|

Bună! O să primesc în curând un bichon (corcitură) și as vrea să stiu următoarele:

1. Are aproximativ o lună si jumătate, proprietara mi-a spus că încă mănâncă lapte si ca ar trebui să ii mai dau si eu tot lapte. Intrebarea e de care sa ii cumpăr?

2. Cum îl învăț sa isi faca nevoile pe covorasele acelea absorbante? (Îl țin în casă)

3. Când incep să ii dau bobițe?

4. Când ii fac primul vaccin?

5. Ce ii fac daca este sperios si se bagă dupa dulapuri, sub pat?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Ai putea sa ii dai deja bobite sau mancare umeda de catei. A mea a inceput sa manance de pe la 6 saptamani bobite. Trebuie sa ai rabdare cand faci trecerea de la mancare lichida la solida.
2. Eu pur si simplu i am pus covorasul absorbant langa si automat a mers si a facut deoarece are o substanta care il atrage pe catelus sa faca acolo, in caz ca iti face in alta parte, este normal la inceput...ca inca invata. Iar usor usor, se va invata sa faca doar intr-un loc. Poti citi pe net mai multe despre asta.
4. Ar fi trebuit sa aiba deja vreo 2 vaccinuri, daca nu are, du te cu el la medic deja.
5. Il lasi in pace la inceput, pentru ca ii trebuie timp pentru a se acomoda, cu noul mediu, cu oamenii noi si apoi usor usor il iei de acolo, il tii in brate, vorbesti cu el, etc.
* Sa nu il lasi pe afara sau in contact cu alti catelusi pana la 3 luni si pana nu ii faci vaccin.

| explică (pentru Sarrya):

Dar toate covorasele au substanta aceea? Sau sunt unele mai speciale? Eu am cumpărat un bax de covorase si am incercat sa miros unul si nu avea niciun miros laughing. Ma gândesc că doar cainii il pot simți

| a răspuns (pentru Idontcare69):

Pai nu au niciun miros. si eu am incercat sa le miros si nu miroseau a nimic laughing) Da, toate au, oricum din cate am vazut nu sunt foarte multe marci de covorase din alea. Il pui intr-un colt undeva si daca face pe el, incearca sa il rasplatesti gen sa il mangai sau sa ii dai cateva bobite asa in mana...in felul asta invata mult mai usor sa faca la el.

| explică (pentru Sarrya):

Buun, mersii :*!

3 răspunsuri: