TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Luciany84747
în 16 Mai 2022 | Luciany84747 întreabă:

Buna seara TPU! Am găsit o păsărică mica acum noaptea vroia sa o mănânce o pisică, și m- am decis sa o țin într- o cușcă peste noapte.Este la fel de mica că o vrăbiuța.Supravietuoeste ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Girly97
în 15 Mai 2022 | Girly97 întreabă:

Buna ziua! Avem un husky siberian in varsta de 10 ani de talie medie pe care il tinem in casa inca de mic. De doua- trei zile insa, acesta se comporta putin ciudat. De obicei noaptea doarme pe patura...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
enigmatically
în 15 Mai 2022 | enigmatically întreabă:

Buna! Acum 5 zile mi- am luat un pui de pisica british shorthair de 2 luni de pe olx, cu carnet cu deparazitari si cu vaccin, o sa ma duc la sfarsitul lui mai la veterinar din nou, pare destul de sanatoasa,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SirenicaCuMomite
în 15 Mai 2022 | SirenicaCuMomite întreabă:

Am doi pui de porumbel pe balcon, duminica trecută au ieşit din ou şi asta e prima noapte în care niciunul din părinți nu stă în cuib ca să- i încălzească. Unul din ei (cred că masculul) este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 14 Mai 2022 | gemeni6226 întreabă:

Intrebare pentru cei care stau la bloc si au un caine va lasa noaptea sa dormiti? si daca da la ce ora va trezeste?

1
Răspunde Raportează
Zahir
în 14 Mai 2022 | Zahir întreabă:

Bună! Știe cineva de unde se poate cumpăra păsări din familia Corvidae? (ciori, corbi, etc.)

6
Răspunde Raportează
WAY
în 13 Mai 2022 | WAY întreabă:

De unde as putea sa cumpar un axolotl? (La mine in oras n-am gasit)

1
Răspunde Raportează
BlackRose03
în 12 Mai 2022 | BlackRose03 întreabă:

Poti "strecura" un animal(ex: pisica/hamster/pasare mica) la camin daca colegii sunt de acord? Am auzit ca sunt controale destul de des, dar cunosc persoane care au tinut animale pe ascuns perioade destul...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
sfghggjfdvfn
în 12 Mai 2022 | sfghggjfdvfn întreabă:

Cum se face un anime?

4
Răspunde Raportează
CristiCriss20
în 12 Mai 2022 | CristiCriss20 întreabă:

Salut, vreau sa ma duc sa cumpar un pui de pisica de la cineva... Si trebuie sa merg 3 ore cu trenul Cum pot lua puiutul in tren? Poate sa reziste 3 ore? Nevoiile lui? Mancare? Apa? Il tin in cusca? ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
ValiGheara22
în 10 Mai 2022 | ValiGheara22 întreabă:

Salut! Dacă cățelul a depășit vârstă la care trebuia vaccinul pentru parvoviroza mai pot sa îl fac ? Are deja 2 luni jumate

3
Răspunde Raportează
CristiCriss20
în 10 Mai 2022 | CristiCriss20 întreabă:

Salut, as vrea sa cumpar un pui de pisica...mai exact albastru de rusia. Problema e ca nu stiu ce trebuie sa- i fac dupa ce o cumpar. Banuiesc ca trebuie s- o duc la veterinar, nu? Daca cineva cu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dqvidvfx32z10e2s
în 10 Mai 2022 | dqvidvfx32z10e2s întreabă:

Am un pisic în jur de un an care acum 3 zile pur și simplu a plecat de acasă și nu s- a mai întors. Trăiesc intr- o zona cu caini vagabonzi, el nu e castrat. Sa fi mers la pisici? Sau în cam cât...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ValiGheara22
în 10 Mai 2022 | ValiGheara22 întreabă:

Salut! Pot sa folosesc laxative pentru oameni pe o capră care e constipata și balonata?

5
Răspunde Raportează
cumdc
în 8 Mai 2022 | cumdc întreabă:

Salut! Caini din rasa border collie pot avea pinteni la picioarele din spate?

0
Răspunde primul Raportează
Marianahsvvd
în 7 Mai 2022 | Marianahsvvd întreabă:

E cineva solist vocal? cât durează un program de hore și sârbe, adică cât tine partea in care cânți sârbe și cealaltă in care cânți hore cu aproximație ( la o nunta)+ pauza

7
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 6 Mai 2022 | Lightning1997 întreabă:

Daca las pisica singura 3- 4 zile acasa( doar trece cineva dar nu sta mult) si sa zicem ca intra in calduri cand e singura acasa, e vreo problema? Adica in perioada aceea trebuie sa stea mereu cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
FredericChopin
în 5 Mai 2022 | FredericChopin întreabă:

Buna seara, cel mai bun RASPUNS primeste FUNDA deci zilele trecute acum aprox 5- 6 zile am vazut pe cainele meu o capusa. Am dat- o jos etc in fine nu asta conteaza acum aprox 2- 3 zile am vazut pe pereti...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Mai 2022 |

Am o pisica care a nascut ieri. As vrea sa stiu la cat timp dupa fatare o pot duce la veterinar sa o sterilizeze?

