| Coke2015 a întrebat:

Salut! Am si eu un husky de o luna si as dori sa stiu si eu ce mancare gatita as putea sa-i dau pentru varsta lui. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Denyyy10 a răspuns:

Hello! A mea are 1 an jumate, tot husky, si iti pot spune ca inca de la 6 saptamani de cand am luat-o am hrănit-o in fiecare zi, pe lângă boabe, cu pui si orez, alături de legume fierte(morcov, ardei gras si verde si rosu).Ar trebui sa aiba 3 mese pe zi la vârsta asta ca să-și facă creșterea bine, 2 de boabe si una gatita, dar eu iti recomand peste boabe sa ii pui ulei de somon(il găsesti pe eMAG pe la 50 lei parca, te tine peste 3 4 luni)Asta daca nu vrei sa ii dai vitamine sau supliment de creștere.Numai bine!

| Vikaa a răspuns (pentru Denyyy10):

E o reteta de gastrita de toata frumusetea, ori boabe ori crud, din cauya asta unii caini ajung de fac insuficienta renala.

| Denyyy10 a răspuns (pentru Vikaa):

Sincer, mai am 2 câini, unul are 14 ani, de mică are aceeași alimentatie, pot să-ți arăt istoricul carnetului ei, n-a avut nicio boala, nicio problemă, nimic, si acum e sănătoasă tun, are blana lucioasa si are o masă musculara si niste kilograme bune.Nu sunt lupi, nu te contrazic ca raw diets-urile alea nu sunt bune dar nu oricine isi permite să-i pună cainelui un os de vită, un ou, legume peste si ce ii mai pun ei în fiecare zi.Si totusi, are doar o lună.Btw: boabele omoară câinii.Da, inclusiv Taste of the wild si acana.

2 răspunsuri: