. De ieri miaună când vrea sa se pună jos. Am văzut că are o durere puternică baza cozii. Nu știu ce să fac că pare rau! Ajutor!

5
Răspunde Raportează
Feherfeher
în 13 Aprilie 2023 | Feherfeher întreabă:

Ce înseamnă: Etelonarea termometrului este mai mare cu 1 grad Celsius?

2
Răspunde Raportează
Dariamaras
în 13 Aprilie 2023 | Dariamaras întreabă:

Bună TPU! Am o nimfa mascul de aproape 3 ani iar acesta în toți anii aceștia de cand îl am nu s- a atașat deloc de mine. Isi smulge penele destul de des și tremura când vorbesc cu el de multe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bosznic
în 13 Aprilie 2023 | Bosznic întreabă:

Salut, îmi puteți spune va rog cat de repede reacționează un iepure daca consuma o planta otrăvitoare pentru el?

5
Răspunde Raportează
DragosBira
în 12 Aprilie 2023 | DragosBira întreabă:

Cata apa trebuie sa bea pe zi un caine normal? Labradorul meu de 3 ani cred ca bea peste 5 l pe zi. E normal?

1
Răspunde Raportează
MariaEElena0505
în 12 Aprilie 2023 | MariaEElena0505 întreabă:

Buna. Pentru dislocare rotula la caine ce se poate face? Mi s- a spus ca asta ar putea avea, dar cu radiografie o sa stim sigur. Ideea e ca uneori(rar) cu un picior din spate mai schiopata. Dar ft putin....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bosznic
în 12 Aprilie 2023 | Bosznic întreabă:

Salut, mă puteți ajuta cu un ghid full despre berbecul german uriaș, deoarece mi am achiziționat unul și nu prea am multe cunoștințe despre aceasta rasa de iepuri

4
Răspunde Raportează
simplaexistenta
în 12 Aprilie 2023 | simplaexistenta întreabă:

Salut TPU, stie cineva niste petshopuri in Cluj?

4
Răspunde Raportează
CosminAdrian18
în 12 Aprilie 2023 | CosminAdrian18 întreabă:

Salut,știți cumva ce înseamnă BMX că eu chiar vreau să aflu ce înseamnă BMX, că sunt foarte curios?

10
Răspunde Raportează
CosminAdrian18
în 12 Aprilie 2023 | CosminAdrian18 întreabă:

Salut,TPU am o întrebare pentru voi, știți cumva ce înseamnă BMX?

1
Răspunde Raportează
Desh
în 11 Aprilie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Am o problemă cu Netflix.Am vizionat un episod dintr-un serial și nu se află la Continuă vizionarea.Îmi poate răspunde cineva?

2
Răspunde Raportează
simplaexistenta
în 11 Aprilie 2023 | simplaexistenta întreabă:

Am niste creveti într- un acvariu nu foarte mare. Mentionez ca sunt de apa dulce si chiar azi a murit unul. Ei stau împreună cu alti pesti. guppy si neon si le dau aceeasi hrana, oare ce mănâncă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mat958w47
în 11 Aprilie 2023 | mat958w47 întreabă:

Are ceva daca iepuroaica fata mai devreme decat ar trebui?

2
Răspunde Raportează
Tarzaninactiune
în 11 Aprilie 2023 | Tarzaninactiune întreabă:

Buna seara! As vrea sa îmi iau un Staffordshire Bull Terrier vreau sa stiu dacă se înțelege cu pisicile

5
Răspunde Raportează
Ahhah
în 11 Aprilie 2023 | Ahhah întreabă:

As dori sa-mi iau un Staffordshire Bull Terrier și am pisica vreau sa stiu dacă se va înțelege cu ea

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2023 |

Dacă rata salbatica a fost călcată de rățoi și despărțită de el timp de o luna de zile...mai apoi rata face oua vor mai fii fecundate după atâta timp?

2
Răspunde Raportează
Gabidan2000
în 10 Aprilie 2023 | Gabidan2000 întreabă:

Buna seara! Am nevoie de ajutor din partea unui medic veterinar, dacă este pe grup. Am câini de vânătoare și nu știu ce hrana sa le mai ofer. Unul este mai sensibil. Mai exact ii cade parul de ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tudoroo
în 10 Aprilie 2023 | Tudoroo întreabă:

Am spart din greșeală oul de la porumbei și are pui în el, era ciocnit! Va mai trai puiul?

2
Răspunde Raportează
Artios23
în 9 Aprilie 2023 | Artios23 întreabă:

La ce magazin in Bucuresti pot gasi pisicute sau catei de vanzare?

6
Răspunde Raportează
RadulescuCornel
în 9 Aprilie 2023 | RadulescuCornel întreabă:

Hamsterii pot dormi cu ochii deschisi?

6
Răspunde Raportează
Andreea11233
în 9 Aprilie 2023 | Andreea11233 întreabă:

Ce pot sa fac la câinele meu sa scape de căpuși? Ceva pastiluțe/injectabile? Va mulțumesc frumos

4
Răspunde Raportează
MariaEElena0505
în 8 Aprilie 2023 | MariaEElena0505 întreabă:

Buna. Saritul in pat a cainelui poate sa duca in timp la slabirea membrelor inferioare?

4
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 6 Aprilie 2023 | LaviniuA întreabă:

Cum scapi de scobitul in nas? Oare de ce scobitul in nas creeaza dependenta? Unii au ticul asta... eventual mai baga si in gura. Sau poate ca e un hobby. Am realizat ca si eu ma scobesc uneori cand...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
123Delia0
în 6 Aprilie 2023 | 123Delia0 întreabă:

Buna. Aveam 7 pui(noi născuți) si au murit 3 din aceștia si nu inteleg de ce? Puteti pune ori ce întrebare si va răspund.

4
Răspunde Raportează
Elgwt
în 4 Aprilie 2023 | Elgwt întreabă:

Buna, am voie să îi dau la cățelul meu amstaff de 2 luni căte 1 ou prăjit în fiecare dimineață?

7
Răspunde Raportează
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AdeLeu
    trimisă acum 18 ore

AdeLeu întreabă:

A mai scapat lumea de o problema, domnul Charlie Kirk. Nu vi se pare ca a trebuit sa-si asume, spunand toate acele prostii si luandu-i pe toti peste picior?
    18 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 14 ore

angel6lust întreabă:

Este gre?it din punct de vedere moral s? crezi c? romii ?i maghiarii nu ar trebui s? aib? locuri speciale la liceu ?i facultate? De ce s? intre romnii cu 9.3 la Gojdu ?i ?iganii cu 6?
    15 răspunsuri
  • Patricia68658
    trimisă pe 11 Septembrie

Patricia68658 întreabă:

Bun?, am o problem? cu MacBook ul. Ast?zi am vrut s? descarc de pe telefon (iPhone ) ni?te poze pe Mac cu cablul de nc?rcare (8.000 la num?r, nu mi- am dat seama ca sunt a?a multe pana nu am...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Ionionelionut1
    trimisă pe 11 Septembrie

Ionionelionut1 întreabă:

Buna ziua! Exista o varianta de a face banii pe internet? Ceva de genu s? raspunzi la sondaje si sa primesti bani sau ceva in genul asta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.018
  • Întrebări: 3.950.825
  • Răspunsuri: 17.637.997
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Testeaza-ti engleza!

Testeaza-ti engleza!

Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)

Start quiz
Categorii
  • 651.868 Adolescenţi
  • 55.498 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.198 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.950 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.793 Conversaţii