3
Răspunde Raportează
Deeea2003
în 5 Mai 2022 | Deeea2003 întreabă:

Buna TPU. Am un bichon maltez in varsta de 2 luni. L-am dus la doctor i-a facut deparazitarea si azi dimineata a facut caca cu viermi. Ce are?

8
Răspunde Raportează
Ramo137
în 5 Mai 2022 | Ramo137 întreabă:

Buna! M- am gândit sa imi iau ca animal de companie două rate pui, maine vin. Insa nu stiu prea bine cum sa am grija de ele... ce mananca? Paine si iarba au voie? Fructe si legume? De care? Va rog...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Ioanamaria45
în 4 Mai 2022 | Ioanamaria45 întreabă:

Buna TPU, am și eu o întrebare pentru cei pasionați de citiri in tarot. Am încheiat o relatie acum 2 săptămâni, iar fix in ziua aceea eu m- am sărutat cu un băiat prieten cu fostul meu prieten....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Laviii97
în 4 Mai 2022 | Laviii97 întreabă:

Buna, Am o pisicuța de 2 luni si când mănâncă da cu lăbuță lângă castroanel ca si când ar vrea sa îngroape. De ce face asta?

20
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 4 Mai 2022 | Lightning1997 întreabă:

Iti primeste pisica la un loc de cazare daca nu este sterilizata inca (la 8 luni jumatate)? Nu e in calduri.

1
Răspunde Raportează
Alex_Alexandra_1996
în 3 Mai 2022 | Alex_Alexandra_1996 întreabă:

Bună! Pisica mea a dispărut acum 2 zile și nu o mai găsesc, îl strigam de 2 zile încontinuu și tot nu vine. Și nu știu ce sa mai fac unde sa o găsesc... Pisicuta mea are 11 luni, nu este ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 2 Mai 2022 | XxBlueRosexX întreabă:

Buna, de aseara mi- a disparut pisica, am cautat- o peste tot astazi si nu reusesc sa o gasesc, trebuia sa fete zilele astea dar nu cred ca asa repede adica mai avea vreo 2- 3 zile, mi- e foarte frica...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonimulmut
în 1 Mai 2022 | anonimulmut întreabă:

Motanii sterilizati pleaca de acasă? Daca da, cat timp?

3
Răspunde Raportează
Luckyname123
în 1 Mai 2022 | Luckyname123 întreabă:

Am nevoie de un nume pentru un câine Golden Retriever mascul.(Cele mai frumoase vă rog)

2
Răspunde Raportează
cristi202
în 1 Mai 2022 | cristi202 întreabă:

Soția mea a găsit un puiuț mic de pasare, abia ieșit din ou. E foarte mic, dacă are 3 cm lungime. Nici puf nu are pe el. Dar, mișcă, semn ca e viu. Și am vrea sa îl salvam. Dar nu știm cum...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Girly97
în 30 Aprilie 2022 | Girly97 întreabă:

Daca un perus este lasat liber sa zboare prin casa nu exista riscul sa se loveasca de ceva cand aterizeaza?

4
Răspunde Raportează
Akpi
în 29 Aprilie 2022 | Akpi întreabă:

De ce perusul nu mănâncă fructe legume?

3
Răspunde Raportează
Akpi
în 29 Aprilie 2022 | Akpi întreabă:

Cum pot sa îmi fac perusii sa mănânce fructe si legume?

1
Răspunde Raportează
Alex773747728837474737363
în 29 Aprilie 2022 | Alex773747728837474737363 întreabă:

E buna mamaliga cu miere pentru pescuit la beldiță?

2
Răspunde Raportează
Alex773747728837474737363
în 28 Aprilie 2022 | Alex773747728837474737363 întreabă:

Hey salut. Vreau sa merg la pescuit.Ce momeala îmi recomandați pentru beldiță si pentru peștii mai mici(sub 250 grame), în afara de viermuși, am încercat cu râme dar vad ca nu merge? Ma puteți...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Lulupana1234
în 28 Aprilie 2022 | Lulupana1234 întreabă:

Buna TPU, ce părere aveti în zilele calde perusii se pot scalda în apă? Dacă acest lucru este inofensiv sau nu pentru ei

4
Răspunde Raportează
antohe1vlad2
în 28 Aprilie 2022 | antohe1vlad2 întreabă:

Am o pisica de 10 luni cu rasa british short- hair cu o combinatie de scotland, mai am inca o pisica maidaneza de 2 luni. Nu se duc bine impreuna si nu stiu de ce. Acum cea mica este in balcon maraind...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandraaaaa6ioana
în 27 Aprilie 2022 | Alexandraaaaa6ioana întreabă:

Buna. Stiti cumva daca femelele de barbus tetrazona isi mananca partenerul dupa inmultire? Acum 3 zile masculul a disparut din acvariu (daca era mort s-ar fi ridicat la suprafata, nu?)

