TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
RobertaChan
în 17 Septembrie 2020 | RobertaChan întreabă:

Vreau sa imi zica si mie cineva ce stil de dans e acesta (Gangsta - Kehlani / Mina Myoung Choreography- cautati pe yt) Habar nu am. Va rog sa Nu ma judecati. Imi place sa cant, dar cand vine...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Vasileee1108
în 17 Septembrie 2020 | Vasileee1108 întreabă:

Buna seara, am un malamut de Alaska de 10 ani, de aproximat doua săptămâni a început sa urle mai NON-stop (mai mult seara/noaptea), un motiv sau ce s-ar putea face ca sa nu mai urle așa?

2
Răspunde Raportează
Omulanonim
în 16 Septembrie 2020 | Omulanonim întreabă:

As vrea sa stiu de la ce varsta pot obtine un permis de pescuit gen "ANPA"! Și cât m-ar costa? (am 15 ani)

6
Răspunde Raportează
VeCtOr5412
în 16 Septembrie 2020 | VeCtOr5412 întreabă:

Vin si eu cu o intrebare! Ma pasioneaza pictura (am pictat pana si pereti) si acum zic sa trec sa pictez si pe panza... Tinand cont, ca sunt la inceput, am vazut ca sunt mai multe tipuri de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Frank51
în 16 Septembrie 2020 | Frank51 întreabă:

Cum pot invata cainele sa nu mai vrea sa mearga dupa mine cand plec de acasa? E prea legat social de oameni sau de ce au cainii in general reactia asta? Cand ma intorc acasa ma cearta si plange, oare ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Wokqndjd
în 16 Septembrie 2020 | Wokqndjd întreabă:

Eu am avut doua pisici pe care le iubeam foarte mult. Una era de rasa și una maidaneza. Pe pisica maidaneaza încă o am dar cea de rasa care avea 7 luni a plecat sau a luat- o cineva când eram...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreeaabbb22
în 15 Septembrie 2020 | Andreeaabbb22 întreabă:

Bună tuturor, să vă explic situația, cațeaua mea statea între liniile de tren, fix pe mijloc, înțelegeti voi ce vreau sa spun, trenul a sunat prea tarziu, eu lipsisem 2 minute de langa ea, ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Cusurgii0123344
în 15 Septembrie 2020 | Cusurgii0123344 întreabă:

Hei, recent mi- a murit cainele si sunt nelamurita.Cineva mi- a zis ca a scapat- o afara, eu ma pregateam sa ies, am luat hamul, nu trecusera 5 minute de cand mi- a zis ca e afara si am gasit- o moarta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Septembrie 2020 |

Hei guys! Mi-am tuns cățelul acum 2 zile și l-am ciupit neintenționat de fund, iar acum se linge într-una. Un remediu natural sau ceva?

3
Răspunde Raportează
Cusurgii0123344
în 15 Septembrie 2020 | Cusurgii0123344 întreabă:

Am un catelus mic, ma jucam cu el si s-a ridicat in 2 la labute si a cazut in cap, intr-adevar s-a auzit POC a inceput sa planga, l-am linistit. Poate pati ceva?

3
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 15 Septembrie 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, exista vreun site sau ceva in care iti adaugi ingredientele din frigider si iti recomanda o reteta?

4
Răspunde Raportează
B3HappyN0Worry
în 15 Septembrie 2020 | B3HappyN0Worry întreabă:

Ce fructe și legume pot consuma hamsterii? Sau ce alimente în general?

3
Răspunde Raportează
Fernii
în 14 Septembrie 2020 | Fernii întreabă:

Am o pisica si nu stiu de ce nu mai are putere in ea... Cand bea apa trebuie sa o tin sa o ajut) unde o pun acolo sta. Abia se poate misca si este pui. Va rog ajutati-ma

6
Răspunde Raportează
Ionut2143
în 14 Septembrie 2020 | Ionut2143 întreabă:

Salutare, Am ca mici animalute de companie 2 perusi (pereche). Ii am cam de 2 ani de zile, ani in care nu s- au obisnuit cu mine, deoarece nu vin la mine, daca e sa ma apropii de ei isi iau zborul,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
amenonono
în 14 Septembrie 2020 | amenonono întreabă:

Mi- am luat un catel de 3 luni si l- am dus la vecinul care e taca- su. Amandoi s- au inteles bine, cand eram acolo, ala statea cu el, il mirosea, se mai juca asa usor. De ieri cand l- am dus sta ascuns...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bob80
în 13 Septembrie 2020 | Bob80 întreabă:

Am un cățel care s- a îmbolnăvit, are şase luni. Totul a început de vineri dimineața: trist, nu mânca nimic şi a vomitat de câteva ori vineri şi sâmbătă. Sunt la țară, am ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KimiReed
în 12 Septembrie 2020 | KimiReed întreabă:

Dacă doresc să iau o pisică, iar proprietarul e la vreo 400 km depărtare, cum pot face să îi asigur transport? Menționez că nu am timpul necesar și automobilul cu care să merg până acolo.

2
Răspunde Raportează
Emilia2499
în 12 Septembrie 2020 | Emilia2499 întreabă:

Heyy, azi am gasit in curte la bunica un pui de bufniță pe jos. Are doar puf si nu stie sa zboare. Nu vreau sa il las sa moară. Mama lui nu stiu unde ar putea fi, m- am uitat astazi pe geam si nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Septembrie 2020 |

Buna, sunt ingrijorata... E primul cățeluș pe care l- am avut vreodată si nu prea ma pricep (e fetiță), are 7 luni si acum o mangaiam si dintr- o data observ ceva mai ciudat, cand ma uit mai atent...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Diminaku
în 11 Septembrie 2020 | Diminaku întreabă:

Salutare, este cineva interesat în obiecte pentru animale de companie, gen jucării sau paturi? Faza e că am un link de affiliate și dacă sunteți interesați, putem să ne ajutăm reciproc. Cum?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheiaAliasZbarcica
în 11 Septembrie 2020 | TheiaAliasZbarcica întreabă:

Cum se face diferenta la un pui de caine daca e pitbull(apbt) sau amstaff?

1
Răspunde Raportează
Mariaeliana1010
în 11 Septembrie 2020 | Mariaeliana1010 întreabă:

Am un cățel mascul de 9 ani. Am observat la el de câteva zile că stă cu puțulica scoasă (scuzați- mi expresia), nu este castrat, dar urmează un tratament pentru că are niște probleme...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 11 Septembrie 2020 | Domexd întreabă:

Unde găsesc cursuri GRATUITE tip hobby?

1
Răspunde Raportează
StephanyBelly
în 11 Septembrie 2020 | StephanyBelly întreabă:

Vreau sa stiu tot ce este necesar pentru ingrijirea unui Akita INU (japonez). Eu mai am un caine de 4 ani, un pechinez probabil. Am citit pe net ca Akita nu se intelege cu alti caini, mai ales...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alinusi
în 10 Septembrie 2020 | Alinusi întreabă:

Bună seara. Am 2 rațe lesesti mici ( 3 luni ), am înțeles ca atunci când vor mai creste, vor zbura. Trebuie sa le tai penele sau ceva?

1
Răspunde Raportează
Animale123456
în 10 Septembrie 2020 | Animale123456 întreabă:

Am 3 masculi perusi și doua femele, doi dintre masculii mei se pupa incontinuuu și resping total femelele, este normal?(sunt masculi pentru ca au nările albastre și sunt dresați )

1
Răspunde Raportează
Cosmin111Iustin
în 10 Septembrie 2020 | Cosmin111Iustin întreabă:

Mă găndesc dacă se poate practica acest hobby periculos numit cursă de stradă, eu nu prea cred că un om ar avea curaj să fugă de poliție după atătea infracțiuni, imi dau doar cu părerea nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CosminD
în 9 Septembrie 2020 | CosminD întreabă:

Salutare, Doresc sa achizitionez o undita/varga pentru pescuit la Dunare de pe mal. Am tot cautat pe internet diferite modele si am ajuns la aceste doua modele. Care considerati ca este mai buna? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dana2103
în 9 Septembrie 2020 | Dana2103 întreabă:

Credeti ca un caine mai poate fi dresat la cei 5 ani ai lui? Nu-s dresor, dar as vrea sa fiu pentru el acum

3
Răspunde Raportează
AdinaMinnie
în 9 Septembrie 2020 | AdinaMinnie întreabă:

Cățelușa mea are 11 luni și de 2 săptămâni este umflată la bâzdâc, inițial am crezut că e in calduri, problema este ca nu ii curge sânge și are uneori un miros foarte neplăcut, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
elcosmin
în 9 Septembrie 2020 | elcosmin întreabă:

Azi am găsit o pisică pe stradă și s- a ținut dupa mine 2 ore prin oraș. A fost prima data cand am vazut- o, ideea e ca i- am dat carne si nu a vrut sa manance. Totusi, fara niciun interes...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
deliamariana
Întrebare recomandată în 9 Septembrie 2020 | deliamariana întreabă:

Sunt foarte ingrijorata in privinta pisicii mele. Acum cateva luni a fatat un singur puiut, care a fost bolnav si a murit in aproximativ o saptamana. Sunt ingrijorata deoarece dupa acel puiut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 8 Septembrie 2020 | Eduard8452 întreabă:

am si eu o intrebare am un rotwiller(fata) de cand este in calduri sar multi caini in curte iar ea nu se da la ei, dupa ce o iesi din calduri oare o sa fie tot asa? Dau funda

3
Răspunde Raportează
tup3u
în 8 Septembrie 2020 | tup3u întreabă:

Salut,știe cineva dacă îmi pot face permis de pescuit în alt oraș decât cel unde am domiciliul și dacă pot merge apoi la pescuit în orice județ?

