TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
Alexfiru10
în 14 Iulie 2022 | Alexfiru10 întreabă:

Salut, recent am facut o voliera noua pentru porumbei si as vrea sa mut porumbeii dar un cuplu a facut oua, exista o modalitate prin care pot sa ii mut? Nu as vrea sa pierd ouale deoarece sunt din porumbei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexfiru10
în 14 Iulie 2022 | Alexfiru10 întreabă:

Salut, am facut o voliera pentru porumbei de 2, 20m lungime, 1, 70m latime si 1, 65m inaltime, as vrea sa aflu daca este de ajuns pentru 30 de porumbei sau sa imi spuneti pentru cati porumbei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SoulReaver
în 13 Iulie 2022 | SoulReaver întreabă:

Bună, am o întrebare pentru pescarii de aici. Mi- am făcut un permis online la ANPA și vreau să merg la pescuit pe lacul Gilău și poate Tarnița jud. Cluj. Cineva mi- a spus că e suficient permisul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iulie 2022 |

Buna ziua. Imi puteti spune si mie unde gasesc un centru pentru caini ca sa imi pot cumpara si eu un catel Teckel?

3
Răspunde Raportează
Liliana53
în 13 Iulie 2022 | Liliana53 întreabă:

Buna, am doi husky 9 luni fata si 12 luni baiatul. Nu am fost atenta si s- au imperechiat, cum pot sti daca este gestanta si ce pot face in aceasta situatie stiind ca nu este bine sa faca pui fiind ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
erduang23
în 13 Iulie 2022 | erduang23 întreabă:

Am păsări zebre australiene, uneia i-a căzut codița, e vreo problema, ii creste la loc codița lui?

2
Răspunde Raportează
Nelucojoc
în 12 Iulie 2022 | Nelucojoc întreabă:

Buna ziua, ma adresez posesorilor de ceasuri automatice din Timisoara: la ce ceasornicar ati facut service de rutina, cam cum l- ati cota, si cam cat a costat? (rog pe cei care nu stiu foarte clar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2022 |

Credeți că e ok să ai drept animal de companie o vulpe? Ce avantaje și dezavantaje sunt?

9
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 11 Iulie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Pentru cunoscători de iepuri. Am 2 iepuri, o femela și un baiat. Acum 2, 3 săptămâni am lăsat iepurii afara prin curte, nu știu dacă s- au împerecheat sau nu, dar acum când pun iepurele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimacc
în 10 Iulie 2022 | anonimacc întreabă:

Bunaaa! As vrea sa încep prin a va povesti de ce fac postarea. Azi mi- am surprins vecinul cum trăgea cu ceva pistol cu bile, nu era unul de jucărie...in câini, aici fiind vina mea, cățeaua mea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SirenicaCuMomite
în 9 Iulie 2022 | SirenicaCuMomite întreabă:

Pisicile pot deveni agresive cu anumite persoane doar pentru că voi nu le agreați? Ați pățit vreodată asta cu ale voastre?

6
Răspunde Raportează
MariusMaxim
în 9 Iulie 2022 | MariusMaxim întreabă:

Imi poate spune cineva un tratament pentru dermatita atopica la caini?

2
Răspunde Raportează
Gshjbd372
în 9 Iulie 2022 | Gshjbd372 întreabă:

Buna, am nevoie urgent de ajutorul vostru, am un catel aparut acum pe 8 mai si acum in prezent tremura si smiorcaie, nu stiu ce sa fac. Alteori, catelusul pune capul, fruntea pe pamant si smiorcaie....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Zuhn
în 8 Iulie 2022 | Zuhn întreabă:

Salutare TPU. Am nevoi de niste sfaturi pentru pescuit la fitofag.

1
Răspunde Raportează
VANTE
în 6 Iulie 2022 | VANTE întreabă:

E normal ca pe timpul verii cainii sa manance mai putin? Bichonul meu de 8 luni abia se atinge de mancare, bea doar apa si prefera sa stea mai mult tolanit pe gresie unde ii rece. Ii normal sa se comporte...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 6 Iulie 2022 | MorcovMajestic întreabă:

Se gasesc omizi de cumparat?

3
Răspunde Raportează
ThatGuywith
în 5 Iulie 2022 | ThatGuywith întreabă:

Cum imi dau seama ca puiul meu de papagal perus mananca sau este hrănit de mama lui (Are in jur de o luna jumate și a ieșit din căsuța lui, în cusca)?

5
Răspunde Raportează
Revelionu74
în 5 Iulie 2022 | Revelionu74 întreabă:

Salut, TPU! As dori sa stiu unde se pot ascuti cutitele de la masina de tuns caini, daca aveti un link sau un numar de telefon.

1
Răspunde Raportează
MotanulAlbastru
în 5 Iulie 2022 | MotanulAlbastru întreabă:

Am văzut o pisică azi cheala după urechi. Nu părea rănită. Nu avea zgârieturi sau sânge. E semn de boala sau unele pisici se nasc cu zone așa chele?

5
Răspunde Raportează
varcopisicul
în 4 Iulie 2022 | varcopisicul întreabă:

You know its a war on women when castrarea motanului e 70 de lei și sterilizarea pisicii 150 lei qwq e așa de complicată sterilizarea încât era nevoie să dubleze și să mai pună puțin la preț?...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Cristi72992859
în 4 Iulie 2022 | Cristi72992859 întreabă:

Buna, pot adauga in acvariu crabi/raci/creveti impreuna cu pestii si melcii?

3
Răspunde Raportează
AGuyCalledRob
în 3 Iulie 2022 | AGuyCalledRob întreabă:

Care credeți că este cel mai ciudat hobby?

5
Răspunde Raportează
TaraIdk
în 3 Iulie 2022 | TaraIdk întreabă:

Buna! Acum ceva timp am gasit o pisica gestanta pe strada. Am adus- o acasa, a fătat. Puii au acum 3 saptamani si 4 zile. Ea a fost calcata azi noapte de masina. Le- am cumparat formula speciala insa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
13AlinaM
în 3 Iulie 2022 | 13AlinaM întreabă:

Buna TPU, Dacă am un perus galben și o femela perus tot galbena, puii celor doi ce culoare ies? Tot galben?

3
Răspunde Raportează
SnaX
în 2 Iulie 2022 | SnaX întreabă:

Salut, am o catea, ciobanesc de bucovina, fiind femela vreau sa ii pun un nume agresiv ceva sa semnifice ca este mare si solida.

7
Răspunde Raportează
040180
Întrebare recomandată în 2 Iulie 2022 | 040180 întreabă:

Buna ziua! As dori sa știu că este indicat pentru a hrăni un cățel bichon de 3 luni. Am citit că nu este indicat sa i se dea hrana la pliculeț.

1
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 1 Iulie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU. Exista vreo modalitate de a deține o căprioară?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2022 |

Salut,este cineva interesat sa cumpere zebre australiene? Sau mă puteți ajuta cumva unde as putea vinde în afara de site-uri gen olx, la jum, publi sau Facebook!

1
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 29 Iunie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Repede! Iepurele meu a fătat 12 pui iepurele are doar 8 sfârcuri, cu ce ii pot hrăni pe cei 4?

3
Răspunde Raportează
VasileGogulina
în 29 Iunie 2022 | VasileGogulina întreabă:

Cum se numeste un centiped (nu sunt sigur daca este unul) mic alb cu o coada unde la capat are forma de T?

2
Răspunde Raportează
Cristi72992859
Întrebare recomandată în 28 Iunie 2022 | Cristi72992859 întreabă:

Ce imi recomandati pentru filtrarea apei in acvariu filtru sau buretele de carbon?

1
Răspunde Raportează
iulyana0204
în 28 Iunie 2022 | iulyana0204 întreabă:

Pisica mea e foarte timida și speriata. Nu vrea sa meargă la litiera și nici sa mănânce. Ce as putea sa fac sa o acomodez mai repede? E foarte trista. Am adaptat-o și am luat-o de la mama ei.

5
Răspunde Raportează
Spucii
în 27 Iunie 2022 | Spucii întreabă:

Buna, ce părere aveți despre mâncarea uscata pentru pisici de la Araton, momentan Kitten, aveți ceva recomandări mai bune?

3
Răspunde Raportează
dansarabia1234
în 26 Iunie 2022 | dansarabia1234 întreabă:

Bună. Unde as putea sa îmi las iepurerele în Timișoara? Exista hoteluri de animale în Timișoara care primesc de iepuri? Va rog sa spuneți doar cei care stiti

2
Răspunde Raportează
Anonim12319
în 26 Iunie 2022 | Anonim12319 întreabă:

Bună! Pentru mine echitația este foarte importantă, dar părinții mei nu vor sa mă lase. Eu am mai fost de 7 ori și chiar îmi place mult, am încercat sa vorbesc cu ei și mereu îmi spun: "este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MihaiB2001
în 25 Iunie 2022 | MihaiB2001 întreabă:

Salutare. Astăzi am facut o mica verificare la stupi tinand cont ca a înflorit floarea soarelui și din greseala cred ca am omorat matca unui stup. Nu stiu daca a murit sau nu. Am văzut- o ca era pe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Syrten
în 25 Iunie 2022 | Syrten întreabă:

Bună TPU! Am 4 pui de pisică de aproximativ o lună și o săptămână și îi țin în casă, iși fac nevoile la litieră (treaba mică), dar azi am observat că unul din ei a făcut treaba mare...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ibc_Ionut_1999
în 25 Iunie 2022 | Ibc_Ionut_1999 întreabă:

Salutare, si-a creat cineva o baltă, as vrea sa-mi fac una mica si vreau sa stiu de ce aspecte trebuie sa tin cont

2
Răspunde Raportează
DenisIonut01
în 25 Iunie 2022 | DenisIonut01 întreabă:

Salut, am o pereche de nimfe, am cuib la ele si masculul sta in mare parte in cuib, nu au oua inca, ideea este ca, cand femela simte ca vrea eu o vad si masculul cand o aude, fuge dupa ea sa o bată,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GrizZaassdd1122
în 23 Iunie 2022 | GrizZaassdd1122 întreabă:

Salut TPU, am o pisica si ea are cam 2- 3 ani, in noaptea aceasta eu am gasit- o in fata usii stand pe un covoras, langa ea fiind multa voma alba, am luat- o de acolo si am dus- o la mine in camera...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
loreewws
în 22 Iunie 2022 | loreewws întreabă:

Buna! Porumbeii si turturicile mele au păduchi si nu stiu cu ce îi pot indeparta. Nu am găsit nicăieri. Ma ajutati va rog?

4
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 21 Iunie 2022 | Maryyyaa întreabă:

Heeey TPU! Vreau sa îmi iau un hamster și nu știu dacă să îmi iau băiețel sau fetița. Adică cu care este mai simplu. Am auzit că fetița cam miroase. Mă puteți ajuta?

4
Răspunde Raportează
Rosssees
în 20 Iunie 2022 | Rosssees întreabă:

Buna TPU, daca am o pisica cu ochii verzi si a facut pui cu un motan tot cu ochii verzi sunt sanse sa iasa un pisoi cu ochii albastri?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2022 |

Bună! Am o întrebare pentru iubitorii de animale. Astăzi mi- a decedat cățelusa, eu la ora 10.00 am mers sa ii dau mâncare, până când am văzut- o stând cu capul mai jos de corp cumva(pentru...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Alex_Alexandra_1996
în 19 Iunie 2022 | Alex_Alexandra_1996 întreabă:

Bună! Am adoptat in mai o pisicuta și acum are 4 luni. Azi nu mananca/bea și doar puțin a mâncat(câteva bucatele) în rest nimic, este slab la putere și sta la pământ. Am încercat sa caut inainte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
enigmatically
în 19 Iunie 2022 | enigmatically întreabă:

Buna, am taiat ceapa verde si am aruncat iarba aceea verde de la ceapa in gunoi si cand ma intorc in bucatarie o vad pe pisica mea ca se joaca si rontaie din ceapa aia verde, nu sunt sigura daca a mancat,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MihaiB2001
în 18 Iunie 2022 | MihaiB2001 întreabă:

Salutare. Am 2 stupi foarte frumosi dar care mai pot fi dezvoltați. Am luat legatura cu apicultorul care mi i- a oferit și mi- a spus că ar fi bine daca le- as administra putin sirop și turta proteică....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GiuliaMariaaa
în 18 Iunie 2022 | GiuliaMariaaa întreabă:

Bună TPU! Azi, în timp ce tata aplica otravă pentru păduchi copacilor, câinele meu a început s- o lingă de pe trunchi. I- am dat lapte să bea, dar nu- l pot duce la veterinar, pentru că sâmbăta...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 18 Iunie 2022 | alexandrubt13 întreabă:

Un binoclu profesional, performant ce indicii sa caut si ce marci sau o recomandare? Multumesc!

15
Răspunde Raportează
Acvaristu
în 17 Iunie 2022 | Acvaristu întreabă:

Pentru acvaristii de aici, adunam și eu resturile de la puii de corydoras din vas când din greșeală am tras un pui cu siringa, l- am scos dar se mișcă apatic și nu își mai folosește o înotătoare....? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • brokxy
    trimisă acum 22 ore

brokxy întreabă:

Dac? am diagnosticul Tulburare de personalitate Borderline dar aceasta este mai moderat? adic? nu grav pot s? m? nscriu pentru admitere la poli?ie sau armat??(am v?zut pe baremul medical ?i ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Sawarekh
    trimisă acum 17 ore

Sawarekh întreabă:

Buna ziua, este adevarat ca daca mi-am luat amenda de 100 sau 200 lei si o platesc in 15 zile, platesc doar jumate din ea?
    14 răspunsuri
  • Elelena65
    trimisă acum 7 ore

Elelena65 întreabă:

Plosnitele se pot lua de la hainele de la second- hand? ntreb pentru c? acum doua zile am cump?rat ni?te bluze de la second- hand, iar ast?zi mama mi spusa ca o m?nnc? spatele ?i avea pe ...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 13 Septembrie

LisaJulie întreabă:

De ct timp face?i mai mult cump?r?turi online ?i cum va descurca?i cu produsele aduse care nu arata ca n descriere?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.075
  • Întrebări: 3.950.902
  • Răspunsuri: 17.638.652
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Numele reale ale celebritatilor

Numele reale ale celebritatilor

Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.

Start quiz
Categorii
  • 651.872 Adolescenţi
  • 55.500 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.662 Auto & Moto
  • 144.199 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.954 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.806 Conversaţii