1
Răspunde Raportează
Mirris
în 26 Aprilie 2022 | Mirris întreabă:

Hristos a înviat! Am o nimfă de câteva zile.Pana acum am tinut- o numai în casa.Afara e cald, doar că adie puțin vântul.As putea sa o scot afara câteva ore? Mă gândesc să nu ii afecteze vântul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
daniel221332
în 25 Aprilie 2022 | daniel221332 întreabă:

Am o pereche de iepuri urias belgian si iepuroaica a fost gestanta a doua oara prima data a avortat 3 pui a doua oara a facut 6 pui. 3 au murit dupa 3 zile si in a patra zi au murit si ceilalti, merita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DiaDiana12
în 25 Aprilie 2022 | DiaDiana12 întreabă:

Am un cățel de 1 an si o luna, i- am făcut vaccin de 3 ori anul trecut, el este foarte atașat de mine dar am fost nevoita sa îl las câteva zile cu bunica mea și acum când am ajuns acasă am observat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IoanaDajko
în 24 Aprilie 2022 | IoanaDajko întreabă:

Servus! Am 2hamsteri pitici siberiene de 2- 3 ani aproximativ și de câteva zile se tot bat f urat încât unul din ei sângerează! Ce pot face în situația asta? Și mai am o întrebare:unul din ei...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FredericChopin
în 24 Aprilie 2022 | FredericChopin întreabă:

Buna ziua este adevarat ca chinezii mananca pisici si caini?

18
Răspunde Raportează
MaFro
în 20 Aprilie 2022 | MaFro întreabă:

Bună ziua. Îmi puteți spune va rog mai exact, cum se hrănesc peștișorii de acvariu? Am 5 Black Molly și 6 Orange Molly. Am o punguta în care se afla niște fulgi, micuți și dacă iau în jur...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gamingrs
în 20 Aprilie 2022 | gamingrs întreabă:

Salut TPU! Mi-as dori foare mult un caine, dar parintii mei nu vor sa imi cumpere.Imi puteti da va rog niste sfaturi sa ii conving? Dau funda!

11
Răspunde Raportează
MaFro

Salutare. De curând am achizitionat un acvariu de 54L cu termostat și filtru de aer. De când am folosit soluțiile acelea de la Tetra Safe, apa nu mai este la fel de clara și limpede, cea de la magazin...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MaFro

Salutare dragilor, am mare nevoie de ajutorul vostru. Am achiziționat de curând un acvariu Marina Comfort 54, acesta venind cu un termostat și filtru de purificare(cel puțin asa cred ca se numește)....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Asiba
în 19 Aprilie 2022 | Asiba întreabă:

Buna. Am un perus, fata care are ceva negru la fund. Stie cineva ce este și ce pot face?

2
Răspunde Raportează
Jsghsgs
în 19 Aprilie 2022 | Jsghsgs întreabă:

Era dimineața și am descoperit peruși și am văzut că erau amândoi ciufuliți in cap de parcă s- au bătut, ei erau în perioada de împerechere, ea a început să arunce semințe din gura se ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 18 Aprilie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Salutare, Ce mâncare ii mai pot oferi la cățel Akita Inu 3 anisori? În prezent mănâncă aproape ce mănânc si eu, adică mâncare gătita. Ciorba, peste, oase viata, porc fierte, ba chiar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
rmzughklkjcvbhnjnbvgvb
în 18 Aprilie 2022 | rmzughklkjcvbhnjnbvgvb întreabă:

Cum pot face din hartie un plic?

2
Răspunde Raportează
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Sawarekh
    trimisă acum 23 ore

Sawarekh întreabă:

Buna ziua, este adevarat ca daca mi-am luat amenda de 100 sau 200 lei si o platesc in 15 zile, platesc doar jumate din ea?
    16 răspunsuri
  • brokxy
    trimisă pe 13 Septembrie

brokxy întreabă:

Dacă am diagnosticul Tulburare de personalitate Borderline dar aceasta este mai moderată adică nu grav pot să mă înscriu pentru admitere la poliție sau armată?(am văzut pe baremul medical și ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 21 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Mai oameni mici și mari, care folosiți Brainly, îmi poate cineva spune cum sa le trimit un scuipat prin posta? După 2 ani in care mi- am petrecut sute de ore ajutând elevi la teme și explicandu-...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Elelena65
    trimisă pe 13 Septembrie

Elelena65 întreabă:

De ieri mă doare obrazul stâng și durerea pleacă spre ureche. Inițial am crezut ca este din cauza unui coș de pe obraz, dar sincer nu cred ca are legătură pentru ca ma doare tot obrazul nu doar...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.086
  • Întrebări: 3.950.912
  • Răspunsuri: 17.638.796
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 651.872 Adolescenţi
  • 55.500 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.663 Auto & Moto
  • 144.199 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.955 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.806 Conversaţii