TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
anonim_4396
în 16 Iunie 2020 |

Stau la un sat de deal, de ce turmele de oi isi muta locul la 300- 400m de saivan? Ma refer ca acolo dorm, de acolo pleaca la pascut. Se poate sa fie din cauza ca unde au stat anterior s- a facut...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimul54287654098
în 16 Iunie 2020 | Anonimul54287654098 întreabă:

Bună ziua TPU! Eu dețin de câteva luni un bichon havanez, când era mic nu voia deloc să mănânce boabe pentru el, ii dadeam ce puteam. De o lună îi dau boabe royal canin pentru yorkshireterrier...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PapadaniePandemicaCoroanaCrocodilMAMAomida
în 16 Iunie 2020 | PapadaniePandemicaCoroanaCrocodilMAMAomida întreabă:

TPU maine merg sa-mi iau papagali, sunt buni aia de la petsop? Sunt galagiosi? Eu vreau sa dorm Noaptea!

2
Răspunde Raportează
georgeasca
în 16 Iunie 2020 | georgeasca întreabă:

Cand curat acvariul trebuie sa scot si pestii? Sau pot face asta in timp ce ei sunt in continuare in acvariu?

1
Răspunde Raportează
Iordache
în 16 Iunie 2020 | Iordache întreabă:

A facut sau face cineva de pe aici carving? Cum ati invatat? V-ati ajutat de tutoriale, v-a ajutat cineva?

2
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 16 Iunie 2020 | Anonima6754 întreabă:

vreau sa imi iau un labrador pui si sa il cresc eu, sa il "dresez" eu cum s- ar zice...labradorul este foarte destept din cate am inteles, poate salva vieti, asculta la comenzi... poate ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
butnar_nicoleta
în 16 Iunie 2020 | butnar_nicoleta întreabă:

Daca am 1.90 ce bicicleta mi se potriveste? Ce dimensiune la roti, cadru etc? Nu ma pricep si e prima mea bicicleta. Ajutor!

1
Răspunde Raportează
Alverto
în 15 Iunie 2020 | Alverto întreabă:

Salut, la cât se estimează prețul PlayStation 5 și când va fi lansarea?

10
Răspunde Raportează
VeCtOr5412
în 15 Iunie 2020 | VeCtOr5412 întreabă:

Ceva seturi de caligrafie, nu tare scumpe si ceva mai bune, ce-mi recomandati? Puteti pune ceva siteuri? mersi

2
Răspunde Raportează
mircica
în 15 Iunie 2020 | mircica întreabă:

Ce sa iau pentru o broasca testoasa, un terariu sau un acvariu? Cat de mare trebuie sa fie? Multumesc

1
Răspunde Raportează
valah_9720
în 15 Iunie 2020 | valah_9720 întreabă:

Am un acvariu, e primul meu acvariu si e pentru prima oara cand ma ocup eu de el. Cand curat acvariul, trebuie sa ii schimb neaparat apa?

3
Răspunde Raportează
Tonobil
în 15 Iunie 2020 | Tonobil întreabă:

Ce activitati aveti pe langa munca? Cum va petreceti timpul?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iunie 2020 |

Am incercat sa las perușii afară din colivie.Acum stau pe suportul de la perdea și nu-i mai pot prinde...ce să fac?

6
Răspunde Raportează
Aizenwe
în 15 Iunie 2020 | Aizenwe întreabă:

Am și eu o întrebare. Pisica mea a fătat cu ceva timp in urma și ieri i- am dat unei persoane care ii dorea. Pisica mea miauna continuu, probabil pentru ca nu ii găsește. Întrebarea e pisicile...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lis123344
în 15 Iunie 2020 | Lis123344 întreabă:

Sunt de la tara, am un catelus care sta afara, e micut si bolnav, nu mananca si nu bea nimic, e asa de cateva zile. Geme de parca il doare ceva, ce pot sa- i fac sa- l ajut ca sa- si revina?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Uglypoison
în 15 Iunie 2020 | Uglypoison întreabă:

Am cateva intrebari despre pasta polimerica fimo. 1.Pentru bijuterii care e mai buna, fimo clasic sau fimo soft? 2. Trebuie pastrata in ambalaj pentru a nu se usca? 3. Cum se coace intr-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Emiliagabriela1801
în 15 Iunie 2020 | Emiliagabriela1801 întreabă:

As vrea sa îmi iau un Husky. Îmi puteți spune câte ceva despre rasa, va rog? Ce ar trebui sa cumpăr pentru el?

4
Răspunde Raportează
Emiliagabriela1801
în 15 Iunie 2020 | Emiliagabriela1801 întreabă:

Îmi puteți da, va rog, câteva exemple de nume de caini? Nu știu dacă o sa iau o femela sau un mascul, deci as vrea pentru ambele categorii.

8
Răspunde Raportează
anamarialupu098
în 15 Iunie 2020 | anamarialupu098 întreabă:

Am un hamster Roborovski de cam 3 luni, țin sa menționez ca l- am luat destul de măricel, nu chiar pui, iar cam o săptămână jumătate nu am avut posibilitatea sa ii fac curat, iar când...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Patrick20061997
în 15 Iunie 2020 | Patrick20061997 întreabă:

Salut, merită să îmi deschid o mini afacerea cu perusi standard?

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 15 Iunie 2020 | Sonia822 întreabă:

Pisicile mananca melci?

10
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 14 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Am un câine, de 8 luni.Si...nu l- am obișnuit de mic cu lesa/zgarda...și am o mare problemă. Dupa ce ii prind lesa de zgarda nu se mai mișcă, sta pe loc non- stop.Ce pot face? Am nevoie ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Frank51
în 14 Iunie 2020 | Frank51 întreabă:

Szervusztok, am un bishon de 7 luni și i-a căzut un dinte(cred că molar), este perioada în care își schimbă dinții?

4
Răspunde Raportează
Emmacvcc
în 14 Iunie 2020 | Emmacvcc întreabă:

Cu ce ajuta clohoxidina din samponul pentru caini?

2
Răspunde Raportează
aimullah123
în 14 Iunie 2020 | aimullah123 întreabă:

De ce nu e bine sa hranesti ursii din paduri?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2020 |

Ce pipete antiparazitare recomandați? Parakill este bun?

4
Răspunde Raportează
1denisa8
în 14 Iunie 2020 | 1denisa8 întreabă:

Bună, urmează să îmi iau un cățel Shih- Tzu. De curând am citi că e caine de casă. Eu locuiesc la casă doar că din motive personale, îl pot ține doar afară. Îi vom face vaccinurile tot,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Matei_Ionut_Marian_1991
în 13 Iunie 2020 | Matei_Ionut_Marian_1991 întreabă:

Bună seara, câinele meu se tot linge excesiv în zona intima, pare ca are o buba sau un fel de umflatura acolo, țin să menționez că nu e castrat și a avut pui odată. Îmi puteți spune ce i-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ContNmc7
în 13 Iunie 2020 | ContNmc7 întreabă:

Ce pot sa fac cainelui meu? E mascul si mereu incepe sa- mi călăreasca piciorul. Nu stiu ce ii fac, a devenit enervant sa tot il bat si cert deoarece nu se potoleste. Nu vreau sa il castrez,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
cxxyy
în 13 Iunie 2020 | cxxyy întreabă:

Astazi este una dintre cele mai triste zile din viata mea. Mi- a scapat papagalita, era foarte foarta cuminte si o iubeam si inca o iubesc chiar mai mult decat mine. Ultima data cand am auzit-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ReignForest
în 13 Iunie 2020 | ReignForest întreabă:

La țară în coteț au dispărut 10 pui(cumpărați noi).S-a ros un colț la poartă, dar puii nu sunt deloc în coteț.A fost dihor sau ce? Cum scap de dihor? Unde s-ar ascunde?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2020 |

Care este cea mai eficienta metoda de deparazitare pentru caini? Zgarda sau pipetele? Puteti sa imi recomandati cateva astfel de produse eficiente? Cainele meu are 10 kg si sta mult prin curte.

4
Răspunde Raportează
SoEasyy
în 13 Iunie 2020 | SoEasyy întreabă:

Daca ii iau un papagal la perusul meu o sa faca multa galagie?

2
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 13 Iunie 2020 | Anonima6754 întreabă:

Hei TPU :) Eu stau la un apartament cu 2 camere, e destul de mare nu am ce zice si balconul este destul de mare, nu este decomandat...dar nu despre asta e vorba, vreau sa- mi iau un caine husky deoarece...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nume6
în 13 Iunie 2020 | Nume6 întreabă:

Vă este frică de câinii de talie mare? Mie da, mai ales cei "musculoși" sunt și mai fioroși, și îmi inspiră frică :)) Oare nu există riscul, fie el chiar și mic, ca fiind stăpânul lor...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
TheOhorats2
în 13 Iunie 2020 | TheOhorats2 întreabă:

Recent am avut o revelatie. Am o intrebare, pentru cunoscatori: găinile pot să râgâie sau să aibă gaze (pârțuri)? Va rog numai raspunsuri serioase, este o intrebare existentiala. Dau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iunie 2020 |

Astazi vecinul meu, extrem de redus mintal, a batut o pisica, pisicii i- a curs sange din nas si acum tine ochii inchisi, refuza sa ii deschida si pare sa ii aiba putin umflati, este ceva grav sau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
niko23
în 12 Iunie 2020 | niko23 întreabă:

Am niste pui si sunt marisori, 400, 500 de grame si nu am facut nici un vaccin.Sun veterinaru si zice ca nu desface un vaccin, numa pentru mine, ma tem sa nu moara ca intr- un sat vecin, au murit ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kids19
în 12 Iunie 2020 | Kids19 întreabă:

Am un pui de rottweiler de doua luni fix. Si cand il scot afara nu vrea sa mearga in lesă. Adica rareori merge dupa mine. Doar cand vrea. Eu ma intreb poate e de la caldura ca stiu ca ei nu suporta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
deiana
în 12 Iunie 2020 | deiana întreabă:

Perusica mea a facut un pui, m-a luat prin susprindere. Nu stiu cum sa am grija de un pui. Ce ar trebui sa fac? Ma ajutati, nu vreau sa moara ca nu am avut grija de el.

1
Răspunde Raportează
sliviu
în 12 Iunie 2020 | sliviu întreabă:

Mi-am luat un hamster femela acum ceva timp, iar ieri am primit un baietel. I-as putea imperechea? Ce as putea face ca sa am puiuti? Se imperecheaza singuri sau trebuie sa fac eu ceva?

1
Răspunde Raportează
anca_mioara
în 12 Iunie 2020 | anca_mioara întreabă:

Cum sunt melcii aia fara cochilie, limacsi am inteles ca se numesc? Se nasc asa sau isi pierd cochilia cu timpul?

1
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 12 Iunie 2020 | Eduard8452 întreabă:

am un rotwiller in varsta de 1 an, eu ies cu el la plimbare deoarece la mine pe strada sunt foarte multi caini, care musca (ies cu el cu botnita deoarece ataca alti caini care vin sa il muste)...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 12 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Mi-am cumpărat o perie clasica pentru a lua parul de pe câini, faza e că dau până e plina, cum as putea da parul jos? Il dau cu mana dar tot ramane

1
Răspunde Raportează
Cristian_Diaconu_2001
în 12 Iunie 2020 | Cristian_Diaconu_2001 întreabă:

De mai putin de o saptamana prietena mea si- a luat primul hamster, un hamster pitic. Pana acum s- a purtat normal (nu iese des din cuib, nu mananca si bea de fata cu oamenii) dar azi a refuzat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 11 Iunie 2020 | ReignForest întreabă:

La țară la mine când am fost într- o noapte când am stat am auzit zgomote din pod și bunica mi- a zis într- o altă zi că toată noaptea nu a putut să doarme din cauza zgomote lor din pod, iar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Vickys
în 11 Iunie 2020 | Vickys întreabă:

Voi ce ziceti de pastilele Bravecto? Pentru Deparazitare caini. E adevarat ca sunt toxice la ficat? Cu trecerea anilor. Exista si zgarda FORESTO, stiu, dar pentru om, nu e toxica, daca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Usgs
în 11 Iunie 2020 | Usgs întreabă:

Cum imi pot invata perusul sa vorbeasca cateva cuvinte?

5
Răspunde Raportează
Thelovelybones
în 11 Iunie 2020 | Thelovelybones întreabă:

Bună, TPU! Am un cățel în vârstă de 8 luni, de talie mare, are în jur de 30 kg. Ne- au fost recomandate tabletele de calciu. Este vreo diferență între calciul pentru câini și cel pentru ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2020 |

Câinelui meu i-au apărut în fund de pungi cu puroi pe piele, acum 2 zile am fost cu el la pasune. Poate să fie din cauza la căldură sau urzici?

4
Răspunde Raportează
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndyMihai1999
    trimisă acum 4 ore

AndyMihai1999 întreabă:

De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 22 Septembrie

9PM întreabă:

Am un televizor Starlight 40DM6600, e nou televizorul luat de 2 săptămâni. De azi am remarcat că nu mai merge telecomanda, doar sa îl închid și să îl aprind, in rest nu răspunde la comenzi ...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • biancaebamat
    trimisă acum 23 ore

biancaebamat întreabă:

Care este cartea pe care credeți că trebuie să o citească orice om măcar o dată în viață?
    18 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 22 Septembrie

Ion1989 întreabă:

Cum poti sa stii daca o geaca este din piele? M-am uitat la o geaca si acolo zice ca este facuta din 100% polyurethane si 100% din polyester fiber, ce inseamna?
    18 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.322
  • Întrebări: 3.951.242
  • Răspunsuri: 17.641.073
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati din lumea animala

Curiozitati din lumea animala

Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati

Start quiz
Categorii