2
Răspunde Raportează
Alinusi
în 8 Septembrie 2020 | Alinusi întreabă:

Bună ziua. Pentru vânatul fazanilor, este neapărat nevoie de câine pentru vânătoare?

8
Răspunde Raportează
Gbx
în 8 Septembrie 2020 | Gbx întreabă:

As dori sa- mi iau un ciobănesc german, trebuie neapărat sa- i dau mâncare cumpărată sau pot sa- l cresc și cu mâncare normala? Adică ce e rău în asta toate vaccinurile care trebuie facut, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Septembrie 2020 |

De 2 zile mi- am dus motanul cu mine în apartament și i- am pus litiera in baie lângă toaleta. Nu are acoperiș deasupra literei și când își face treaba mare e deranjant mirosul și acoperă nisipul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RobertVasileAlexandrescu
în 7 Septembrie 2020 | RobertVasileAlexandrescu întreabă:

As fi interesat de a cumpara un husky siberian, de unde imi recomandati sa iau de la ce canise? Vreau un husky rasa pura

2
Răspunde Raportează
ColoIonut
în 7 Septembrie 2020 | ColoIonut întreabă:

Sunt destul de grăbit asa ca sper ca înțelegeți ca nu am timp sa gândesc felul în care ma exprim. Pe scurt, vineri, pisica mea simțea destul de rău, în sensul ca stătea ghemuita și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 7 Septembrie 2020 | Eduard8452 întreabă:

am si eu o intrebare, daca am un rotweiller in varsta de 1 an si il tin inchis pana la 2- 3 ani o sa se faca foarte agresiv am auzit? Precizez ca eu nu o inchid in tarc pentru agresivitate....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
A1l3e0x7i9a
în 7 Septembrie 2020 | A1l3e0x7i9a întreabă:

Cred că papagalul meu a făcut insolație. Știți ce aș putea să îi fac? Nu am veterinari sau petshop- uri în jur, dar am vitamine de pus în apă. Ajută cu ceva? Ce să altceva să îi ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Carasin
în 7 Septembrie 2020 | Carasin întreabă:

Cum se numește animalul ăla (de ocean/mare) care are 2 gen aripi și este mare da nu rechin. Eu țin minte ceva cu cat

6
Răspunde Raportează
StephanyBelly
în 7 Septembrie 2020 | StephanyBelly întreabă:

Vreau sa stiu, va rog frumos, cati catelusi poate fata in medie (dintr- o singur gestatie) o catea husky. Si cam dupa cat timp de la nastere as putea sa adopt unul (sa iau câinele acasa de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 5 Septembrie 2020 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

vreau sa va intreb care aveti pisici british shortair, lasa par si daca sunt cuminti gen sa nu roada cabluri si alte chesti, multumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2020 |

Pisica mea a început să vrea porţii mai mari de mâncare de vreo lună şi ceva încoace.I le- am mărit puţin, dar când am văzut că a cam luat proporţii, am început să i le mai micşorez.Acum...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Alinusi
în 4 Septembrie 2020 | Alinusi întreabă:

Bună ziua. Am un pui de prepelița cu o fractura deschisa la aripa. Se mai poate face ceva sau moare? Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2020 |

De mica mi- au plăcut animalele, în special caii. Mereu mi- am dorit să fac echitatie de performanță, dar toți mi- au spus că e scump și că să merg la înot, pe mine înnotul nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
inna07
în 4 Septembrie 2020 | inna07 întreabă:

Montanul meu de aproximativ 9 luni, recent castrat, a disparut de acasa ieri dimineață. L-am cautat peste tot și e de negăsit. Oare se mai întoarce acasă?

3
Răspunde Raportează
LarisaBianca94
în 4 Septembrie 2020 | LarisaBianca94 întreabă:

Bună tuturor! Saptamana trecuta am adoptat un catelus de 3 luni jumate si problema e ca roade tot ce apuca si isi face nevoile unde apuca prin casa(mentionez ca stau la bloc), stie cineva care a trecut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
adina120506
în 3 Septembrie 2020 | adina120506 întreabă:

Pisoii mei de 1 luna jumate au cate un ochi roșu( pana ieri au avut acei ochi lipiți) mama zice ca e normal, dar eu nu sunt sigura... voi ce ziceți?

3
Răspunde Raportează
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 22 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 18 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 21 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.718
  • Răspunsuri: 17.665.675
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Andreea Balan

Andreea Balan

Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.408 Conversaţii