| PaulIonut111 a întrebat:

Salut TPU! Am si eu o intrebare despre cainele meu. E un labrador are 11 saptamani, a trecut de faza de vaccinare..etc..si il pot scoate afara dar nu stiu cum sa il obisnuiesc sa isi faca treburile afara. Adica il scot stau o ora cu el dar nu isi face treburile se tine pana ajunge acasa, cand ajunge isi face treburile unde apuca..si nu stiu ce sa fac? Am incercat sa ii dau acel 'premiu' cand isi face treburile afara(ceea ce se intampla cand nu mai rezista) dar degeaba..si cand il scot doar sta in fund sau culcat. Acum eu inteleg ca nu e obisnuit inca cu spatiul asta de afara dar mna, nu stiu ce sa zic

Răspuns Câştigător
| TomyBrave2019 a răspuns:

Așa facea și al meu. Se plimba și apoi venea acasă și dădea drumul. Nu ai cum să faci ceva, el se va învăța să facă. Ai să vezi într-o zi că își ridică piciorul la copaci.
Pe al meu l-am învățat să facă în casă pe un pampers pentru câini dar cum al tău e mare nu știu dacă va face asta. Ai răbdare cu el și o să facă. De 2 ori pe zi dacă ieși este ok după ce se învață.
Al meu are 3 ani și nu mai face aproape deloc pe pampers, ies cu el de 1-2 ori pe zi și se ține. Așa va fi și al tău. Doar că ai răbdare cu el. Și al meu făcea peste tot acasă.

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ieși mai des cu el pe afară și până la urmă o să se învețe.
Ai răbdare.

| Vikaa a răspuns:

Pana la 3 luni n+are ce cauta afara, vrei sa il imbolnavesti omule...
Cumpara i pampersi, cum zicea cineva mai jos.

| PaulIonut111 explică (pentru Vikaa):

Pai in primul rand am fost la veterinar la ultimul vaccin, a spus ca dupa 10 zile il pot scoate afara. In 19 ii pune cip-ul.
In al doilea rand i am cumparat.dar ii mananca si nu face pe el.

| DiandraJo a răspuns:

Trebuie să stai mult cu el, asa am stat și eu cu cățelușa mea. Cumpără i pampersi pentru a se ușura noaptea. Când ieși afara cu el joaca te, aleargă cu el și așa poate se va ușura.

| PaulIonut111 explică (pentru DiandraJo):

I am cumparat.dar mananca din ei.