|

Buna dragilor.
Am o pisica in varsta de aproape un an. Este mereu energica si face tot felul de nazbatii prin casa, dar ce ma deranjeaza foarte tare este ca de la un timp a inceput sa sape in ghivecele de flori, sa le darame si sa imprastie pamantul peste tot prin casa. Nu stiu cum sa o dezvat de obiceiul acesta. Nu imi place sa o cert si nu o sa o bat niciodata. Am incercat metoda stropitului cu apa insa nici asta nu da roade. Cum plec din camera, ea se duce la ghivece si le darama. Momentan mi-am pus toate plantele pe dulap dar am nevoie de o metoda prin care sa o fac sa nu imi mai atace plantele pentru ca sunt convinsa ca o sa gaseasca ea o metoda sa ajunga pe dulap.
Multumesc anticipat ❤
Stati sanatosi si aveti grija de cei dragi!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut, acest comportament denotă faptul că are nevoie de aer și are nevoie să iasă afară unde e mediul ei. În mintea ei, vrea să-ți culeagă o floare. Încearcă să o scoți în curtea blocului

| explică (pentru r?spundtot):

Cand era micuta i-am mai dat drumul afara insa am pierdut-o de doua ori. Probabil poti sa iti imaginezi panica din sufletul meu. Am mai incercat sa o scot cu hamul si lesa, insa cumva a reusit sa desfaca hamul, nefiind de calitate. O sa ii cumpar un ham mai bun si mai greu de scos si atunci o sa ies cu ea la aer cat de des pot. Multumesc penrru raspuns!

| a răspuns (pentru Lowraaa):

Amintește-ți că necuvântătoarele nu sunt făcute pentru statul în apartament ci au nevoie de aer curat iar e responsabilitatea ta să-i oferi asta indiferent de restricții. Dacă nu depășești 5 km de la locul tău până la plimbarea ei, ai voie să ieși din casă cu pisica ta. Ador pisicile dar mama e alergică sad

| a răspuns (pentru Lowraaa):

NU o mai scoate afara! Risti s-o pierzi!

| a răspuns (pentru r?spundtot):

Termina cu tampenia asta cu scosul afara! Nu e caine!

| a răspuns (pentru Cosmin86):

Atunci de ce Iulia Albu își plimbă găina? Mai ales că am văzut foarte mulți oameni care își plimbă pisicile. Ele nu mușcă nici zgârie, ele nu put și câinii fug mult mai des decât pisicile

| a răspuns (pentru r?spundtot):

Cine e Iulia Albu?

| explică (pentru Cosmin86):

Avand in vedere ca s-a nascut pe strada si era obisnuita sa stea la aer, are nevoie sa fie scosa afara uneori. Nu singura, in ham, prinsa cu lesa cum am precizat. Insa e foarte energica si am nevoie de un ham cu inchizatori puternice ca sa nu il mai dea jos. Daca stiti despre ce vorbesc puteti sa imi lasati un link de unde il pot cumpara. Mersi tuturor pentru raspunsuri?

| a răspuns (pentru Lowraaa):

Si eu am o pisica de pe strada de 8 ani (avea deja 1 an cand am luat-o) si nu vrea afara, n-a mai iesit niciodata din casa, doar mai sta la geam si se uita.

I-am luat un ham dar pare foarte firav, o sa-l rupa sigur (are 6kg si e agila). O sa caut si eu ceva mai rezistent, sper sa existe.

8 răspunsuri: