Buna TPU Va rog scuzati categoria.Catzelusha mea de ceva timp tot vomita in fiecare zi.Acum cateva zile a fost in calduri dar ia trecut. Un prieten de al iei s-a urcat de cateva ori pe ea dar l-am luat...? (mai mult)
Hei. Cele mai bune produse pentru deparazitarea cainilor?
Aveti vreo idee ce nume de catel pot pune bichonului meu( fata sau baiat)
Buna TPU.Sunt un baiat de 14 ani si imi doresc foarte mult un iepuras! Am avut un pestisor dar mi-a murit de batranete.inca si acum plang cand imi amintesc.asa ca sa trecem mai repede peste.Si m-am gandit.cam...? (mai mult)
cine este din braila (si are pisici pe care nu le mai vrea) am 12 ani si imi doresc foarte mult o pisica. cine se ofera? :)) (ma puteti contacta pe privat)
stie cineva un site cu vreun album VIRTUAL. Ca acesta : http://www.youtube.com/watch?v=RdLqlSZSubM& feature=relat ed Dau Funda, cu fotbal de preferat, nu conteaza tara sau liga in care...? (mai mult)
am un catel pe nume bobita va rog ajutati-ma dati-mi de al dresa e tare prost stie doar sa dea piciorul cand ii zici:da piciorul nu stie altceva va rog mult fundita! va rogggg
sunt disperata. de pasti mi-am cumparat o pereche de blugi. faza eca am vrut sa ii calc dupa ce i-am scos din masina de spalat si s-au facut intr-un loc maro.nu tare dar ma enerveaza.cum pot sa...? (mai mult)
Anul viitor sau poate anul asta imi voi lua un catel. Nu vreau sa dau 4-5 mil. pe unul asa ca vreau sa adopt. As vrea sa gasesc unul de rasa nu neaparat pura dar sa nu fie maidanez... Sunt din? (mai mult)
Semneaza si tu. e pentru animalele care sunt omorate zilnic in China. http://www.ptroa.co.il/petition/. stiu ca nu e o intrebare, dar va rog sa semnati.Multumesc! fundita si voturi!:x
Caut pisica de adoptat:D
Vreau sa-mi iau o pisica si nu stiu ce rasa sa-mi iau? fundita
Am un motan de 2 ani, mai mereu pleaca la alte pisici sa se "distreze", dar problema este ca mai exista o pisica in vecini mai batrana si mai puternica decat el si mai mereu venea acasa batut,...? (mai mult)
..va rog sa imi recomanadati un dresor canin in iasi?
Stiti cumva concursuri de fotografii artistice(in afara de LicArt) sau de creatii in proza cu tema libera?
Ce nume sa ii pun la catelusa mea pichineaza? M-am gandit sa ii pun numele Loli :D Dar mai astept si alte pareri...
Ce adaptari au animalele din zona de stepa?
Am un motanas micut, e bebelus, are cam o luna, are ochi albastri si blana de culare inchisa, e foarte pufos. ce nume as putea sa-i dau? Fundita
Dati-mi si mie niste conturi sau condur pentru jocul bakugan dimensions! va rog! va dau conturi cu animalutul lunii la webkinz.
Salutare TPU, cum imi pot face ip-ul static deeoarece este dinamic. Dar as vrea un profesionist sau ceva pentru ca nu vreau sa-mi bulesc netul si alea.Si daca mil fac static sa-mi spuna cum il pot face...? (mai mult)
La Farmerama atunci cand hranesc gainile, ele la sfarsit ce imi dau mie? Pui? Ce fac cu ei? Sunt incepator (: Am lvl 3
Cand faci o pictura pe sticla dupa ce am facut conturul cu marker mai fac conturul cu pensula sau pictez direct?
spuneti-mi si mie cei care au avut sau au inca Photoshop CS5 Extended un serial number BUN! Funda la acela care imi da serial number bun!
Care conoaste pe ala de la certovet? ati adoptat de acolo caini de rasa mica? sunteti multumiti? cel mai bu raspuns ia funda sh voturi
Am si eu o problema destul de grava.Papagalul meu(perus) se pare ca a racit.Adica avea o nara infundata, iar dupa un timp s-a facut rosie aceasta umplandu-se de sange. Dupa aceea chiar deasupra narii s-a...? (mai mult)
rog seriozitate. Catelusa mea (are aproape 2 ani) trebuia sa fie in calduri in data de 10 aprilie, si iata-ne imediat in 10 mai si nimic...credeti ca e vreo problema cu ea? funda! rog seriozitate!? (mai mult)
Am o căţeluşa beagle de 2 luni. E foarte draguţă şi jucăuşa.Am doar o mare problemă cu ea:îsi face treburile în casă. O scot din două în două ore afara, timp de 20 de minute, în...? (mai mult)
Buna >:D< ! Unde pot face test de inteligenta pe internet? La psiholog stiu , dar pe internet ?
Spuneti-mi cateva pasari care incep cu litera R plz
Hey! Am gasit un catelus care este cam prea micut eu cred ca e bichon dar e foarte foarte mic poate stiti voi ce rasa este acesta:http://www.catei-ham.ro/images/e48bc50a1d749baafdbdd005a07a3c79.jpg
Hey! Ce rasa de catelusi este acesta este bichon cumva? Dar este cam prea micut nu credeti? Ce rasa o fii?:http://www.catei-ham.ro/images/e48bc50a1d749baafdbdd005a07a3c79.jpg
Unde pot sa gasesc legende despre profesii?
As dori si eu un sfat: vreau sa imi iau un mp4 pe care poti vedea filme si are si camera. Ce credeti? Se merita? Telefon am dar nu e prea performant nokia 6300. Ce ziceti imi mp4 sau mai pun bani si iau...? (mai mult)
Dintre bichoni care este cel mai pufos? Mai pufos este bichonul bolognez sau bichonul frise? P. S. daca se poate mai multe raspunsuri
Cum stabilesti sexul la puii de gaina?
Cine imi zice animale di Africa sa fie cele mai multe si din Africa
Daca vreti sa-mi dati raspunsuri la misto cautati o alta intrebare.hmmm.ce voiam sa zic.aaa.Sunt in clasa 4 si doamna noastra vrea sa facem o serbare de sfarsit de an (ca de obicei) dar de data asta...? (mai mult)
am niste pui de pisica care au 2 saptamani.Pentru ca pisica a fatat in pod, nu prea am avut cum sa le fac poze, asa ca atunci cand au implinit varsta asta(chiar azi) le-am facut cateva poze cu...? (mai mult)
De unde pot lua un Spitz Pitic din dambovita? Are cineva?
Hei, as vrea si eu sa-mi iau un animal micut pufos dar fara [ pisici, caini, pasari, pesti ] ceva cu care as putea sa am joc sa fie usor de ingrijit si micut maxim un pumn de om :).
Salut, aceasta intrebare este doar pentru cei ce se pricep la pasari. Am crescut timp de 3 saptamani intr'un incubator artificial foarte multi pui de gaina, de frumusete. Problema este:unul dintre ei...? (mai mult)
Am avut un hamster pe care il tineam intr-o cusca cu gratii. el se urca pe gratii si le rodea. exista o explicatie pentru care facea asa sau doar se juca?
As vrea sa-mi iau 2 hamsteri (femela si mascul) dar nu stiu daca sa-i tin in kusti separate sau impreuna (nu vreau sa faca prea multi pui)si dupa ce naste ea pe el il pot lasa in aceeasi cusca cu ea si...? (mai mult)
Stiu ca poate parea stupid dar cu ce poti ajuta o femela hamster care naste? are nevoie de ceva sau se descurca :-p?
Ce preferati:bichon maltez sau yorkshire terrier toy?;;)
dupa parerea voastra care imagine s-ar potrivi cel mai bine, desenata pe perete? Am 2 desene si vreau de data aceasta sa-mi desenez toata camera, nu vreau ceva de copii sau cu roz, vreau un design...? (mai mult)
Hei! imi zice si mie cineva unde pot citi carti online?
Vreau si eu mesaje de noapte bună :X Cele mai frumoase FUNDIȚĂ!:*
Cum modific o melodie, de exemplu melodia-lil wayne-on fire sa o cante 50 cent, cu ce program, si cum, nu o vreau facuta de altcineva, vrea sa invat sa o fac eu!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?