In intrebarea anterioara v-am intrebat ce sa aleg dintre o pisica si un hamster si m-ati intrebat ce e o pisica proasta.Definitie:Urineaza pe unde apuca i-am luat nisip cu lavanda i-am luat spray cu miros...? (mai mult)
Hei am o intrbaree pentru cei care au cateii:*. Stiu ca este valabila afirmatia ca, "daca catelul are nasul umed este sanatos". Eu am o noua catelusa de rasa westie de 2 luni jumate. In timpul zilei...? (mai mult)
Ce parere aveti despre desenele astea? http://www.desenatori.ro/desen-1688856.htm http://www.desenatori.ro/desen-1689322.htm
Voi ce ati alege dintre o pisica si un hamster ca am o pisica da ii tare proasta dar m-am atasat de ea si mama a zis sa o dau ce sa fac sa o dau sau si sa imi iau un hamster cu el ce poti face?
(funda!) Am nevoie de cateva poze cu baieti anime, dar sa nu fie doar capul ci intreg corpul...si nu vreau sa fie tot un zambet, ceva "durere" n-ar strica, daca se poate:P.
in Naruto Shippuden era o melodie... Blue Bird. Am nevoie de versurile in romana. Multumesc ( In romana NU in engleza )
Pisica mea are deja 3 ani ( pe 4 mai a amplinit) si la inceput era asa jucausa dar acum... Ce pot face ca sa ii ridic dispozitia sa se joace etc.
Oare cainii gandesc ca noi, oamenii?
Dupa cat timp pot pune mana pe pui pisici, nou nascuti?
TPU! Va rog sa imi ziceti si mie de unde sa cumpar/adopt o pisicuta birmaneza (preferabil pui, dar merge si adult)? Celui mai bun raspuns dau funda+vot!
am joc sims night... vreau sa intreb cum sa primesc bani, cum sa ma urc la urma urmei in tazi cind il chem si cel mai inportant dupa ce ii hranesc ei vor ceva patrat si alb. nu stiu cei asta apa? (mai mult)
Vreau sa ii intreb pe cei care au mai multe animale de companie. S-a realizat o prietenie intre diferitele specii de animale pe care le detineti? Aveti si poze? Multumesc
Cum pot anula un cont YahooMessenger?
Buna TPU puteti sa-mi aratati si mie unde pot lua jocuri pentru samsung c300k camp innafara de mobile 9
Cam cati pui naste un iepure?
maine e ziua mea si nu mai am rabdare ce ar trebui sa fac?
Este cineva care a cunoscut o prietenie mai ciudata intre animale? De exemplu, o maimuta cu un catel, un papagal cu o pisica etc. Orice fel de prietenie intre specii diferite de animale m-ar ajuta...? (mai mult)
Aveti idee daca va fi anul acesta vreun targ de joburi de vara pentru elevi si studenti? Tnx!:-*
vreau sa va pun o intrebare am un iepuras mic si nu stiu daca e baietel sau fetta inca si vreau multe sugety dragalase de nume deci va rooooogg... Va dau unda: *
Ce sa fac can ma plictisesc
Buna:) cine stie ceva mesaje de dragoste:X; ; )? sa imi de-a si mie in romana sau engleza nu din alea de pe net (ex :tu esti iubirea mea viata mea):)) nu din astea alceva mai frumos dau funda + vot...? (mai mult)
Am o intrebare Bichoni Frise cand cresc asa arata?: http://animal-world.com/dogs/Non-Sporting-Dog-Breeds/images/BichonFriseWDN_Ap6D.jpg mie nu prea imi place capul lor deci asa li se formeaza...? (mai mult)
Hey...are cineva un pisoi british shorthair silver tabby (mai exact ca in reclama whiskas)? caci imi doresc foarte mult dar preturile la acesti pisoi sunt prea mari.
Care sunt pui prvighetori
Am o intrebare :) despre bichoni as vrea sa stiu care din rasele de bichon (maltez, frise, bolognez sau havanez) este mai inalt de exemplu: 1maltez[este cel mai inalalt are nu stiu cate kg la...? (mai mult)
HeY.TPU >:D< Îmi place tare mult să fac Blog-uri. dar nu mai am idei. Mi-aş dori să îmi daţi nişte subiecte noi Plz. Funda :X:X
Am un lup si o catelusa maidaneza, el are 3 ani iar ea 6...De la ce varsta se pot face castrarile, si de la ce varsta poate ramane insarcinata? -funda, clar-
FUNDA! Poate pare stupid, dar totusi spiuneți-mi niste combinații de culori pentru brățările prieteniei căci nu prea stiu cum ar fi frumos. Desi pot să le fac destul de bine (cred eu), nu prea...? (mai mult)
Care este cel mai bun animal de companie?
Am un caine de 8 saptamani si se trezeste in fiecare dimineata la ora 6 si plange pana ma trezesc. Cum as putea sa il fac sa se trezeasca macar la 7 cand ma trezesc si eu?:o3 Dau FUNDA :*
Help me! As dori sa adopt pui de Beagle si Husky [ husky siberian pana in 5 luni ] sau sa ii cumpar ieftin undeva sub 100 lei! Daca dati spre adoptie sau cunoasteti pe cineva care ar faci-o va rog sa imi...? (mai mult)
Salut, va rog si eu mult sa imi dati un cfg de cs bun ca am unu dar nu e asa grozav-unu sa trag cat mai bine. Dau funda pentru cel mai bun cfg:P
Cum mi pot convinge pisica sa stea mai mult impreuna cu noi, acasa? Mai mereu vine o data sau la doua zile sa manance si dupa aia pleaca la alte pisici ca are vecinu o gramada, primadata credeam...? (mai mult)
Am o mica intrebare si va rog dati-mi cate mai multe raspunsuri:) eu m-am gandit sa-mi iau un bichonel si nu stiu de care sa aleg sa iau un bichon maltez, havanez, bolognez sau frise eu as fi...? (mai mult)
Am o catelusa din rasa bichon havanez si as vrea sa o invat cu lesa. Aveti vreo idee?:));;)
Eu m-am gandit sa-mi cumpar un Bichon Bolognese si as vrea sa aflu cate mai multe despre ei nu de pe net ci din experienta voastra :X! Multumesc pentru cele mai lungi si bune raspunsuri ...? (mai mult)
.. Ce rase de caini va plac?
Am gasit acum un an un joc free realms si nu m-am mai jucat de atunci pentru ca m-am plictisit dar de o luna joc din nou si nu imi mai merge daca ma puteti ajuta va rog faceti-o
Hey, cine stie cum sa faci un caine de 6 ani mai exact sa nu mai latre oamenii? astept raspunsuri
Hey :D Deci. peste cateva luni voi primi un bichon maltez sh' ii primul' meu caine :))) deoarece stau la bloc :d care imi spune ce mancare sa'i dau, cand ii fac vaccin, cand il spal; )) mai multe acolo...? (mai mult)
Daca pisicai i-au murit puii, dar e insarcinata din nou si ii voi aduce un pui strain ca sa scape de lapte nu va fi un minos pentru viitorii pui?
Papagalul meu (femela) mi-a facut 2 oua si inca sunt intregi, in acest moment sunt in cuib iar masculul e intr-o cuite in care sa poata respira (cand pun ouale in cuib ii separ). Femela nu sta pe...? (mai mult)
De unde pot sa descarc The Vampire Diaries adica NU(online sau sa-l cumpar ) sa-l descarc:D? Fundita:
Cand fac perusii oua? eu ii am pe ai mei de 2 ani si nu au facut inca...imi putetspu si mie care sunt semnele din caz ca femela are oua? funda pentru raspuns folositoare!
Poate cineva sa imi spuna de unde pot cumpara catei de rasa, talie mica cu maxim 150 lei din Oradea? Dati va rog exemple de rase care sunt in acel loc.
Copii, voi sunteti de acord cu EUTANASIEREA animalelor?
Ziceti-mi cel mai ciudat animal pe care la-ti intalnit! Cel mai ciudat primeste
Voic ce credeti despre pisicile alea? :)) eu cred ca sunt urate si nu stiu nimic. Dar despre caini? eu cred ca sunt draguti si destepti si frumosi si ascultatori :P
As dori sa aflu ca daca ii i-au lui mama mea un catel din banii mei cum credeti ca va reactiona:D:D:D?
Cum as putea sa-mi schimb comportamentul? adica mereu cand vad pe cineva ca sufera imi vine sa plang sau cand ajut pe cineva ma simt bine dar el ma injura si ma vb pe la spate cum sa fac sa fiu mai dura scuze...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?